Kladno – Olomouc 8:2 (kon.) | Sparta – Liberec 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 4:3 (kon.)
Č. Budějovice – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 5:4 (kon.) | Slavia – Zlín 3:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (0:1, 1:3, 2:0)
Berani Zlín
Pátek 16.12.2016, 18:00 • ZS Eden, Praha 10 - Vršovice • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:04 ŠERGL - 3:4
     
    53:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Domácí jsou v kontaktu. Matyáš Hradil přiklepl na modré čáře kotouč Dominiku Valíkovi, který vystřelil. Jeho ránu srazil jeden z hostujících beků v hloučku před brankou před JANA ŠERGLA, který na nic nečekal a foukl kotouč přesně pod horní tyčku! Asistence: Dominik Valík a Matyáš Hradil.
    45:01 KOLOUCH - 2:4
     
    45:01
    Slavia právě vstřelila branku! (Gól v přesilovce.)
    Domácí celek snižuje na dvougólový rozdíl! Aleš Furch nabil kotouč mezi kruh a modrou čáru Tomáši Šmerhovi, jenž ho ihned poslal na kasu. Daniel Šimonů vykopl svými betony puk jen před sebe, kde stál DANIEL KOLOUCH, jenž ho poté překonal střelou pod rameno! Asistence: Tomáš Šmerha a Aleš Furch.
    32:58 KARAFIÁT - 1:4
     
    32:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to jsou pořádné brankové hody, které nyní v Edenu sledujeme! Ján Václavek vybídl ke skórování Filipa Stiksu, který si na Šorfa nepřišel. Za ležícího brankáře ale doklepal kotouč JIŘÍ KARAFIÁT, který tak uzavírá hattrick! Asistence: Filip Stiksa a Ján Václavek.
    32:40 PATOČKA - 1:3
     
    32:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým má ovšem připravenou rychlou odpověď! Daniel Krásný vyslal střelu od modré čáry, kterou Daniel Šimonů vyrazil jen před sebe. Tam se zmocnil hracího předmětu MATOUŠ PATOČKA a procpal kotouč za záda hostujícího muže s maskou! Asistence: Daniel Krásný a Eric Fiala.
    32:20 KOTEK - 0:3
    32:20 KOTEK - 0:3
     
    32:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci však odskakují domácím už n rozdíl tří gólů! V útočném pásmu si vyměnili kotouč Vlastimil Hefka s Petrem Mikem, načež se na pravém kruhu opřel do puku PATRIK KOTEK a jeho přesně mířená pumelice skončila za zády Dominika Šorfa. Ten nestačil po střele na zadní tyč natáhnout vyrážečku! Asistence: Petr Miko a Vlastimil Hefka.
    30:34 KARAFIÁT - 0:2
     
    30:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda od zlínského útočníka! Slavia nejprve nevyužila svou šanci, když Tomáš Šmerha po nájezdu z boku vyprášil jen betony Daniela Šimonů. Vzápětí sebral puk Jan Dluhoš, posunul jej do středního pásma Jánu Václavkovi a po jeho pasu jel JIŘÍ KARAFIÁT sám na Dominika Šorfa. Tomu naznačil lehkým pohybem kličku a následně vyťal smrtící ránu do vinglu! Parádní gól od hostujícího celku! Asistence: Ján Václavek a Jan Dluhoš.
    00:46 KARAFIÁT - 0:1
     
    00:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se dostávají do rychlého vedení, ale po vstřelení gólu se snesla velká vlna kritiky na hlavního rozhodčího. Petr Miko našel na brankovišti volného JIŘÍHO KARAFIÁTA, který napoprvé trefil jen Šorfovy betony. Slávistický gólman následně po kontaktu s protihráčem přišel o masku a zlínský forvard pak asi po pěti vteřinách doklepl puk za ležícího brankáře. Asistence: Petr Miko.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 33. Patočka (Krásný, Fiala), 46. Kolouch (Šmerha, Furch), 54. Šergl (Valík, Hradil) – 1. Karafiát (Miko), 31. Karafiát (Václavek, Dluhoš), 33. Kotek (Miko, Hefka), 33. Karafiát (Stiksa, Václavek)


    HC Slavia Praha: Šorf (41. Vacula) – Krásný, Chládek, Novák "C", Valík, Chvála, Rittig – Matějka, Fiala, Kučera, Heldák, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil "A", Mareček, Kohút, A. Furch, Patočka.
    Trenéři: Petr Novák a Milan Antoš.

    Berani Zlín: Šimonů (Odložilík) – Dluhoš, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos "C", Gazda "A", Kolařík – Kotek, Fryšara, Hefka, Miko "A", Václavek, Karafiát, Dvořáček, Strmiska, Stiksa, Horváth.
    Trenér: Zbyněk Mařák.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček – Václav Beneš, Marek Šmika

    Diváci: 35
    bahis siteleri