Bermudy – Libanon 1:6 (kon.) | Finsko – Francie 3:1 (kon.) | Itálie – Haiti 2:0 (kon.)
USA – Řecko 3:4 (po pr.) | Kajmanské ostrovy – Hongkong 2:3 (kon.) | Slovensko – Portugalsko 4:0 (kon.)
Česko – Indie 3:1 (kon.) | Velká Británie – Arménie 4:2 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 5:1 (kon.)
konec
Kajmanské ostrovy
2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
Hongkong
Čtvrtek 08.06.2017, 16:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Semifinále sk. B
Předzápasové kurzy
     
    39:10
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Ale pozor, drama je na světě! Kajmani se podruhé v krátkém časovém sledu prosazují, využívají i klasickou přesilovku a už je to jen o gól! Na modrou čáru dostal nabito opět ERIC ARMSTRONG, jenž křižnou střelou trefil protější horní růžek. Asistence: Chris Jeramjan.
     
    38:48
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Početní výhoda 5 na 3 využita, Kajmani snižují na 1:3! Střelu Marca Babina si našel na brankovišti postavený ERIC ARMSTRONG a doklepl ji do branky. Asistence: Marc Babin.
     
    28:51
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Třetí hongkongský v této třetině, třetí i celkově v zápase! Střela z levého kruhu se zvláštně odrazila od Slipčenka a hráčů stojících před ním a obloučkem se snesl do branky. Posledním, kdo se míčku dotkl, byl JUSTIN REID. Asistence: Lokki Kwan, Clayton Chia.
     
    25:46
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Tuhle početní výhodu už tým z Asie využívá a odskakuje soupeři na dvoubrankový rozdíl! Střelu Claytona Chii mířící od modré čáry vyrazil Robert Slipčenko levým betonem jen před tyč, kde byl připraven LOKKI KWAN. Ten neměl větší problémy doklepnout míček do odkryté části brány a slaví už druhý gól v dnešním duelu. Asistence: Clayton Chia, Derrick, Wong.
     
    15:20
    Hongkong právě vstřelil branku!
    První pokus nevyšel, druhý už ano. Hongkong se krátce po první přestávce ujímá vedení! Kajmanská obrana byla rozhozená a nestačila se pořádně postavit na pozice, když do prostoru brankoviště přišla nahrávka. Na tu si počíhal LOKKI KWAN, který dostal míček až za brankovou lajnu. Asistence: Derrick Wong.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 39. Armstrong (Babin), 40. Armstrong (Ch. Jeramjan) – 16. Kwan (D. Wong), 26. Kwan (Chia, D. Wong), 29. Reid (Kwan, Chia)


    Kajmanské ostrovy: Slipčenko (30. Spence) – Allard, Armstrong, Bowden, Bridges, Marley, Selin, Windsor, Yaxley – Ch. Jeramjan, Babin, Elliott, Fischer, Floyd, Keating, McDonald, Nelson, Passchier, Plamondon, Strenk.
    Hongkong: Lui (Banh) – Dang, Jackson, Monaco, Nguyen, S. Pham, Winia, C. Wong, D. Wong – Der, Graham, Chang, Chia, Chung, Kwan, Lam, Lee, T. Pham, Pon, Reid, Sullivan, Yueh.

    Rozhodčí: Berezitzky, Varca
    bahis siteleri