Litoměřice – Sparta 6:2 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:2 (3:2)
Sparta Praha
Středa 14.12.2016, 19:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:10
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    RAFAEL SILVA poslal z desetimetrového kopu míč do levého horního rohu brány a ačkoli Vozár šel na stejnou stranu, dokázal pokrýt pouze spodní část brány.
     
    31:06
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice početní výhodu využívají vcelku rychle. Krok našel z rohu hrací plochy před bránu nabíhajícího JOHNEHO, který střelou do prázdné brány rozvlnil síť soupeře. Asistence: Lukáš Krok.
     
    24:22
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli, jak krásně kombinační dokáže být futsal. Sedláček už sice mohl zakončovat, ale ještě se rozhodl o dloubáček na hlavu PETRA TICHÉHO, který hlavou usměrnil míč do zcela opuštěné brány Sparty. Asistence: František Sedláček.
     
    16:02
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Jeden z hostujících hráčů podcenil souboj na levé straně hrací plochy s Krokem, který uběhl všem svým pronásledovatelům a předložil před opuštěnou bránu soupeře míč, se kterým už si FRANTIŠEK SEDLÁČEK věděl rady. Asistence: Lukáš Krok.
     
    05:16
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí měli k dispozici volný kop, při kterém sice Silva neprostřelil Vozára, ale k míči se po dvou přihrávkách dostal DAVID FILINGER, který střelou z úhlu překonal Vozára. Asistence: Rafael Silva.
     
    04:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Litoměřičtí futsalisté nevyužili ponechanou výhodu. Naopak soupeř ze pražské metropole se objevil v zajímavém náběhu, který zakončil ANTON BRUNOVSKÝ přes nohu brankáře. Asistence: Martin Doša.
     
    01:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na pravé straně zůstal zcela osamocený RADEK HANZLÍK, který si to v rychlosti namířil přesně k bráně Litoměřic. Z hranice brankoviště zvolil střelu do pravého horního rohu branky. Vavrek neměl šanci na zásah. Asistence: David Jošt.
     
    01:04
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak to byla velmi rychlá branka. Míč se dostal postupně z pravé strany hrací plochy až k levé tyči, kde už operoval agilní PETR ZAPLETAL, který překonal brankáře protihráče. Asistence: Rafael Silva.

    Josef Cestr

    Branky: 2. Zapletal (Silva), 6. Filinger (Silva), 17. Sedláček (Krok), 25. Petr Tichý I. (Sedláček), 32. Johne (Krok), 40. Silva (10 m kop) – 2. Hanzlík (Jošt), 5. Brunovský (Doša)

    Karty:   14. Danilinho (GRD) – 30. Rott (SPA), 40. Doša (SPA)   31. Frič (SPA)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bartůněk) – Taverna, Zapletal, Hrdý, Filinger (C), Silva, Krok, Macháček, Sedláček, Danilinho, Petr Tichý I., Johne, Blažek.
    Trenér: Vlastimil Bartošek.

    Sparta Praha: Vozár (Mareš) – Kiliján, Sop, Doša (C), Jošt, Frič, Brunovský, Sláma, Kubelka, Hanzlík, Petr Tichý II., Rott, Křemen.
    Trenér: David Frič.

    Rozhodčí: Michal Milner, Martin Cílek, Filip Nešněra.
    Delegát: Jiří Hanzlík

    Diváci: 950
    thejrc.org