HC Slovan – K. Vary 1:2 (0:1 po s.n.) | Třinec – Minsk 3:2 (kon.) | Vítkovice – Riga 5:3 (kon.)
Sparta – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Třinec – Sparta 4:3 (kon.)
K. Vary – Riga 1:5 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (3:2, 1:0, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 04.08.2017, 15:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    58:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen to bude drama do posledních vteřin, Sparta koriguje na rozdíl jediné branky! Nepozornosti v třinecké obraně využil MICHAL VÁGNER, který se dostal k volnému kotouči a lobem překonal bezmocného Švančaru! Bez asistence.
     
    25:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při další akci už to ale neplatilo, Slezané jdou opět do dvoubrankového vedení! NICO GEIDL si podél levého hrazení nabruslil do střelecké pozice a, ač tísněn bránícími hráči, přesnou střelou vymetl pavučinky v levém horním rohu Slukovy branky! Asistence: Pavel Matěj.
     
    19:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražanům hra ve čtyřech očividně svědčí, snižují totiž na rozdíl jediné branky! MAXIM KUBÁNEK se dostal do sólového úniku, tváří v tvář brankáři Švančarovi nezaváhal! Asistence: Marek Bláha.
     
    15:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané přeci jen dramatizují průběh úvodní třetiny! MAXIM KUBÁNEK našel mezeru v Švančarově postoji a trefil přesně volné místečko! Bez asistence.
     
    14:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři i nadále pokračují v útočných hodech, Josef Sluka loví již třetí kotouč ze své sítě. Brankář Sparty byl také v tomto případě zcela bezmocný, když nemohl dosáhnout na teč PAVLA MATĚJE! Asistence: Štěpán Macháček.
     
    11:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Ocelářů končí druhým přesným zásahem! Pavel Matěj rozehrál akci na najetého NICA GEIDLA, ten si s přehledem obhodil bránícího hráče a z bezprostřední blízkosti propálil Sluku mezi betony! Asistence: Pavel Matěj.
     
    05:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímají vedení! Hráči s drakem na hrudi nejprve sice zazdili tutovku, z další akce už se ale radují! MICHAL RAMÍK převzal kotouč u modré čáry, nabruslil si mezi kruhy a vymetl pavučinky v pravém rohu Slukovy branky! Bez asistence.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Ramík, 12. Geidl (Matěj), 15. Matěj (Macháček), 26. Geidl (Matěj) – 16. Kubánek, 20. Kubánek (Bláha), 59. Vágner


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Halouzka) – Buják, Hrůzek, Blaško, Kyselý, Wantulok, Chovaniak, F. Cienciala, S. Cienciala – Králík (C), Petrovský, Przybyla, Kašpárek, Samuhel, Wardas, Jurzyca, Matěj, Stročka, Geidl, Lerchová, Ramík, Procházka, Raszka, Hykl, Macháček, Jaworski.
    HC Sparta Praha: Sluka (Cichoň) – Truhlář, Bláha (C), Zemčenkov, Ducháč, Procházka, Šesták, Hamara – Kubánek, Kuracina, Slavíček, Vítů, Vágner, Jaroš, Potůček, Adamec, Vitouch, Adam, Mácha, Gurjevskij, Valenta.
    bahis siteleri