Česko – Itálie 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:1, 1:2)
Itálie
Pátek 08.09.2017, 11:30 • Nanjing Arena • Mistrovství světa v inline hokeji • Semifinále
Partner:
     
    39:42
    Loskot trefuje tyč!
     
    38:28
    Brabec prchá z branky a Češi hrají v pěti!
     
    36:44
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro český tým. TOBIA VENDRAME střílel z levého kruhu a byl naprosto přesný, když jeho rána cinkla o tyč a skončila za Brabcem.
     
    31:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Českému týmu to konečně vyšlo a je odměněn za útočnou aktivitu. Loskot táhl útok po pravé straně a počkal, až do hry naskočí JAKUB BERNAD, jenž se neukvapil v zakončení, podržel kotouč a poté jej nekompromisně poslal pod břevno! Asistence: Marek Loskot
     
    31:08
    Šebkův pokus k brance neprošel, ale kotouč si našel Loskot, jenž hodně provětral Facchinettiho.
     
    28:02
    Teď si Brabec oddechnul a děkuje tyčím. Comencini hodně nenápadně vyslal kotouč, což nikdo nečekal a zvoní branková konstrukce.
     
    26:35
    A zase Šimo. Facchinetti vůbec nevěděl, kam český útočník zamíří a se štěstím vyrazil betonem.
     
    25:50
    Šimo našel před brankou neobsazeného Šebka, který okamžitě pálil. Facchinetti ucpal prostor u tyče a nenechal ani milimetr volného prostoru.
     
    22:16
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak to je nepříjemé. MATTEO BARSANTI zkrotil neposedný kotouč, jen tak do něj plácnul a o tyč jej umístil přímo k tyči české branky. Asistence: Nicola Munari.
     
    17:19
    Itálie právě vstřelila branku!
    Ovšem z ojedinělé akce se podařilo Itálii srovnat. Oddechový čas evidentně zabral a EMANUELE FERRARI se dostal z pravé strany až před Brabce, kterého přelstil střelou nad rameno. Asistence: Matteo Barsanti.
     
    13:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Aktivnější Češi jdou do vedení! Šebek si vybruslil z rohu a od mantinelu naservíroval kotouč na PAVLA STRÝČKA, který si sjel před branku a prudký pas chytře ztečoval ke vzdálenější tyči. Asistence: Patrik Šebek.
     
    11:56
    Dvakrát se do dobré šance dostal Lukáš Cik, jenže Facchinetti rychlým pohybem příležitosti ke gólu překazil. K dorážce se dostal následně Chamrád, ale i on ztroskotal na italském brankáři.
     
    08:50
    Přibyl vysunul Chamráda, který se zjevil hodně blízko před Facchinettim. Italský brankář s vypětím všech sil udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    03:07
    Lukáš Cik našel volného Adama Přibyla za italskou obranou! Přibyl udělal bekhendovou kličku a orazítkoval tyč!

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 14. Strýček (Šebek), 32. Bernad (Loskot) – 18. Ferrari (Barsanti), 23. Barsanti (Munari), 37. Vendrame


    Česko: Brabec (Langer) – Strýček, Šimo, Loskot, Šebek – Sem, Fiala, J. Cik, Bernad – Přibyl, Chamrád, Krudenc, L. Cik, Gremlica, Drobný.
    Itálie: Facchinetti (Frigo) – Vendrame, Pistellato, Munari, Carrer, Barsanti, Bellini, Rossetto, Lettera, Ustignani, Comencini, Ferrari, Sommadossi, Tombolato.
    thejrc.org