Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Colorado Avalanche
Středa 01.02.2017, 04:05 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Do zápasu naskočil muž, jemuž patří výstroj vlevo. Gibson pak přispěl k mizérii Colorada.
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (06:45:55)
     
    Je dobojováno. Anaheim potvrdil dobrou formu posledních týdnů a před domácím publikem porazil trápící se Colorado přesvědčivě 5:1. Jedinou branku hostů obstaral mladík Mikko Rantanen, jinak ale pálili jen Ducks. Dařilo se především Jakobu Silfverbergovi, který nasbíral tři kanadské body za dva góly a asistenci. Skórovat mohl i český útočník Ondřej Kaše, který ale stoprocentní šanci ve třetí třetině neproměnil.

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:
    Ondřej Kaše (ANA), 0+0, +0, 0 střel, čas na ledě 11:16

    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:
    1. Jakob Silfverberg (ANA) 2+1
    2. John Gibson (ANA) 23 zák., 1 gól, úsp. 96,6 %
    3. Korbinian Holzer (ANA) 1+0
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    V Honda Center se nám již rozběhla poslední minuta základní hrací doby. Zápas se dohrává v obranném pásmu Colorada, které dnes utrpí další těžkou porážku.
     
    58:24
    Blake Comeau přišel o kotouč v rohu kluziště a hráči v oranžových dresech následně v klidu dopravili puk až do útočného pásma.
    57:35 Cam FOWLER - 5:1
     
    57:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To už je pro hosty kruté, Calvin Pickard musel popáté lovit puk ze své svatyně. Asistencí se o to opět zasloužil Nick Ritchie, který vyzval ke skórování CAMA FOWLERA a ten se z mezikruží trefil přesně! Asistence: Nick Ritchie a Ryan Kesler.
     
    56:45
    Po dlouhé době byla hra přerušena a následovat bude poslední komerční přestávka tohoto klání.
     
    55:58
    Zdá se, že Avs už veškerou snahu o vyrovnání vzdali, v posledních dvou minutách se totiž na ledě vlastně nic zajímavého neděje.
     
    55:16
    Barrieho střela od modré postrádala přesnost, John Gibson tak v tomto případě nemusel zasahovat. Následně ale byla hra stejně přerušena a sudí rozhodli, že se bude vhazovat před anaheimským brankářem.
     
    54:42
    Landeskog byl na útočné modré zdvojen a zákonitě o puk přišel, domácí následně odpálili kotouč až do útočného pásma a odjeli střídat.
     
    53:54
    Hráči v oranžových dresech mají vše naprosto pod kontrolou, teď ale Ducks poslali kotouč na zakázané uvolnění, a tak se bude vhazovat před Gbsonem.
     
    53:05
    MacKinnon to opět vzal na sebe, prokousal se do útočného pásma a nabil na modrou Zadorovovi, jehož pokus však Gibson bez problémů zastavil a následovat bude komerční přestávka.
    52:13 Korbinian HOLZER - 4:1
     
    52:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A jsou tu další komplikace pro Colorado, zdá se, že je rozhodnuto! Německý zadák KORBINIAN HOLZER vypálil z mezikruží po Silfverbergově nabídce a jeho projektil se zatřepotal až v síti. Asistence: Jakob Silfverberg a Joseph Cramarossa.
     
    51:25
    Mikko Rantanen zaváhal při rozehrávce, Kačeři už zakládají další protiútok. Hostům se čas na vyrovnání začíná krátit...
     
    50:37
    Bývalý sanjoseský Žralok Matt Nieto nabil na modrou Zadorovovi, jehož tečovaná střela o centmetry minula pravou tyč domácí svatyně!
     
    49:50
    MacKinnon přišel o puk ve středním pásmu a na druhou stranu se vydal rychlík Andrew Cogliano, jehož pokus z levé strany byl ovšem zblokován.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 12. Silfverberg (N. Ritchie, Vermette), 23. Rakell (Perry, Getzlaf), 43. Silfverberg (Cogliano), 53. Holzer (Silfverberg, Cramarossa), 58. Fowler (N. Ritchie, Kesler) – 26. Rantanen (Grigorenko)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, N. Thompson, L. Shaw.
    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Barrie, Beauchemin, Zadorov (A), Goloubef, Wiercioch, Gelinas – Rantanen, MacKinnon (A), R. Bourque – Landeskog (C), Duchene, Nieto – Comeau, Söderberg, Iginla – Grigorenko, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Hanson, Skillitier – Knorr, Heyer
    thejrc.org