Buffalo – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (po pr.)
Tampa – Chicago 5:4 (po pr.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 4:2 (kon.)
konec
New York Islanders
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Nashville Predators
Úterý 28.03.2017, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Ryan JOHANSEN - 1:3
     
    59:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rozhodnuto jest! Tavaresova střela od modré skončila jen na hokejce Ellise. Ten nezazmatkoval a místo vyhození chytrým lobem uvolnil RYANA JOHANSENA, jenž střelou do prázdné branky zaznamenal svůj jubilení stý zásah v NHL! Asistence: Ryan Ellis.
    37:20 Josh BAILEY - 1:2
     
    37:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se v závěru druhé části přece jenom dočkali a dostávají se na dostřel! Matt Irwin se jel schovat za vlastní branku, ale tam se pod tlakem Baileyho zbavil kotouče. Ten skončil na holi Leddyho, jehož střelu od modré čáry Bailey tečoval pouze do tyče. Akce Islanders ale ještě pokračovala v rohu kluziště, kde opět došlo k chybě hostujícího hráče a k nechtěné přihrávce na Nicka Leddyho. Ten z levého hrazení jen tak nahodil a opět trefil JOSHE BAILEYHO, od něhož se kotouč konečně odrazil za záda finského brankáře Predátorů. Asistence: Nick Leddy, Brock Nelson.
    23:15 Viktor ARVIDSSON - 0:2
     
    23:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři nevyužili přesilovou hru, ale nyní se z nenápadné akce přesto dostávají do dvoubrankového vedení! VIKTOR ARVIDSSON se vydal za Ekholmovým nahozením a za brankou vyhrál souboj s Leem. Po přihrávce na Forsberga se vydal před brankoviště, kde nastavil hokejku a přesměroval střílenou přihrávku švédského snajpra za bezmocného Greisse! Asistence: Filip Forsberg, Mattias Ekholm.
    10:17 Kevin FIALA - 0:1
     
    10:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté krátce po neuznaném gólu opět udeřili a tentokrát už se mohou radovat z vedení! Autorem branky je KEVIN FIALA, který si na pravé straně zpracoval krátkou přihrávku od Järnkroka a z osy hřiště vystřelil parádně k pravé tyči Greissovy svatyně. Asistence: Calle Järnkrok, Anthony Bitetto.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 38. Jo. Bailey (Leddy, B. Nelson) – 11. Fiala (Järnkrok, Bitetto), 24. Arvidsson (Forsberg, Ekholm), 60. Johansen (Ellis)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Pelech, Leddy, Hamonic (A), de Haan, Seidenberg, Hickey – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Ho-Sang, Beauvillier, B. Nelson – Chimera, Quine, Ladd (A) – Clutterbuck, Cizikas, Gionta.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (A), P. K. Subban, Ekholm, Bitetto, Irwin – Arvidsson, Johansen, Forsberg – Neal (A), Järnkrok, Fiala – C. Smith, Sissons, C. Wilson – Watson, Fiddler, McLeod.

    Rozhodčí: Skilliter, Lee – Berg, Cameron
    bahis siteleri