Třinec – Chrudim 3:7 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
3:7 (2:4)
FK Chrudim
Středa 20.09.2017, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. U dalších on-line přenosů na shledanou. (21:36:06)
     
    Dnešní utkání je u konce a vítězství podle očekávání slaví Chrudim. Ta měla dobrý vstup do utkání a zásluhou Maxe rychle vedla o dvě branky. Pak sice Filip Przyczko dvěma trefami vyrovnal, avšak po brance Matěje Slováčka a rychlé trefě Tomáše Koudelky si vedení v poločase připsala Chrudim.

    Po přestávce pak hosté zaznamenali další dvě trefy, tentokrát v podání Marcela Rodka a Matěje Slováčka, načež až pak Filip Przyczko kontroval hattrickem. Poslední gó zápasu však zaznamenala přeci jenom Chrudim, jmenovitě pak Marcel Rodek.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    V závěru je tady ještě pátá akumulovaná chyba Třince.
     
    40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže poslední slovo v tomto utkání mají hosté. Michal Mareš rozehrávkou autu našel MARCELA RODKA, jehož razantní střela prošla přes Kreželokovu levou ruku a skončila v síti.
     
    39
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Zničehonic se domácí ujali míče, který šel po ose Samek – Baron až na FILIPA PRZYCZKA. Domácí střelec pak střelou pod břevno zblízka překonal Žďánského.
     
    39
    Další zakončení Davida Drozda. Ten si rychle přichystal míč na levou nohu, ale pak vypálil vysoko nad Kreželokovu bránu.
     
    38
    Také Třinec se dostává na čtyři akumulované chyby. Chrudim se navíc stále drží v blízkosti brány Ondřeje Kreželoka, jenž je teď hodně ostřelován.
     
    38
    Nejprve se před brankářem Chrudimi zjevil Blahut, avšak ten místo zakončení podklouzl a na druhé straně musel zasahovat Kreželok. Domácí brankář hlavou vyrazil jedovatou střelu zprava.
     
    37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Předchozí faul je potrestán gólem. Pavel Drozd míč rozehrál na Maxe a ten jej posunul doleva na zcela osamoceného MATĚJE SLOVÁČKA. Mladý český reprezentant zakončil do prázdné brány.
     
    37
    Na poslední minuty zápasu jde do brány Chrudimi Jakub Žďánský.
     
    37
    Jan Opluštil (TRI) se jako poslední hráč uchýlil k zatažení za dres Davida Drozda. To znamená druhou žlutou a následně červenou kartu.
     
    36
    Pouze díky stínování rozehrávajících soupeřů se Chrudim znovu dostala k míči. Nic kloudného však hosté posléze nevymysleli.
     
    35
    Baron dobře vyhrál souboj na polovině hřiště. Doša ale stačil zareagovat a rychle získal míč znovu ve prospěch Chrudimi.
     
    35
    Tečovanou střelu po rozehrání autu teď zneškodnil Kreželok, kterého prověřil Doša. Poté ještě pálil i Max, avšak následuje jen další roh.
     
    34
    Tentokrát už to Blahut nemyslel špatně, když vyslal prudkou přihrávku z pravé strany. Střílený míč ke vzdálenější tyči nenašel nikoho z domácích.
     
    34
    Domácí nyní dobře kombinovali na útočné polovině. Chvíli drželi soupeře v šachu, ale vše vyústilo v nepřesnost Jana Blahuta.
     
    33
    Mikyska si potáhl míč více do středu hřiště, načež Max nereagoval dostatečně rychle a dopustil se čtvrté akumulované chyby Chrudimi.
     
    32
    Hra je nyní plná nepřesností. Ani jeden z týmů se ne a ne dostat do nějaké lepší pozice, která by mohla přinést zakončení.
     
    31
    Krásně to nyní zkoušel Slováček, který byl sám před Kreželokem. Hodil si totiž míč mezi nohy a zakončoval patičkou. Kulatý předmět skončil na Kreželokovi.
     
    30
    A nyní mohl skórovat Pavel Drozd, který se proháčkoval až před Kreželoka. Domácí gólman ale dokonale vystihl směr jeho zakončení.
     
    30
    Po zisku míče si to dopředu namířil Samek, který byl vytlačen do strany a poté nedokázal zakončit do prostoru brány.
     
    30
    Střílenou přihrávku před Kreželokovu bránu sice domácí ubránili, ale Baron pak posunul míč pouze do zámezí.
     
    30
    David Drozd při návratu do obrany důrazně atakoval Barona. Ten sice dostal výhodu, ale po ztrátě je nahlášena třetí akumulovaná chyba hostů.
     
    29
    Ani další zakončení hostujícího celku si nenašlo cestu do prostoru brány. Tentokrát zakončoval jeden z bratrů Drozdů, jenž mířil vysoko nad.
     
    28
    Doša dobře zatlačil na Hudzieczka, který se dostal pod velký tlak a po pádu míč nakonec ztratil. Nová posila Chrudimi však následně nemířila přesně.
     
    28
    Kartónek žluté barvy si nyní vysloužil Adam Ordelt (CHR), který po přerušení chytil míč a nesl ho někam k bráně. Sudí to ohodnotil jako zdržování.
     
    27
    Nedovolený zákrok na jednoho z domácích teď rozpoutal diskuzi. Hosté se domnívali, že se o přestupek nejednalo, naopak domácí kouč žádal žlutou kartu. Je z toho jen volný kop.
     
    27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Okamžitě po rozehrání autu vypálil Roman Mareš, míč propadl až do blízkosti brankáře Kreželoka, jenž jej ani za asistence Samka nedokázal odpravit do bezpečí a pohodlnou trefu tak zaznamenal MARCEL RODEK.
     
    26
    Jan Blahut se pokusil získat volný kop, nicméně po jeho akci následoval jen roh, ze kterého Třinec nezahrozil.
     
    26
    Po dlouhé době se Třinečtí dostali k zakončení. Byl to Baron, který to zkusil střelou z otočky, avšak míč poslal několik decimetrů nad břevno.
     
    25
    Šikovně to nyní udělal Blahut s Kantorem, který míč zadovkou posunul před rozběhnutého Samka. Ten ale zakopl.
     
    24
    Slováček měl hodně prostoru na levé straně. Tvrdou střelou ale nechal vyniknout Kreželoka. Domácí by se ale potřebovali usadit na útočné polovině.
     
    24
    Hned dva rohy v krátkém časovém úseku teď rozehrávala Chrudim. Ani jeden sice neskončil zakončením, ale pak míč ztratil Mikyska a div, že se bratři Drozdovi nedostali ke střele do odkryté brány.
     
    23
    Mikyska se pokusil navést míč více na střed. Byl však faulován Pavlem Drozdem, což znamená první akumulovanou chybu Chrudimi v druhém poločase.
     
    23
    Kreželok předvedl dobrý nákop do útoku. Koudelka sice vyhrál hlavičkový souboj s Przyczkem, ale pokračovat budou domácí.
     
    22
    Koudelka nepředvedl přesnou přihrávku na Davida Drozda. Využít se to pokusil Hudzieczek, avšak Drozd napravil předchozí nepřesnost spoluhráče.
     
    22
    Przyczko se pokusil doběhnout prudkou kolmici, nicméně Ordelt si míč dobře pohlídal. Právě Ordelt nastoupil do brány po poločasové přestávce.
     
    22
    Do obrovské šance se po rychlém posunu vpřed dostal Matěj Slováček. Ten si našel prostor na levé straně, ale pak nezakončil do prostoru brány.
     
    21
    Blahut se dobře vložil do kombinace Chrudimi, nicméně jeho následná kombinace s Kantorem nevedla k zakončení. Ani protiútok hostů však nebyl proveden ideálně.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodních dvacet minut zápasu je minulostí a Chrudim zatím podle očekávání vede. Hosté měli především dobrý vstup do zápasu, když se dvakrát trefil Max, ale posléze se chytil Filip Przyczko a v 9. minutě bylo vyrovnáno. Na nečekaný průběh Chrudim zareagovala ve 12. minutě, kdy chyboval Kreželok a vedoucí branku zaznamenal Matěj Slováček. Na něj ještě okamžitě navázal Tomáš Koudelka, jenž tedy stanovil skóre prvního poločasu.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    20
    Hudzieczek si dobře našel místo, nicméně skákavou přihrávku od Buryana nedokázal zpracovat. Míč zamířil do zámezí.
     
    19
    Na konci 19. minuty se Przyczko důrazně dožadoval odpískání nedovoleného zákroku. Rozhodčí však zůstal klidný a naopak Przyczkovi domlouvá.
     
    19
    Na druhé straně se rodil rychlý protiútok, nicméně finální přihrávka před bránu skončila na dobrém obranném zákroku jednoho z domácích.
     
    19
    Ve velké šanci se teď zjevil Buryan, který byl po dobré souhře před Litviněnkem, avšak ten mezi nohami nenabídl ani škvírku.
     
    18
    Mé předchozí tvrzení nyní vyvrátil Hrubý, který tvrdě vypálil hned po rohovém kopu. Zasahovat tak musel opět Ondřej Kreželok.
     
    18
    V posledních minutách se hraje prakticky pouze na polovině domácího celku. Nutno ale říci, že k zakončení se Chrudimští téměř nedostávají.
     
    16
    Opět se dopředu tlačili hostující futsalisté, nicméně přihrávkou z pravé strany vytěžili pouze rohový kop. To však hostům v pohodě stačí.
     
    15
    Úplně sám byl před Kreželokem Vítězslav Hrubý. Dva domácí hráči se po sobě jenom ohlédli a poté mohli děkovat Kreželokovi, který Hrubého vynuloval.
     
    14
    Díky aktivním obraně se Chrudim naprosto zadarmo dostává zpět k míči a rozjíždí další kombinaci. Domácím se teď nedaří ani jednoduchá souhra.
     
    13
    Baron si za svými zády nepohlídal Maxe, který před bránou hledal přihrávku Romana Mareše. Naštěstí pro domácí však Brazilec netrefil míč.
     
    13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A okamžitě přichází další zářez hostujícího celku. Po rychlém zisku míče se rozjela akce na pravé straně, David Drozd kulatý předmět posunul na střed a tam jej do prázdné brány uklidil TOMÁŠ KOUDELKA.
     
    12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže nyní se Kreželok musí červenat. Koudelkova přihrávka z rohu šla přesně na nohu MATĚJE SLOVÁČKA, který zakončil a z prvního doteku našel skulinu mezi nohami brankáře.
     
    12
    Fantasticky to udělal David Drozd, který si na levé straně narazil se Slováčkem a zničehonic byl sám před Kreželokem. Ten ho ale dokázal vychytat.
     
    11
    Przyczko vybojoval rohový kop, ale po něm už domácí nedokázali zakončit. Následoval pouze Kreželokův kop do náruče pozorného Litviněnka.
     
    11
    Z další kombinace se čtveřice Drozd – Drozd – Koudelka – Slováček dostala pouze k velmi nepovedené střele posledního zmíněného. Ten zleva zakončil mimo tři tyče.
     
    11
    Chrudim sice drží míč, avšak do nějakých nebezpečných pozic se příliš nedostává. Dobře nyní bránil Kantor, který vytlačil Davida Drozda.
     
    10
    Další úspěšný zákrok si připisuje Ondřej Kreželok, který po rozehrání volného kopu Chrudimi zneškodnil razantní střelu ze středu.
     
    10
    Pavel Drozd se hlavou pokusil zpracovat míč, avšak Jan Opluštil (TRI) zvedl nohu hodně vysoko a odměnou mu je žlutá karta.
     
    9
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty nepříjemný šok. FILIP PRZYCZKO se postavil k exekuci volného kopu, nevymýšlel nic světoborného a tvrdou střelou našel mezeru mezi zdí a Litviněnkem!
     
    9
    Znovu to výborně udělal Filip Przyczko, který získal míč na vlastní polovině a rychle spěchal vpřed. Výsledkem je zisk volného kopu.
     
    9
    Domácí teď dobrým pohybem donutili soupeře k přihrávce na Litviněnka. Ten se sice neprezentoval přesnou přihrávkou, ale stejně poté učinil také domácí gólman.
     
    8
    Trochu se teď ukvapil Martin Doša, kterého nebavilo obléhání Kreželokovy brány a tak sáhl k razantní střele z větší dálky. Míč vylétl vysoko nad.
     
    8
    Aktivní Filip Przyczko si zabíhal za obranu soupeře, nicméně výhoz Ondřeje Kreželoka si hrudí posunul mimo dosah.
     
    7
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velmi pohledná trefa domácího celku. Poté, co vybojoval roh se FILIP PRZYCZKO opřel do přesné Buryanovy přihrávky a fantastickou střelou o tyč překonal naprosto bezmocného Litviněnka.
     
    6
    Ze standardní situace hosté nezahrozili, ale záhy po dvou následných rozích se Kreželok musel činit. Nejprve levou rukou zneškodnil Slováčkovu střelu, poté vytěsnil zakončení zblízka v podání Pavla Drozda.
     
    6
    Chytře to udělal Slováček, který si zleva posunul míč více na střed, čímž si vykoledoval faul Jana Opluštila. Nebezpečný volný kop pro Chrudim.
     
    5
    Také na druhé straně velká šance. Opluštil dokonale vystihl kombinaci soupeře, postupoval sám na Litviněnka, nicméně toho bohužel pro domácí trefil.
     
    5
    Další perfektní akce Chrudimi. Koudelka nejprve kombinoval se Slováčkem, ale pak zničehonic dopředu vyslal Davida Drozda. Ten zakončoval těsně vedle brány.
     
    4
    Žlutou kartu nyní obdržel Pavel Drozd (CHR), který zezadu podrazil Blahuta.
     
    4
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hodně laciná chyba v podání Hudzieczka znamená druhou branku v síti Třince. Domácí hráč ztratil míč jen kousek od brány a MAX ho uklidil přesně k tyči.
     
    4
    Také třinečtí futsalisté se konečně osmělili a na útočné polovině to neudělali vůbec špatně. Buryanovi bylo zakončení znemožněno.
     
    3
    Dobře to nyní udělal Doša, který si zabíhal za bránícího hráče. Max ho sice přihrávkou oslovil, avšak první zmíněný pak nedokázal zakončit lépe než k bránícímu soupeři.
     
    2
    Roman Mareš se kousek od poloviny hřiště chytil za pravou nohu a domácí v rámci fair-play zakopli do zámezí. Chrudim však míč soupeři vrací.
     
    2
    Znovu to zkusil v úvodu velmi aktivní Max. Tentokrát však střelou z pravé strany zakončoval vysoko nad Kreželokovu bránu.
     
    1
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Velmi rychlá branka hostujícího celku. Michal Mareš získal míč na hranici brankoviště, posunul jej do pravé strany, kde našel volného MAXE. Zkušený Brazilec pak razantní střelou prostřelil Kreželoka.
     
    1
    Domácí obstarali úvodní výkop zápasu, avšak rozvážnou kombinací se nedostali ani za polovinu hřiště. Hosté díky napadání získávají aut.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SKP Ocel Třinec: Kreželok (Kloda) – Blahut (C), Hudzieczek, Opluštil, Csikán, Mikyska, Przyczko, Samek, Baron, Buryan, Kantor

    FK ERA-PACK Chrudim: Litviněnko (Ordelt, Ždánský) – Hrubý, R. Mareš (C), M . Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Slováček, Rodek

    Rozhodčí: Radim Filipský, Marek Klečacký.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    28.4.2017 Chrudim – Třinec 9:1
    26.4.2017 Třinec – Chrudim 1:8
    21.4.2017 Chrudim – Třinec 12:1
    24.2.2017 Chrudim – Třinec 4:2
    11.11.2016 Třinec – Chrudim 1:6
     
    FK ERA-PACK CHRUDIM

    Historicky nejlepší tým v Česku by dnes neměl mít příliš mnoho práce. Také v letošním ročníku je totiž Chrudim pasována do role jasného favorita na další titul a na půdě Třince dosud inkasovala jen dvě branky. Právě s domácími si navíc futsalisté Chrudimi poradili v prvním kole loňského play-off a to po výsledcích 12:1, 8:1, 9:1. Nicméně poslední zápas Chrudim odehrála v pondělí, tudíž se může projevit mírná únava.

    Dosud odehrané zápasy sezóny 2017/2018

    18.9.2017 Helas Brno – Chrudim 1:3
    8.9.2017 Chrudim – Jeseník 5:1
     
    SKP OCEL TŘINEC

    Domácí futsalisté dnes mohou pouze překvapit. Loni se sice v posledním kole dokázali probojovat do play-off, avšak úvod letošní sezóny jim vůbec nevychází. Ve dvou odehraných utkáních totiž Třinečtí nezískali ani jeden bod a navíc mají hrozivé skóre 2:13. Se svým dnešním soupeřem pak dokonce ještě nikdy nebodovali a v devíti vzájemných zápasech vstřelili jen devět branek.

    Dosud odehrané zápasy sezóny 2017/2018

    15.9.2017 Třinec – Plzeň 2:4
    8.9.2017 Svarog – Třinec 9:0
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 7. Przyczko (Buryan), 9. Przyczko, 39. Przyczko (Baron) – 1. Max (M. Mareš), 4. Max, 12. Slováček (Koudelka), 13. Koudelka (D. Drozd), 27. Rodek (R. Mareš), 37. Slováček (Max), 40. Rodek (M. Mareš)

    Karty:   10. Opluštil (TRI) – 4. P.Drozd (CHR), 28. Ordelt (CHR)   37. Opluštil (TRI)


    SKP Ocel Třinec: Kreželok (Kloda) – Blahut (C), Hudzieczek, Opluštil, Csikán, Mikyska, Przyczko, Samek, Baron, Buryan, Kantor
    FK Chrudim: Litviněnko (Ordelt, Ždánský) – Hrubý, R. Mareš (C), M . Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Slováček, Rodek

    Rozhodčí: Radim Filipský, Marek Klečacký
    ocianews.com