Chomutov – HC Litvínov 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HC Litvínov
Čtvrtek 07.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    55:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující tým proměňuje další přesilovou hru! JOSEF KITZBERGER využil zmatků před pirátskou brankou a střelou z mezikruží snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Marek Berka a Ondřej Dufek.
     
    48:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté v početní výhodě vstřelili alespoň čestný gól! Individuální akcí se prezentoval JAN MYŠÁK, který se od mantinelu dostal až mezi kruhy a střelou pod horní tyč odčaroval kouzlo Richarda Běhuly. Asistence: Marek Berka
     
    45:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Od levého mantinelu vypálil Jakub Veselý, jehož pokus vyrazil litvínovský brankář do prostoru, kam dojížděl ERIK MEŽNAR. Slovinský útočník na nic nečekal a rychlou ránou poslal puk pod horní tyč. Asistence: Jakub Veselý.
     
    34:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    A jak už to bývá, když nedáš gól, tak ho dostaneš! Od modré čáry nahodil puk na branku VÍT SEEMANN, jehož pokus překvapivě končí ve vzdálenějším horním rohu hostující svatyně,jenž projížděl před hostující brankou. Martin Pejsar na zakončení neviděl, jelikož před ním stálo hned několik hráčů. Asistence: Erik Mežnar a Kryštof Ouřada
     
    15:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov střílí další branku v početní výhodě! Michal Gut zadovkou našel PATRIKA PECHA, jenž z hranice brankoviště vystřelil pod víko. Autor branky dává gól svému bývalému klubu. Asistence: Michal Gut a Marek Viktorin.
     
    07:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je rychle využitá přesilová hra domácího celku! Michal Gut vyhrál vhazování na Petera Lobodowskiho, jenž našel na modré čáře MARKA VIKTORINA. Jeho zakončení skončilo díky dobře clonícímu spoluhráči v brance. Asistence: Peter Lobodowski a Michal Gut.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. Viktorin (Lobodowski, Gut), 16. Pech (Gut, Viktorin), 35. Seemann (Mežnar, Ouřada), 46. Mežnar (Veselý) – 49. Myšák (Berka), 56. Kitzberger (Berka, Dufek)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Štochl, Vícha, Ferbas, Seemann, Zeman, Herles, Viktorin – Veselý, Černý, Harkabus, Šafránek, Prokop, Jaroš (C), Mežnar, Lobodowski, Pech, Ouřada, Brandner, Gut.
    HC Litvínov: Pejsar (D. Svoboda) – Žítek, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Liška, Černohorský, Šubrt – Šarlinger, Kovačič, Jindra, Kysela, Dufek, Bartoš, Damašek, Arnold, Myšák, Beran, P. Svoboda (C).

    Rozhodčí: Vyštejn – Votrubec, Ševic
    thejrc.org