Pittsburgh – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Tampa 1:2 (po pr.) | Dallas – San Jose 6:1 (kon.)
Anaheim – Winnipeg 3:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 2:4 (kon.) | Columbus – Philadelphia 1:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:4 (0:0, 0:4, 2:0)
Vancouver Canucks
Sobota 25.03.2017, 19:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Eric STAAL - 2:4
     
    58:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A pozor, už je to jen o dva góly! Nahození Matta Dumby se odrazilo od zadního mantinelu přímo před překvapeného Bachmana a ERIC STAAL poslal zblízka puk k levé tyčce z pohledu gólmana Canucks – 2:4. Asistence: Matt Dumba a Jonas Brodin.
    57:19 Ryan SUTER - 1:4
     
    57:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí dosáhli alespoň na čestný úspěch! Jared Spurgeon nahrál na levý kruh RYANOVI SUTEROVI, který zamířil nad vyrážečku brankáře Bachmana. Ten tak neudrží čisté konto. Asistence: Jared Spurgeon a Martin Hanzal.
    33:37 Jack SKILLE - 0:4
     
    33:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    S domácími to vypadá už hodně špatně! Brandon Sutter vyhrál buly na JACKA SKILLEHO, jenž zápěstím zamířil do bližšího horního rohu Kuemperovy branky – 0:4. Asistence: Brandon Sutter.
    31:51 Brock BOESER - 0:3
     
    31:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BROCK BOESER se trefuje hned při své premiéře v NHL! Celou akci rozjel Sven Bärtschi, jenž sice zlomil hůl, ale přesto dokázal fotbalovou přihrávkou poslat dopředu Bo Horvata. Ten následně přebruslil obránce a řítil se sám na Kuempera. Domácí gólman ještě bekhendové zakončení útočníka Canucks vyrazil, ale puk zůstal ležet u jeho betonů a než se stačil zorientovat, tak ho Brock Boeser dopíchl za jeho záda – 0:3. Asistence: Bo Horvat a Sven Bärtschi.
    25:40 Reid BOUCHER - 0:2
     
    25:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A lidé z centrály v Torontu měli pravdu! Puk se odrazil od tyče do břevna a přitom těsně překročil brankovou čáru. REID BOUCHER tak skóruje podruhé v zápase a Vancouver vede v Minnesotě 2:0. Asistence: Drew Shore.
    20:19 Reid BOUCHER - 0:1
     
    20:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení po 19 sekundách druhé části! Vyhození Wild zachytil na modré čáře Troy Stecher, jenž puk následně se štěstím dostal před branku na hůl Bo Horvata. Ten ještě Kuempera nepřekonal, ale dorážející REID BOUCHER už kotouč za brankovou čáru dopravil. Asistence: Bo Horvat a Troy Stecher.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 58. Suter (Spurgeon, Hanzal), 59. E. Staal (Dumba, Brodin) – 21. Boucher (Horvat, Stecher), 26. Boucher (Shore), 32. Boeser (Horvat, Bärtschi), 34. Skille (B. Sutter)


    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Folin, Brodin – Parise (A), E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Pominville, Hanzal, Niederreiter – Stewart, Haula, White.
    Vancouver Canucks: Bachman (R. Miller) – Stecher, Edler, Ch. Tanev, Sbisa, Trjamkin, B. Hutton – Boeser, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Boucher, Horvat (A), Bärtschi – Goldobin, B. Sutter, Skille – Chaput, Shore, LaBate.

    Rozhodčí: Rank, O'Rourke – Murray, MacPherson

    Diváci: 19184
    bahis siteleri