Litoměřice – Sparta 6:2 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:2 (3:2)
Sparta Praha
Středa 14.12.2016, 19:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:10
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    RAFAEL SILVA poslal z desetimetrového kopu míč do levého horního rohu brány a ačkoli Vozár šel na stejnou stranu, dokázal pokrýt pouze spodní část brány.
     
    39:05
    Domácí budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    39:05
    Žlutou kartu dostává Martin Doša (AC Sparta Praha).
     
    38:13
    Sparta Praha si připisuje pátý akumulovaný faul.
     
    36:16
    Oba celky se snaží hrát bez brankáře, jakmile se dostanou k míči. To dodává souboji na větší dramatičnosti.
     
    33:35
    Oddechový čas pro Spartu Prahu.
     
    31:06
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice početní výhodu využívají vcelku rychle. Krok našel z rohu hrací plochy před bránu nabíhajícího JOHNEHO, který střelou do prázdné brány rozvlnil síť soupeře. Asistence: Lukáš Krok.
     
    30:12
    Červenou kartu dostává David Frič (AC Sparta Praha) za likvidační faul, kdy šel oběma nohama napřed ve skluzu proti Tavernovi.
     
    29:58
    Vavrek vyběhl na hranici brankoviště, aby si poradil se střelou soupeře. Toto zakončení mu prošlo mezi nohama a skončilo na vnější straně tyče.
     
    29:41
    Žlutou kartu dostává Miroslav Rott (AC Sparta Praha), který na půlící čáře poslal rukama k zemi pronikajícího Danilinha.
     
    28:43
    Rott se dostal s velkým štěstím k odraženému míči, ale v zakončení mu zabránil jeden z bránících hráčů, který dokázal jeho střelu zblokovat.
     
    27:24
    Johne si při narážečce s Danilinhem obehrál hned dvojici protihráčů. První jmenovaný se pokusil ještě o kličku brankáři, v tomto souboji byl ale úspěšnější Vozár.
     
    26:16
    Tichý se po přihrávce Taverny dostal do zajímavé pozice na zakončení. Už už zvedal ruce nad hlavu, když míč trefil pouze konstrukci brány, od které se odrazil zpět do hry!
     
    24:22
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli, jak krásně kombinační dokáže být futsal. Sedláček už sice mohl zakončovat, ale ještě se rozhodl o dloubáček na hlavu PETRA TICHÉHO, který hlavou usměrnil míč do zcela opuštěné brány Sparty. Asistence: František Sedláček.
     
    22:53
    Domácí opět v akci, tentokrát se v brankovišti dostal do zakončení Johne, který ale nikým neatakován nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    22:49
    Zapletalova křižná přihrávka přes celou útočnou polovinu málem skončila brankou, protože ji omylem tečoval jeden z bránících hráčů. Míč se odkutálel jen těsně vedle brány hostů.
     
    18:38
    Silva obral o míč Došu, který byl zároveň posledním hráčem v obraně Sparty. Domácí hráč tak podnikl osamocený únik, který ovšem zakončil nepřesnou střelou.
     
    17:10
    Domácí hráči hrají power-play, tedy bez brankáře.
     
    16:02
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Jeden z hostujících hráčů podcenil souboj na levé straně hrací plochy s Krokem, který uběhl všem svým pronásledovatelům a předložil před opuštěnou bránu soupeře míč, se kterým už si FRANTIŠEK SEDLÁČEK věděl rady. Asistence: Lukáš Krok.
     
    14:40
    Do brány se proti desetimetrovému pokusu Sparty postavil Bartůněk, který dokázal zlikvidovat střelu Křemena z desetimetrového kopu.
     
    14:35
    Filinger rozehrál volný kop, který ale Vozár dokázal zlikvidovat. Jeden z domácích hráčů se ještě pokusil vypíchnout soupeři míč od nohy, ale trefil pouze nohu jednoho z bránících hráčů, za což je nařízen desetimetrový kop.
     
    13:54
    Litoměřice mají na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    13:36
    Žlutou kartu dostává Danilinho (Gardenline Litoměřice), který nevybíravě sestřelil k zemi jednoho z protihráčů, který se kolem něj snažil obtočit.
     
    11:14
    Oddechový čas pro AC Sparta Praha.
     
    10:30
    Celkem nečekaně se dostal míč na středu brankoviště k Joštovi, který tváří v tvář Vavrekovi nedokázal zakončit přesně.
     
    08:45
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    06:36
    Kiliján měl velmi blízko brance, která byla sehrána hodně podobně jako v případě druhé brance. Tentokrát ale hostující hráč trefil horní tyč.
     
    05:16
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí měli k dispozici volný kop, při kterém sice Silva neprostřelil Vozára, ale k míči se po dvou přihrávkách dostal DAVID FILINGER, který střelou z úhlu překonal Vozára. Asistence: Rafael Silva.
     
    04:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Litoměřičtí futsalisté nevyužili ponechanou výhodu. Naopak soupeř ze pražské metropole se objevil v zajímavém náběhu, který zakončil ANTON BRUNOVSKÝ přes nohu brankáře. Asistence: Martin Doša.
     
    02:34
    Na konci křižné přihrávky se ve velké příležitosti objevil Hrdý, který zakončil pouze do nohou brankáře, kterého v souboji nepříjemně dohrál.
     
    01:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na pravé straně zůstal zcela osamocený RADEK HANZLÍK, který si to v rychlosti namířil přesně k bráně Litoměřic. Z hranice brankoviště zvolil střelu do pravého horního rohu branky. Vavrek neměl šanci na zásah. Asistence: David Jošt.
     
    01:04
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak to byla velmi rychlá branka. Míč se dostal postupně z pravé strany hrací plochy až k levé tyči, kde už operoval agilní PETR ZAPLETAL, který překonal brankáře protihráče. Asistence: Rafael Silva.

    Josef Cestr

    Branky: 2. Zapletal (Silva), 6. Filinger (Silva), 17. Sedláček (Krok), 25. Petr Tichý I. (Sedláček), 32. Johne (Krok), 40. Silva (10 m kop) – 2. Hanzlík (Jošt), 5. Brunovský (Doša)

    Karty:   14. Danilinho (GRD) – 30. Rott (SPA), 40. Doša (SPA)   31. Frič (SPA)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bartůněk) – Taverna, Zapletal, Hrdý, Filinger (C), Silva, Krok, Macháček, Sedláček, Danilinho, Petr Tichý I., Johne, Blažek.
    Trenér: Vlastimil Bartošek.

    Sparta Praha: Vozár (Mareš) – Kiliján, Sop, Doša (C), Jošt, Frič, Brunovský, Sláma, Kubelka, Hanzlík, Petr Tichý II., Rott, Křemen.
    Trenér: David Frič.

    Rozhodčí: Michal Milner, Martin Cílek, Filip Nešněra.
    Delegát: Jiří Hanzlík

    Diváci: 950
    bahis siteleri