Dánsko – Slovensko 0:2 (kon.)
konec
Dánsko
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Slovensko
sk Sobota 08.04.2017, 16:00Euro Ice Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Najlepší hráči zápasu:
    Dánsko: Morten Madsen
    Slovensko: Tomáš Hrnka (18:04:45)
     
    Slovensko vyhralo proti Dánsku aj druhý zápas pomerom 2:0 a Július Hudáček si opäť udržal čisté konto. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Slovensko sa dopustilo zakázaného uvoľnenia a ešte sa bude vhadzovať v našej obrannej tretine.
     
    59:24
    Vandas vysoko napádal súperovu rozohrávku a takmer sa mu podarilo vypichnúť puk. Zdá sa, že Július Hudáček si už čisté konto udrží.
     
    58:45
    Sørensen sa medzičasom vrátil na striedačku a mali sme ďalšiu šancu na skórovanie, ale Suja trafil iba konštrukciu opustenej bránky.
     
    58:18
    Dáni sa pri pokuse o prechod do pásma dopustili ofsajdu na útočnej modrej čiare. Gólman domáceho celku sa pre istotu vracia medzi tri žrde.
     
    57:56
    Slovensko dostalo puk do útoku. Cingel sa ho snažil bekhendom dostať do bránky, ale netrafil.
     
    57:32
    Sørensen ostáva na striedačke, Dánsko hrá so šiestimi korčuliarmi.
     
    57:32
    Slovenský tréner Zdeno Cíger si vyžiadal oddychový čas. Naši reprezentanti boli v posledných minútach naozaj pod veľkým tlakom.
     
    56:47
    Domáci Regin predviedol ďalšiu skvelú prácu, po ktorej však zakončil tesne vedľa bránky. Hudáček sa musí mať neustále na pozore.
     
    55:06
    Slovensko hrá v plnom počte, ale stále musí čeliť náporu.
     
    55:00
    Dáni stále nepoľavujú a teraz slovenský celok poriadne pritlačili. Od modrej čiary to opakovane skúšal Nicholas Jensen, odolali sme.
     
    54:20
    Dáni sa vrátili do pásma. Od modrej čiary to strelecky skúsil Jesper Jensen a priamo pred bránkou jeho pokus ešte tečoval Kristian Jensen, ale gól z toho napokon nie je.
     
    53:43
    Slovensko v úvodnej časti oslabenia súpera vytláčalo zo streleckých pozícií, až napoko teraz naši hráči puk vyhodili z pásma.
     
    53:06
    Dánsky tréner si vyžiadal oddychový čas.
     
    53:06
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Ján Brejčák – 2 min., hákovanie).
     
    52:57
    Domáci From predviedol ďalšiu skvelú individuálnu akciu! Do zakončenia sa natlačil po prechode z obranného pásma, Hudáček však našťastie odolal.
     
    51:55
    V bleskovej odpovedi bol Slovák Bakoš, ale jeho poku z pravej strany sa takisto neujal. Gólmani sú pozorní a odmietajú pripustiť ďalšie góly.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 42. Hrnka (Cingel), 48. Kudrna


    Dánsko: Sørensen (S. Nielsen) – J. Jensen, Larsen, N. Jensen, Kristensen, Lauridsen, Weichel, O. Nielsen, Røndbjerg – Madsen, Regin, K. Jensen – Mikkel Højbjerg, Jakobsen, Martin Højbjerg – Poulsen, Nielsen, Meyer – Boysen, Christensen, From
    Slovensko: J. Hudáček (Baroš) – Čajkovský, J. Mikuš, Gernát, Švarný, Čerešňák, Brejčák, Šedivý – Dravecký, L. Hudáček, Bakoš – Kudrna, Cingel, Hrnka – Vandas, Suja, Lušňák – Svitana, Preisinger, Lapšanský – Bartánus
    thejrc.org