Jičín – Vítkovice 1:19 (kon.) | Liberec – Panthers 10:3 (kon.) | ELITE PRAHA – Chodov 2:12 (kon.)
Olomouc – Bohemians - NE 2:6 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:6 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
1:19 (0:4, 0:3, 1:12)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 17.12.2016, 14:30 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 15. kolo
     
    To je z dnešního duelu vše. Děkuji za pozornost a budu se těšit u dalších online přenosů z florbalových utkání. Přeji příjemnou sobotu, na shledanou! (16:31:14)
     
    Ostravanky si tak pojistily první příčku Extraligy žen a prodlužují svoji vítěznou sérii už na sedm zápasů v řadě.
     
    Jednoznačný výsledek se asi dal očekávat, takto výrazný rozdíl je přesto překvapivý. Vítkovice se ve třetí třetině prezentovaly smrtící střeleckou efektivitou a daly rovnou 12 gólu. To je téměř dvojnásobek tref z předcházejících 40 minut utkání.
     
    STŘELY – TŘETÍ TŘETINA (CELKEM)

    Jičín: 3 (12)
    Vítkovice: 21 (47)
     
    Dnešní utkání sledovalo 70 diváků.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Jičín dostal výhodu trestného střílení, kterého se ujala Žaneta Kůželová. Té se povedlo dostat gólmanku ze základního postavení, jenže těsně před střelou jí míček utekl na stranu a zakončila do boční síťky.
     
    59:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    VERONIKA ENENKELOVÁ si připisuje hattrick. A to jako první hráčka v tomto utkání, přestože už padlo 19 branek. Tentokrát zvolila individuální akci a vyplatilo se. Bez asistence.
     
    57:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Co dodat? VERONIKA ENENKELOVÁ se objevila na volném místě mezi dvěma protihráčkami a zvýraznila obrovský rozdíl v průběžném výsledku. Stihnou Vítkovice dvacítku? Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    54:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující formace se dostala do přečíslení a počínala si s obrovským přehledem. Přihrávka směřovala na KAMILU PALONCYOVOU a její gól znamená úpravu skóre na 17:1 ve prospěch hostů. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    52:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poslední třetina je pro hostující hráčky jak z říše snů. Prvotřídní ofenzivní hra Vítkovic ani s přibývajícími minutami neslábne. Tentokrát se ve střelecké pozici ocitla IVANA ŠUPÁKOVÁ, od níž míček končí v jičínské síti. Asistence: Lucie Theimerová.
     
    51:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Perfektní spolupráce v přesilové hře byla završena patnáctou vítkovickou trefou v dnešní zápase. Ostravanky roztáhly hru do stran a na středu se uvolnila Veronika Enenkelová, jež bezchybným pasem vybídla ke skórování MICHAELU ŠPONIAROVOU. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu FBK Jičín (Žaneta Kůželová – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    49:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zdařilý vítkovický projektil předvedla DENISA RATAJOVÁ, od jejíž hole míček zamířil do horní půlky brány. Kociánová neměla mnoho šancí k zákroku, protože střela byla skutečně razantní a kvalitní. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    49:28
    Nahrávka skrz hřiště na Kláru Kociánovou nevyšla, Vítkovice se proto musí vrátit blíže ke své brankářce.
     
    48:57
    Z obranného rohu rozehrával Jičín, jenže chyboval a nabídl šanci protivníkovi. Vítkovice ani nadvakrát neuspěly.
     
    46:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    K brankovištěm poskakujícímu míčku přiběhla ze všech nejdříve NATÁLIE MARTINÁKOVÁ. Vítkovická střelkyně předvedla stoprocentní chladnokrevnost a míček skončil v síti. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    45:39
    Jičín právě vstřelil branku!
    Symbolický první gól svého družstva střílí ze samostatného brejku středem hřiště LUCIE KLOUTVOROVÁ. Uvidíme, jaký bude mít tato trefa vliv na další průběh třetího dějství. Bez asistence.
     
    45:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky nechaly spoustu prostoru unikající MICHAELE ŠPONIAROVÉ, jež se z běhu trefila vedle těla znevýhodněné brankářky. Asistence: Natálie Martináková.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 46. Kloutvorová – 3. Hložánková (M. Šponiarová), 7. Martináková (Niemcová), 7. Theimerová (Paloncyová), 13. Hložánková (Šupáková), 25. Klapitová (Niemcová), 31. Ferenčíková (Ratajová), 40. Halfarová (Ratajová), 41. Enenkelová (Ferenčíková), 42. Ferenčíková (Halfarová), 43. Šupáková (M. Šponiarová), 44. Halfarová (Ferenčíková), 46. M. Šponiarová (Martináková), 47. Martináková (M. Šponiarová), 50. Ratajová (Halfarová), 52. M. Šponiarová (Enenkelová), 53. Šupáková (Theimerová), 55. Paloncyová (M. Šponiarová), 58. Enenkelová (Ferenčíková), 60. Enenkelová


    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Růžičková, Chlumská, Strejcovská, Müllerová, Kořínková, Mikolášková – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Drbohlavová, Exnarová – Špíglová, Satýnková, Kosová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Velčovská (Ranochová) – Hložánková, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Theimerová – M. Šponiarová, Kiecková, Ferenčíková – Z. Šponiarová, Enenkelová, K. Kociánová – Ratajová, Šupáková, Paloncyová – Martináková.

    Rozhodčí: Zbyněk Pěnička, Michal Šafář

    Diváci: 70
    bahis siteleri