Bermudy – Libanon 1:6 (kon.) | Finsko – Francie 3:1 (kon.) | Itálie – Haiti 2:0 (kon.)
USA – Řecko 3:4 (po pr.) | Kajmanské ostrovy – Hongkong 2:3 (kon.) | Slovensko – Portugalsko 4:0 (kon.)
Česko – Indie 3:1 (kon.) | Velká Británie – Arménie 4:2 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 5:1 (kon.)
konec
Kajmanské ostrovy
2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
Hongkong
Čtvrtek 08.06.2017, 16:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Semifinále sk. B
Předzápasové kurzy
     
    44:28
    Trenér Kajmanských ostrovů si bere oddechový čas, aby svým svěřencům vysvětlil závěrečnou nátlakovou taktiku.
     
    44:28
    Z Hongkongu je navíc za hrubost vyloučen Justin Reid a Kajmani mají možnost poslat do pole dokonce o dva hráče víc než soupeř! Hongkongský hráč navíc fasuje ještě deset minut za nesportovní chování.
     
    40:14
    A Kajmani hrají další přesilovku, Colin Wong se provinil sekáním.
     
    39:27
    Ale Hongkong si mohl hned vzít své vedení zpět! Lokki Kwan totiž běžel sám na brankáře, Derek Spence však dokázal míček vytěsnit lapačkou!
     
    39:10
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Ale pozor, drama je na světě! Kajmani se podruhé v krátkém časovém sledu prosazují, využívají i klasickou přesilovku a už je to jen o gól! Na modrou čáru dostal nabito opět ERIC ARMSTRONG, jenž křižnou střelou trefil protější horní růžek. Asistence: Chris Jeramjan.
     
    38:48
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Početní výhoda 5 na 3 využita, Kajmani snižují na 1:3! Střelu Marca Babina si našel na brankovišti postavený ERIC ARMSTRONG a doklepl ji do branky. Asistence: Marc Babin.
     
    38:48
    Clayton Chia je vyloučen za sekání a Kajmani budou hrát dokonce dvojnásobnou přesilovku!
     
    38:05
    Kajmani mají opět přesilovou hru, Trung Pham jde pykat za vražení na hrazení.
     
    33:17
    Teď mají šanci zužitkovat přesilovou hru a snížit, jelikož Jared Jackson si nedovoleně počínal podražením soupeře.
     
    29:04
    Menší roztržku mezi sebou měli kajmanský Mike McDonald a hongkongský Jared Jackson. Oba putují na dvě minuty za za katr za hrubost.
     
    28:51
    Na kajmanského brankáře Roberta Slipčenka už to bylo příliš, a tak své místo v bráně přepouští Dereku Spenceovi.
     
    28:51
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Třetí hongkongský v této třetině, třetí i celkově v zápase! Střela z levého kruhu se zvláštně odrazila od Slipčenka a hráčů stojících před ním a obloučkem se snesl do branky. Posledním, kdo se míčku dotkl, byl JUSTIN REID. Asistence: Lokki Kwan, Clayton Chia.
     
    28:25
    Clayton Chia zakončoval hongkongské přečíslení, místo přesnější střely ale balónek poslal jen pod tělo Roberta Slipčenka!
     
    25:46
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Tuhle početní výhodu už tým z Asie využívá a odskakuje soupeři na dvoubrankový rozdíl! Střelu Claytona Chii mířící od modré čáry vyrazil Robert Slipčenko levým betonem jen před tyč, kde byl připraven LOKKI KWAN. Ten neměl větší problémy doklepnout míček do odkryté části brány a slaví už druhý gól v dnešním duelu. Asistence: Clayton Chia, Derrick, Wong.
     
    25:21
    Další trest na straně Kajmanských ostrovů. Mark Yaxley oslabuje svůj tým, protože soupeře bránil nedovoleně.
     
    24:29
    Chris Jeramjan se ocitl s míčkem na holi u pravé tyče a snažil se ho procpat mezi brankou a tělem, Matthew Lui ale vytáhl jeho pokus ramenem!
     
    21:42
    Ve chvíli, kdy si Kajmanští vytvořili velmi slušný tlak a ostřelovali soupeřovu bránu, přichází vyloučení. Scott Elliott je vyloučen za napadení.
     
    21:21
    Tohle byla nebezpečná střela v podání Chrise Jeramjana! Kajmanský hráč s arménskými kořeny od modré čáry jen těsně přestřelil horní tyč.
     
    18:48
    Kajmanů bylo na hřišti v jednu chvíli moc a inkasují dvouminutový trest, Hongkong čeká něco kolem 40 vteřin ve dvojnásobné přesilovce!
     
    17:29
    Kajmani se budou muset obejít dvě minuty bez Jasona Keatinga, který byl na svého protihráče nepřiměřeně tvrdý.
     
    15:20
    Hongkong právě vstřelil branku!
    První pokus nevyšel, druhý už ano. Hongkong se krátce po první přestávce ujímá vedení! Kajmanská obrana byla rozhozená a nestačila se pořádně postavit na pozice, když do prostoru brankoviště přišla nahrávka. Na tu si počíhal LOKKI KWAN, který dostal míček až za brankovou lajnu. Asistence: Derrick Wong.
     
    15:10
    Krátce po vhazování se ocitl na levé straně osamocený Clayton Chia, Slipčenko ale míček dokázal vyrazit!
     
    14:30
    A na druhé straně měl práci i Matthew Lui, neboť otevřenou střeleckou dráhu se chystal využít Mike McDonald! Narazil ale jen na připravenou brankářskou výstroj.
     
    14:19
    Dva na jednoho šli do předu hráči Hongkongu, proti zakončujícímu Kevinu Ponovi se ale výborně a především také rychle dovedl přesunout Robert Slipčenko!
     
    11:36
    Sám na Slipčenka ubíhal Lokki Kwan, kajmanský gólman ale zůstal naprosto klidu a chladnokrevně svému soupeři vypíchl holí míček ještě před zakončením!
     
    09:59
    Jonathan Yueh se na ničím nerozpakoval a z pozice mezi kruhy, tvrdě vypálil, Robert Slipčenko, ale stihl velmi rychle vykopnout levý beton!
     
    04:28
    Lokki Kwan měl skvěle našlápnuto do samostatného úniku, když Kajmanští špatně vystřídali, těsně před zakončení ale tygřím skokem zakročil jeden z kajmanských hráčů a hokejkou trefil přesně míček, který odletěl do rohu!
     
    03:26
    Minutu se bude hrát čtyři na čtyři, protože Chris Jeramjan putuje na trestnou lavici za držení hole.
     
    02:24
    První přesilovku si v dnešním semifinále zahrají hráči Kajmanských ostrovů, Darren Winia jde pykat za nedovolené bránění.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 39. Armstrong (Babin), 40. Armstrong (Ch. Jeramjan) – 16. Kwan (D. Wong), 26. Kwan (Chia, D. Wong), 29. Reid (Kwan, Chia)


    Kajmanské ostrovy: Slipčenko (30. Spence) – Allard, Armstrong, Bowden, Bridges, Marley, Selin, Windsor, Yaxley – Ch. Jeramjan, Babin, Elliott, Fischer, Floyd, Keating, McDonald, Nelson, Passchier, Plamondon, Strenk.
    Hongkong: Lui (Banh) – Dang, Jackson, Monaco, Nguyen, S. Pham, Winia, C. Wong, D. Wong – Der, Graham, Chang, Chia, Chung, Kwan, Lam, Lee, T. Pham, Pon, Reid, Sullivan, Yueh.

    Rozhodčí: Berezitzky, Varca
    bahis siteleri