Studénka Sledge – Č.Budějovice 8:3 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 3:1 (kon.) | SHK Mustangové – Litvínov 10:0 (kon.)
SOHO Olomouc – Karlovy Vary 1:7 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
1:7 (0:4, 1:2, 0:1)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 21.01.2017, 19:00 • Zimní stadion Olomouc • Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
     
    34:53
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Být zde v Olomouci televizní kamery, nebo aspoň diváci, sklidil by MICHAL GEIER nějakou cenu za akci, kterou předvedl. Ve středním pásmu vykroužil s pukem oblouk, nabral rychlost a dojel až k nekompromisnímu zakončení a zvýšení na 1:7. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    34:25
    Vyhození Karlovarských z jejich pásma se změnilo v dobrou přihrávku pozapomenutému Wágnerovi. Ten ale sám před Černochem přestřelil.
     
    30:54
    Gergely při zpracování na útočné modré přiťukl Večerkovi, jenž mohl jít pohodlně vstříc Machovi. Bohužel pro Olomouc Večerek nestihl prohození na levou ruku, kterou mohl střílet. Gergely si však dojel pro volný puk a zblízka napálil kotouč do Machových betonů!
     
    29:48
    Geier si na levém křídle dlouho prohazoval puk pod sáněmi a čekal na reakci brankáře, až nakonec prudce nastřelil konstrukci olomoucké branky.
     
    27:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MARTIN NOVÁK si vybruslil mezi kruhy a po ledě překonal lehajícího Macha. Asistence: Radek Jedlička.
     
    26:43
    Gergely se zjevil zcela sám na pravém kruhu, ale karlovarskou branku přestřelil.
     
    21:00
    Večerek zaznamenal dosud největší šanci Olomouce paradoxně zpoza branky! Domácí hráč byl sám za Machovou klecí, zkusil prudký pas před brankoviště a odrazem o projíždějícího Bergera se puk nebezpečně odrazil.
     
    17:42
    Karel Wágner se provinil nedovoleným bráněním a domácí si zahrají dvouminutovou přesilovku.
     
    16:47
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově přidávají další trefu, tentokrát se změnou střelce. Z mezikruží zamířil přesně JIŘÍ BERGER. Asistence: Michal Geier, Miroslav Hrbek.
     
    16:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Velkou šanci neproměnil z těsné blízkosti Berger, ovšem hra pokračovala a z dorážky zaznamenal již pátý gól MICHAL GEIER. Asistence: Jiří Berger, Miroslav Hrbek.
     
    14:35
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Čtvrtý zásah MICHALA GEIERA v této třetině a je to 0:4. Po přiťuknutí s Hrbkem v obranném pásmu projel karlovarský snajpr jako nůž máslem před Černocha a s ledovým klidem proměnil. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    12:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarský kapitán MICHAL GEIER táhne hostující celek za výhrou. Ve středním pásmu získal puk a v samostatném nájezdu překonal padajícího Černocha přízemním zakončením potřetí. Bez asistence.
     
    08:13
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka posílá Karlovy Vary do vedení 0:2. MICHAL GEIER si vybruslil do ideální pozice na hranici pravého kruhu a prostřelil Černocha. Asistence: Karel Wágner.
     
    06:51
    Slavomír Ferenčík ve středním pásmu zastavil pod pravým úhlem Hrbka a je vyloučen na dvě minuty.
     
    03:16
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER se chopil kotouče ve vlastním pásmu a po překonání modré čáry vystřelil. Černochova lapačka mávla naprázdno a hosté se ujímají vedení. Bez asistence.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 28. Novák (Jedlička) – 4. Geier, 9. Geier (Wágner), 13. Geier, 15. Geier (Hrbek), 17. Geier (Berger, Hrbek), 17. Berger (Geier, Hrbek), 35. Geier (Hrbek)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Gergely, Novák, Prášil, Večerek, Kardoš, Jedlička, Radim Mikuš, Ferenčík
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Wágner, Geier, Berger, Janko, Haas

    Rozhodčí: Cik, Novotný

    Diváci: 4
    bahis siteleri