Ural – Lok. Moskva 0:2 (kon.)
konec
FK Ural
0:2 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Úterý 02.05.2017, 17:45 • Olympijský stadion Soči • Ruský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (19:50:09)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:15.
     
    Je konec! Lokomotiv Moskva porazil Ural 2:0 a stává se vítězem ruského poháru! Vše podstatné se odehrálo až po přestávce! Lokomotiv se dral do útoku a vypracoval si šance, ale obrana Uralu dlouho odolávala! Až v 77. minutě otevřel skóre Igor Denisov! Ural mohl vyrovnat, ale Iljin trefil tyč a ve druhé šanci těsně minul branku! Lokomotiv poté v nastaveném čase přidal druhou branku zásluhou Alexeje Mirančuka! V samotném závěru se ještě strhla bitka, po které rozhodčí vyloučil hned čtyři hráče!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Červenou kartu dostává Fidler (FK Ural).
    Červenou kartu dostává Farfan (FK Lokomotiv Moskva).
    Červenou kartu dostává Ari (FK Lokomotiv Moskva).
    Červenou kartu dostává Manučarjan (FK Ural).
     
    90+3
    Neskutečné! Fotbalistům Uralu ujely nervy a hráči v oranžovém se pustili do fotbalistů Lokomotivu! Na hřišti se rozjela bitka, kterou musel krotit až hlavní rozhodčí! Toto jsem na vrcholové úrovni ještě neviděl!
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Dimitrov, přichází Gluškov.
    90+1. Alexej MIRANČUK - 0:2
     
    90+1
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Lokomotiv Moskva vyhraje ruský pohár! Fernandes udržel míč na pravé straně, našel ALEXEJE MIRANČUKA, který v pokutovém území obešel obránce a střelou do horního rohu překonal bezmocného brankáře!
     
    90
    Fernandes vypálil z ostrého úhlu. Jeho dělovku tečoval na hranici pokutového území jeden z obránců a Lokomotiv získal rohový kop.
     
    89
    Dimitrov napadal soupeře u postranní čáry, ale hostující fotbalista před ním udržel míč u nohy. Lokomotiv drží balón daleko od své svatyně.
     
    88
    Vladimir Iljin má dnes prostě smůlu! Nyní si v pokutovém území naskočil na centr z pravé strany a hlavou jen těsně minul zadní tyč!
     
    87
    Farfan se ihned zapojil do akce Lokomotivu a byl faulován. Hosté ale využili výhodu a nadále kombinují s míčem na kopačkách.
     
    86
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Maicon, přichází Farfan.
     
    85
    Lokomotiv se zmocnil míče v blízkosti vlastní šestnáctky a moskevský celek nasbírá další důležité vteřinky. Ural to v závěru bude mít hodně těžké.
     
    84
    Mohlo být rozhodnuto! Maicon obdržel přihrávku do volného prostoru na pravé strany, nicméně jeho pokus z pravého křídla gólman Uralu vyrazil!
     
    83
    Na druhé straně napadal Ari poněkud statické obránce Uralu. Útočník Lokomotivu dostal soupeře pod tlak, ale Ural už opět spěchá do útoku.
     
    82
    Ural zahrával rohový kop. Dimitrov poslal krásný centr na zadní tyč, ale nepovedenou ránu z voleje zablokoval tělem obětavý Ari.
     
    81
    Mohlo být vyrovnáno! Vladimir Iljin se v pokutovém území dostal k ráně z ostrého úhlu a prudkou střelou orazítkoval přední tyč!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 77. I. Denisov, 90+1. A. Mirančuk

    Karty:   49. Lungu (URA), 69. Iljin (URA)   90+6. Fidler (URA), 90+6. Manučarjan (URA) – 90+6. Farfan (LMO), 90+6. Ari (LMO)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 5:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:15.
    FK Ural: Zabolotnij – Novikov, Tabidze, Balazič, Dancev – Dimitrov (90+2. Gluškov), Bicfalvi, Jemeljanov (80. Manučarjan) – Iljin, Pavlučenko (46. Fidler), Lungu
    Náhradníci: Arapov, Šubin – Bougouhi, Manučarjan, Novikov, Pavlenko, Stavpec, Jusupov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, Kvirkvelia, Pejčinović, Denisov – Mirančuk, Tarasov, Denisov, Fernandes, Maicon (86. Farfan) – Ari
    Náhradníci: Barinov, Farfan, Kasajev, Kočenkov, Kolomejcev, Margasov, Mirančuk, Michalik, N´Dinga, Rotenberg, Skuletić, Janbajev

    Rozhodčí: Valerevič – Nikolajevič, Alexevič
    bahis siteleri