Bermudy – Libanon 1:6 (kon.) | Finsko – Francie 3:1 (kon.) | Itálie – Haiti 2:0 (kon.)
USA – Řecko 3:4 (po pr.) | Kajmanské ostrovy – Hongkong 2:3 (kon.) | Slovensko – Portugalsko 4:0 (kon.)
Česko – Indie 3:1 (kon.) | Velká Británie – Arménie 4:2 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 5:1 (kon.)
konec
Kanada
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 08.06.2017, 21:30 • Tipsport arena • Mistrovství světa mužů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    39:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Krásný gól právě vsítila Kanada! REMI LAURENCELLE si prostrčil hokejku mezi nohy, vystřelil a tímto způsobem překonal nešťastného Stephana Sidlera v brance Švýcarska. Kanada tak vede už 5:1 a směřuje k jistému postupu do semifinále. Asistence: Danick Martel, Nathan Yetman.
    31:27 POWER - 4:1
     
    31:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada soupeři v úvodu třetí části zápasu nechtěla vůbec půjčit míček. A její převaha nakonec eskaluje v gól na 4:1. Z pravého kruhu vypálil MARCUS POWER a Sidler se mohl za míčkem jen ohlédnout a pak jej vytáhnout ze své branky. Asistence: Brian Szolga, Dustin Kelly.
    23:17 PAULÍK - 3:1
     
    23:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní se už Barlow musí červenat. Ještě ve středním pásmu natáhl ke střele MÁRIO PAULÍK a k velkému překvapení jeho střela zapadla až do brány. Asistence: Yannick Sterchi.
    21:08 SZOLGA - 3:0
     
    21:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    A využívá i tu druhou! Pouze 34 sekund byl Stäheli na trestné lavici. Kanaďané si několikrát rychle vyměnili míček a poté z pravé strany vypálil BRIAN SZOLGA a potřetí odstartoval kanadskou radost. Asistence: Jordan Escott, Marcus Power.
    10:21 MARTEL - 2:0
     
    10:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané využívají přesilovou hru! Na Sidlera sprintoval v samostatném úniku DANICK MARTEL a forhendovým blafákem jej dokázal přelstít. Branku musel uznat až videorozhodčí. Kanaďané tak mohou být s úvodem zápasu spokojení, mají pohodlné dvoubrankové vedení. Asistence: Patrick O'Keefe.
    05:08 D'ABADIE - 1:0
     
    05:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    První střelu Dentremonta ještě Sidler měl, ale míček vyrazil pouze do strany. Tam byl k jeho smůle dobře postavený STEPHEN D'ABADIE, který míček poslal do odkryté brány. Asistence: Justin Dentremont.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 6. D'Abadie (Dentremont), 11. Martel (O'Keefe), 22. Szolga (Escot, Power), 32. Power (Szolga, Dustin Kelly), 40. Laurencelle (Martel, Yetman) – 24. Paulík (Sterchi)


    Kanada: Barlow (Mcholm) – Azevedo, Babij, Fortier, Kastas, Marshall, O'Keefe, Szolga, Wild, B. Yetman – D'Abadie, Dentremont, Escott, Gingera, Dustin Kelly, Dylan Kelly, Laurencelle, Marchuk, Martel, Merasty, Power, Reid, N. Yetman
    Švýcarsko: Sidler (Leuenberger) – Aegerter, Däppen, Hohl, Huber, Kohler, Mermoud, Müller, Stäheli – Blättler, Bohnenblust, Döbeli, Faina, Kummer, Mellinger, Müller, Paulík, Röthilsberger, Schlidknecht, Sterchi, Stucki

    Rozhodčí: Petr Škrobák, Michal Škrobák
    thejrc.org