Bermudy – Libanon 1:6 (kon.) | Finsko – Francie 3:1 (kon.) | Itálie – Haiti 2:0 (kon.)
USA – Řecko 3:4 (po pr.) | Kajmanské ostrovy – Hongkong 2:3 (kon.) | Slovensko – Portugalsko 4:0 (kon.)
Česko – Indie 3:1 (kon.) | Velká Británie – Arménie 4:2 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 5:1 (kon.)
konec
Velká Británie
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Arménie
Čtvrtek 08.06.2017, 19:00 • Malá hala, Pardubice (kapacita: 500 míst) • Mistrovství světa mužů • Semifinále sk. B
Předzápasové kurzy
     
    44:04
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arménská ofenzivní řada se přece jen během power-play prosazuje! Za krásnou střelou MELIHA BATRIHO se Marchetti se ani nestačil natáhnout. Bez asistence.
     
    35:27
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové se znovu dostávají do tříbrankového náskoku! Po breaku vedeném Adamcem se ke střelbě protlačil VLAD PORUBSKY, který už neváhal poslat míček přímo nad rameno Aumaise, Asistence: Miroslav Adamec.
     
    26:00
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arménie ale ještě chce se zápasem něco udělat! V přesilovce pěti proti čtyřem se po krásně sehrané kombinaci prosadil JEŽJA DER OHANESSJAN, který trefil přímo pravou šibenici. Asistence: Haig Genc.
     
    22:47
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové znovu dominují! Tentokrát vedou už o tři branky, když se po krásné individuální akci vedené podél mantinelu rozhodl ke střele TOM COLE a zřejmě nachytal Aumiase ve chvilce nepozornosti, neboť se trefil k nekryté bližší tyči. Asistence: Scott Wright, Reece Bull.
     
    17:01
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové se dostávají do dvoubrankové náskoku! VOJTECH KRISTOF se dostal na osu hřiště díky výborně načasované přihrávce a po milimetrově přesné ráně, která zaplula pod horní tyčku, se může radovat z parádní branky. Asistence: Greg Ferrington, Vlad Porubsky.
     
    10:51
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš! Tímto heslem se dá velice účelně označit úvodní britská branka, která padla krátce po promarněné arménské příležitosti Na Ellardovu nahrávku si dokázal přesně v pravý moment naběhnout CHRISSY MORRISON, kteý už neměl problém s přkonáním přesunujícího se Aumaise. Asistence: Scott Ellard.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 11. Morrison (Ellard), 18. Kristof (Ferrington, Porubsky), 23. Cole (Wright, Bull), 36. Porubsky (Adamec) – 26. Ohanessjan (Genc), 45. Batri


    Velká Británie: Marchetti (Pearce) – Adamec, Cooke, Gaunt, Graham, Hirst, Johnson, Tulip, Wilson, Wright – Brown, Bull, Cole, Ellard, Ferrington, Hagg, Kristof, Morrison, Mort, Porubsky, Slack
    Arménie: Aumais (Najarian) – Batri, Galliano, Genc, Gennoe, Sadek, M. Vartazarmijan, R. Vartazarmijan, Jeramijan – Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, G. Jerjian, H. Jerjian, Kabasakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missakjan, Nazarjan, Der Ohanessjan, Tachejian, Torikjan
    thejrc.org