Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:6 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 22.12.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost, přeji všem veselé Vánoce a po svátcích se na vás budu těšit opět u extraligového hokeje. Nashledanou. (19:50:01)
     
    Je dohráno! Liberci se díky dvěma zásahům obránce Radima Šimka povedlo přehrát Chomutov s čistým kontem!

    V první třetině byli o něco aktivnější a výraznější hokejisté Chomutova, kteří ovšem žádnou svou příležitost nepřetavili v branku.

    Druhá třetina byla v režii hostů. Liberec byl mnohem aktivnější, a to hlavně díky přesilovým hrám. Během dvou minut se navíc dvakrát prosadil obránce Radim Šimek, jenž se stal rozdílovým hráčem tohoto utkání!

    Piráti ve třetí třetině zkoušeli vyrovnat, ale přes pozornou obranu a skvěle chytajícího Romana Willa cesta nevedla. Výhru hosté potvrdili přesně dvě minuty před koncem, kdy se do prázdné branky trefil Milan Bartovič.

    Střely na branku: 25:18 (11:4, 6:8, 8:6)
     
    Nejlepší hráči utkání

    Dávid Skokan (CHM) – Radim Šimek (LIB)
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Mário Bližňák a Vladimír Svačina se ještě v závěru hnali do zajímavého přečíslení. Finální přihrávka byla ovšem zablokována padajícím obráncem.
     
    59:07
    Z levé strany to po zajímavé přihrávce ještě zkoušel Jaroslav Mrázek. Pokus domácího obránce ovšem skončil jen na boční síťce.
     
    58:36
    Utkání se jen dohrává. Po přerušení se bude vhazovat ve středním pásmu, a to již za rozhodnutého stavu.
    58:00 Milan BARTOVIČ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Utkání je ukončeno! Libereckým se povedlo zachytit rozehrávku. Branko Radivojevič posunul kotouč ve středním pásmu na MILANA BARTOVIČE, jemuž nedělalo problém trefit prázdnou chomutovskou klec. Asistence: Branko Radivojevič a Jan Stránský.
     
    57:24
    Po nepovedeném pokusu Jana Rutty byl odvolán chomutovský Tomáš Král. Piráti to tak zkusí bez brankáře alespoň na závěrečné dvě minuty.
     
    57:14
    Hned po buly pálil opět Jan Rutta. Roman Will celou situaci viděl a jeho pokus dokázal vyrazit před sebe. Piráti u puku zůstávají.
     
    57:09
    Ivan Huml našel parádní přihrávkou volného Jana Ruttu, kterému se v naprosto výborné pozici nepovedlo překonat vyjetého Romana Willa!
     
    56:44
    Domácí hokejisté kombinují na vlastní polovině a střádají plány na závěrečný tlak. Pokud tedy nějaký přijde.
     
    56:04
    David Kämpf si skvěle najel za branku, ale následně neměl komu předat kotouč do střelecké pozice. Po pár momentech o něj tak přišel.
     
    55:37
    Od pravého kruhu to nyní zkoušel Branko Radivojevič. Ten ovšem našel jen připravenou lapačku Tomáše Krále. Opět se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    54:55
    Poslední pětiminutovka chybí do konce třetí třetiny. Liberec stále vede o dvě branky a nevypadá to, že by své vedení pustil.
     
    54:22
    Liberci nyní stačí nahazovat kotouče na branku Krále. To se jim povedlo přesně nyní. Chomutovský brankář puk před dojíždějícími hráči pokryl.
     
    54:00
    Juraj Valach napálil kotouč od své branky směrem dopředu naprosto bez efektu. Rozhodčí píská zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Králem.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. R. Šimek (Radivojevič, P. Jelínek), 27. R. Šimek (L. Krenželok, Martin Procházka), 58. Bartovič (Radivojevič, J. Stránský)


    Piráti Chomutov: Král (Strmeň) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, L. Chalupa – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Jánošík, R. Šimek, Derner, Pyrochta, Havlín, Mojžíš (A), Husa – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Radivojevič (C), J. Mikyska, Svačina – Bartovič, Bližňák, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, A. Dlouhý – Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Rozlílek, Špůr

    Diváci: 4 398
    thejrc.org