Portugalsko – Indie 4:3 (kon.) | Libanon – Bermudy 3:2 (kon.) | USA – Švýcarsko 6:3 (kon.)
Kajmanské ostrovy – Arménie 3:6 (kon.) | Kanada – Řecko 5:0 (kon.) | Hongkong – Velká Británie 3:0 (kon.)
Francie – Haiti 4:1 (kon.) | Slovensko – Česko 1:0 (3:2 po s.s.)
konec
Portugalsko
4:3 (3:2, 0:1, 1:0)
Indie
Pátek 09.06.2017, 08:30 • Tipsport arena, Pardubice • Mistrovství světa mužů • O 5. - 8. místo
     
    41:19
    MacBeth na druhé straně mohl poslat svůj tým do dvougólového vedení, zcela nepohlídán se ocitl před bránou Indie, v souboji však byl silnějším Toor, jenž vyrazil jeho střelu.
     
    39:34
    Dobrá příležitost Indů. Kalkat se chopil míčku za bránou Portugalska, vyvezl ho, přihrál před bránu JC Gillovi, který sice balonek trefil, nicméně rychle se od tyči k tyči přesunul Cruz.
     
    37:53
    Ve skvělé palebné pozici se ocitl Justin Cabral, jenže jeho střela byla narušena vloženou holí bránícího hráče, míček rána zlomila Indovi hokejku a balonek končí za bránou Toora.
     
    31:39
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Jenže tlak pokračoval i po vhazování Portugalci vedou 4:3. Krásná souhra, kdy Matthew Leal poslal míček před bránu a tam ve skoku s nataženou hokejkou nasměroval míček k levé opuštěné tyči JEFF GALLANT. Asistence: Matthew Leal.
     
    30:01
    Střídání v týmu Indie: ze hřiště odchází Mangat, přichází Toor.
     
    27:13
    V oslabení utekl Eric Camara, jenže tváří v tvář byl úspěšnější Mangat, jenž hokejkou vyrazil míček.
     
    26:39
    Vyloučení v týmu Portugalsko (Bassi – 2 min., sekání).
     
    26:37
    Výborná pozice před bránou Jaisena Gilla, jenže ten osamocen přestřelil Cruzovu bránu.
     
    22:11
    Vyloučení v týmu Indie (Brar – 2 min., sekání).
     
    21:10
    Indie právě vstřelila branku!
    Tlak do brány se Indům vyplatil. Od modré čáry nahodil míček před bránu Brar, jeho pokus Cruz vyrazil, jenže okamžitě se balonku ujal GURBIIR DHILLON, jenž si ho zpracoval a do poloodkryté klece zajistil svému týmu vyrovnání. Asistence: Sunny Brar.
     
    16:14
    V dobré pozici se nacházel JC Gill před bránou, z první chtěl nasměrovat nahození spoluhráče, jenže jeho plán neměl pozitivní výsledek.
     
    14:32
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Před koncem první třetiny se přeci jen Portugalci prosazují. ERIC CAMARA se zpoza brány prodral před svatyni soupeře a zespodu pravého kruhu z pozice mírného záklonu tvrdou střelou poslal svůj tým do vedení 3:2. Asistence: Ryan Leal.
     
    11:49
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Avšak o několik vteřin později se takřka ze stejné pozice prosazuje jiný Portugalec. CHRIS CREADOR dostal přihrávku od Leala a z levého kruhu pro vhazování propálil Mangata, před bránou ještě číhal ještě jeden z Portugalců, dorážka však nutná nebyla. Asistence: Ryan Leal.
     
    08:12
    Indie právě vstřelila branku!
    I když tempo hry není nijak závratné, Indie dokáže být produktivní. Tentokrát se mezi úspěšné střelce zapisuje JAGPAL SANDHU, jehož střela na bránu prosvištěla za záda Cruze, kterému clonil jeden z útočících hráčů. Asistence: Teenu Bassi.
     
    04:48
    Indie právě vstřelila branku!
    Tento gól si brankář Cruz za rámeček nedá. JAISEN GILL obdržel přihrávku do útočné třetiny, nic více nevymýšlel a zkusil střelu mířenou přímo na bránu. Cruz i přes čistý výhled gólu nezabránil a Indie se prosazuje ve vlastním oslabení. Asistence: Jagpal Sandhu.
     
    03:36
    Vyloučení v týmu Indie (JC Gill – 2 min., krosček).
     
    01:51
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Nedůraz v indické obraně znamená pro portugalské hráče vedení. Ve středním pásmu při snaze Indů jít do útoku se míčku ujali Portugalci, Queiroga vyslal nahrávku JEFFU GALLANTOVI, jenž nabíhal do útočného pásma. I přes to, že šel jeden na dva něměl potíž střelou z mezikruží prostřelit Mangata. Asistence: Jason Queiroga, Dustin MacBeth.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 2. Gallant (Queiroga, MacBeth), 12. C. Creador (R. Leal), 15. Camara (R. Leal), 32. Gallant (M. Leal) – 5. J. Gill (Sandhu), 9. Sandhu (Bassi), 22. Dhillon (Brar)


    Portugalsko: Cruz (Medeiros) – Aragao, Carreira, Cerqueira, B. Creador, C. Creador, R. Leal, Queiroga, Rocha – J. Cabral, P. Cabral, Camara, Carvalho, David, Duarte, Gallant, Goncalves, M. Leal, MacBeth, Monteiro, Pires, Pontes, Senra
    Indie: Mangat (31. Toor) – H. Kalkat, S. Kaila, Sandhu, Mahil, R. Kaila,, Khlon, J. Gill – T. Brar, D. Brar, Mallais, JK Gill, JC Gill, Purewal, Bassi, Dosanjh, Chima, Sidhu, S. Kalkat, S. Gill, S. Brar, Dhillon

    Rozhodčí: Sakkas, Hollett
    bahis siteleri