Mar.Lázně – Čerti Ostrov 2:8 (kon.) | Velká Bíteš – Uh.Ostroh 2:5 (kon.) | Mělník – Jesenice 10:0 (kon.)
V.Popovice – Rakovník 9:1 (kon.) | VHK ROBE Vsetín B – Břeclav 7:5 (kon.) | Nový Jičín B – Studénka 0:9 (kon.)
TJ Sušice – Chotíkov 2:5 (kon.) | Hronov – Třebechovice p. O. 4:3 (kon.) | Č. Krumlov – Strakonice 9:3 (kon.)
HC Vimperk – Soběslav 6:5 (1:0 po s.n.) | Hluboká n.V. – Milevsko 5:2 (kon.) | Klatovy – HC Rokycany 10:6 (kon.)
Frýdlant – HC Varnsdorf 8:3 (kon.) | Opočno – N. Město n. M. 6:2 (kon.) | Nová Paka – HC Jičín 5:4 (kon.)
Chotěboř – Polička 1:7 (kon.) | Choceň – Chrudim 3:11 (kon.) | Světlá nS – Hlinsko 5:3 (kon.)
Moravská Třebová – Litomyšl 1:0 (kon.) | Česká Třebová – BK Havlíčkův Brod B 10:2 (kon.) | Gepardi Jablonec – HC Děčín B 15:2 (kon.)
Lomnice n/P – HC Turnov 9:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín B
7:5 (0:2, 4:3, 3:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Neděle 05.02.2017, 14:00Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    Třetí třetina patřila jednoznačně Vsetínu. Lépe řečeno, kapitánovi Vsetínských. Miroslav Janošek dokázal dostat puk za záda hostujícího gólmana hned třikrát. Nejprve po dobrém tlaku domácích vyrovnal, následně ve vlastním oslabení dostal skóre na stranu svého celku a minutu před koncem přidal finální trefu, kterou pojistil Vsetínu vítězství.
    Pro tuto chvíli je to ode mě vše, loučím se s Vámi a budu se těšit u online přenosu ze zápasu Extraligy mladšího dorostu mezi Vsetínem a Warriorem Brno, který začíná v 17:00. (16:22:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Tobola ještě prokličkoval obranou a vytáhl bekhendový pokus. Puk končí v Hübnerově náruči.
     
    59:31
    Vítek od modré minul branku Lvů. Jeho pokus si to namířil vpravo od brankové konstrukce.
     
    58:53
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Dnes je to zápas MIROSLAVA JANOŠKA, který po rychlém převzetí iniciativy v útočném pásmu nabruslil k pravé tyčce a dalším z bekhendových pokusů překonává hostujícího gólmana. Asistence: Lukáš Kuchařík
     
    58:24
    Domácí v plném počtu.
     
    58:09
    Břeclavi zbývá ještě nějaká část přesilové hry, a tak se snaží zaútočit.
     
    57:14
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! MIROSLAV JANOŠEK otáčí ve vlastním oslabení vývoj zápasu! Břeclavi se přesilová hra vůbec nedaří. Vsetín často vyhazuje. Kuchařík těsně minul levou tyčku hostující branky, našel puk za břeclavskou sítí a poslal jej na najíždějícího Janoška. Ten puk zpracoval, najel před branku a poslal pohlednou bekhendovou střelu nad pravé rameno Hübnera. Asistence: Lukáš Kuchařík.
     
    56:24
    Vsetínský Hradil dostává dvouminutový trest za hákování. Hostující Juránek vybídl k teči Nešpora. Tomu se však nepodařilo puk vůbec zasáhnout, vsetínský hráč i přes to v této situaci fauloval.
     
    55:44
    Gabriška si rychlým tempem nabruslil do útočného pásma a vyslal střelu mezi betony. Dále už vsetínský gólman přes hráče soupeře nemohl zasahovat, ale puku se ujal Janošek a vyslal do útoku Kuchaříka. Kuchaříkova střela mířená na vzdálenější tyčku vypadala také nadějně a skončila zásahem hostujícího brankáře.
     
    55:21
    Hosté v plném počtu.
     
    55:16
    Po zásahu vsetínského gólmana se v brankovišti strhla menší potyčka, kterou rozhodčí včas uklidnili.
     
    54:49
    Puk se dostal náhodou na modrou k Šimkovi, a tak vsetínský obránce vypálil. Prudká střela se otřela u Hübnerovu lapačku a skončila mimo brankoviště.
     
    53:59
    Zpátky do útočného pásma dostal Vsetínské Janošek. Na levém kruhu přidal do tempa a objel Čápka s Koutným, kteří bránili. U pravé tyčky zakončil hráč v zelenožluté kombinaci bekhendem, který gólmanovi málem propadl mezi tyčkou a tělem.
     
    53:29
    Lainka nastřelil při pokusu brusli Pappa, od které se puk odrazil do středního pásma. V prostoru mezi modrými čarami si kotouč našli hostující hráči a již dvakrát se jim podařilo bez přítomnosti bránících hráčů Vsetína ohrozit branku soupeře.
     
    53:21
    Vyloučení v týmu HC LVI Břeclav (Průdek – 2 min., sekání).
     
    51:57
    Vsetínští se rychle dostali do útočného pásma. Kuchařík uspěchal přihrávku na Christova, který byl mohl pálit do prázdné branky. S gólmanem si pohrál také Janošek, kterého hostující brankář neviděl. Ani jeden z pokusů k pravé tyčce se ale domácí kapitánovi nepovedl, jelikož Hübner zasáhl hokejkou.
     
    51:34
    Nešpor připravil dobrou pozici pro dorážejícího Garčice. Domácí gólman měl se zákrokem problémy, nakonec však puk ukryl.
     
    50:42
    Po buly v útočném pásmu Břeclavi se po rozestavení hráčů chystal prosadit Zugar pokusem od modré čáry. Musil vyrazil puk betonem na druhou stranu kluziště, kde se jej chopil Lainka, a ten vyhazuje.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 24. Svozílek (Tobola, Vítek), 36. Tobola, 36. Janošek (Šimek), 40. Janošek (Šimek, Hradil), 47. Janošek (Kuchařík), 58. Janošek (Kuchařík), 59. Janošek (Kuchařík) – 3. Abazaj (Zugar), 7. Gabriška (Blaha), 22. Gabriška (Papp), 26. Gabriška (Blaha), 29. Abazaj (Nešpor, Blaha)


    VHK ROBE Vsetín B: Machač (26. Musil) – Šimek, Svozílek, Vašíček, Hradil, Vítek – Kuchařík, Janošek, Christov, Fojtů, Lainka, Dědek, Humplík, Tobola, Sušeň, Grygar.
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Hübner (Michálek) – Dora, Zugar, Pap, Koutný – Čápek, Blaha, Juránek, Gabriška, Průdek, Garčic, Nešpor, Abazaj.

    Rozhodčí: Smilek – Bártek , Poláček
    thejrc.org