Č. Budějovice – Zlín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Kolín – HC Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Letňany 3:9 (kon.) | Havířov – Písek 13:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 3:2 (4:3 po s.n.) | Olomouc – Slavia 5:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Liberec – Třinec 7:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:9 (1:3, 0:3, 2:3)
HC Letci Letňany
Pátek 16.12.2016, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    Vsetínští začali dotahovat svou ztrátu a za stavu 3:6 je fanoušci hnali za vyrovnáním. Poslední tři minuty však nepatřily Vsetínu. Letňany dokázaly vstřelit tři branky a z Lapačce si tak odvážejí vysokou výhru.
    Ode mě je to pro dnešek vše. Přeji Vám příjemný zbytek dne a budu se těšit u zítřejšího přenosu ze zápasu vsetínských starších dorostenců. Valaši se utkají ve 12:00 proti dalšímu z pražských celků, Slavii. (18:35:21)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany přidávají v závěru ještě jednu branku. LUKÁŠ NEDOROST se napřáhl na pravém kruhu a bez přemýšlení jednoduše vystřelil. Jeho pokus zapadl do pravého dolního rohu. Asistence: Petr Kocík, Karel Klikorka.
     
    59:20
    Letňany právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ ROUSEK si vytvořil samostatný nájezd, a i když byl faulován dokázal na vsetínského gólmana vyzrát blafákem. Asistence: Bez asistence.
     
    58:09
    Pokus Narovce se nejprve zastavil o brusle domácího Wolfa, který s kotoučem dojel až k levé tyčce své brány. Odtud si puk vzal zpátky Narovec a pokusil se dostat jej mezi betony. Kotouč se od betonů odrazil do prázdného prostoru, kam už si sjížděl Lytvynov, rychlejší byl však domácí Már a střelu do odkryté branky nepovolil.
     
    57:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Velmi šťastný gól pro hostující celek. Střela PETRA KOCÍKA po vhazování přepadla přes vyrážečku domácího brankáře. Asistence: Adam Bílek, Lukáš Nedorost.
     
    56:25
    Známá dvojice Larsen s Rouskem se snaží udržet puk na svých hokejkách. Přes pozornou obranu Vsetína to však nejde a nedaří se jim vystřelit.
     
    55:50
    Hosté jsou stále v útoku a drží soka pod tlakem. Domácím se nedaří přerušit hru.
     
    55:03
    Dvě po sobě jdoucí střely od modré patřily Gebllovy. Proti oběma vytáhl domácí brankář betony.
     
    54:30
    Nadvakrát to před Chrásteckým zkusil Kocík. Domácí gólman však díky pozornosti Pařízka nemusel zasahovat ani v jednom případě.
     
    53:45
    Klímek se ocitl v útočném pásmu a ihned byl bráněn čtyřmi hráči ze soupeřova týmu. Zvolil proto jen nahození na Paříkovu branku.
     
    52:53
    Domácí v plném počtu. V posledních vteřinách se musel mít Chrástecký opravdu na pozoru, jelikož se soupeř nekompromisně tlačil do brankoviště a vysílal nebezpečné střely zblízka.
     
    52:08
    Dělovka Kocíka by pravděpodobně byla úspěšná, kdyby zamířila správným směrem. Střela hostujícího útočníka narazila do mantinelu za brankou domácích.
     
    51:42
    Letňanští Letci kombinují a po pokusu z pravého kruhu zvoní spojnice břevna a levé tyčky vsetínské branky.
     
    51:08
    Pokus Antoše od modré nebyl přesný.Tečovat chtěl ještě Lytvynov, který nakonec nedokázal kotouč přesně zasáhnout.
     
    50:53
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Najvar – 2 min., podražení).
     
    50:28
    Nepřesná rozehrávka Antoše končí na holi Ondračky a z připravovaného tlaku Letňan tak nic nebude.
     
    49:08
    Rousek prohrál u vsetínské střídačky souboj s gravitací a kotouč si od něho převzal jeden ze vsetínských hráčů, který do útoku okamžitě vysílá své spoluhráče. Valachy třetí vstřelená branka očividně nabudila a Kovacs se tlačí do brankoviště.
     
    48:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Krupovo nahození do útočného pásma se gólman vydal zpracovat k pravé tyčce. Puk mu ujel, a tak se ho chopil ŠIMON JENÁČEK, který kotouč poslal do prázdné branky. Asistence: Miroslav Krupa, Erik Kovacs.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Půček (Klímek, Matiaško), 44. Pařízek (Jenáček, Kovacs), 49. Jenáček (Krupa, Kovacs) – 4. Rousek (Larsen), 6. Nedorost (Klikorka), 13. Larsen (Rousek, Fabiánek), 28. Larsen (Klikorka, Fabiánek), 34. Larsen (Klikorka, Fabiánek), 39. Rousek (Larsen, Fabiánek), 58. Kocík (Bílek, Nedorost), 60. Rousek, 60. Nedorost (Kocík, Klikorka)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Chrástecký) – Ondračka, Már, Paroušek, Pařízek, Klauda – Lašák, Hrňa, Klímek, Matiaško, Wolf, Jenáček, Kovacs, Koňařík, Půček, Krupa, Najvar.
    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Klikorka, Gebell, Antoš, Schönbauer, Lytvynov – Narovec, Nedorost, Kocík, Fabiánek, Soukup, Bílek, Larsen, Rousek, Jelínek.

    Rozhodčí: Cik – Bryška, Valentík

    Diváci: 94
    thejrc.org