Třinec – Chrudim 3:7 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
3:7 (2:4)
FK Chrudim
Středa 20.09.2017, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. U dalších on-line přenosů na shledanou. (21:36:06)
     
    Dnešní utkání je u konce a vítězství podle očekávání slaví Chrudim. Ta měla dobrý vstup do utkání a zásluhou Maxe rychle vedla o dvě branky. Pak sice Filip Przyczko dvěma trefami vyrovnal, avšak po brance Matěje Slováčka a rychlé trefě Tomáše Koudelky si vedení v poločase připsala Chrudim.

    Po přestávce pak hosté zaznamenali další dvě trefy, tentokrát v podání Marcela Rodka a Matěje Slováčka, načež až pak Filip Przyczko kontroval hattrickem. Poslední gó zápasu však zaznamenala přeci jenom Chrudim, jmenovitě pak Marcel Rodek.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    V závěru je tady ještě pátá akumulovaná chyba Třince.
     
    40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže poslední slovo v tomto utkání mají hosté. Michal Mareš rozehrávkou autu našel MARCELA RODKA, jehož razantní střela prošla přes Kreželokovu levou ruku a skončila v síti.
     
    39
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Zničehonic se domácí ujali míče, který šel po ose Samek – Baron až na FILIPA PRZYCZKA. Domácí střelec pak střelou pod břevno zblízka překonal Žďánského.
     
    39
    Další zakončení Davida Drozda. Ten si rychle přichystal míč na levou nohu, ale pak vypálil vysoko nad Kreželokovu bránu.
     
    38
    Také Třinec se dostává na čtyři akumulované chyby. Chrudim se navíc stále drží v blízkosti brány Ondřeje Kreželoka, jenž je teď hodně ostřelován.
     
    38
    Nejprve se před brankářem Chrudimi zjevil Blahut, avšak ten místo zakončení podklouzl a na druhé straně musel zasahovat Kreželok. Domácí brankář hlavou vyrazil jedovatou střelu zprava.
     
    37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Předchozí faul je potrestán gólem. Pavel Drozd míč rozehrál na Maxe a ten jej posunul doleva na zcela osamoceného MATĚJE SLOVÁČKA. Mladý český reprezentant zakončil do prázdné brány.
     
    37
    Na poslední minuty zápasu jde do brány Chrudimi Jakub Žďánský.
     
    37
    Jan Opluštil (TRI) se jako poslední hráč uchýlil k zatažení za dres Davida Drozda. To znamená druhou žlutou a následně červenou kartu.
     
    36
    Pouze díky stínování rozehrávajících soupeřů se Chrudim znovu dostala k míči. Nic kloudného však hosté posléze nevymysleli.
     
    35
    Baron dobře vyhrál souboj na polovině hřiště. Doša ale stačil zareagovat a rychle získal míč znovu ve prospěch Chrudimi.
     
    35
    Tečovanou střelu po rozehrání autu teď zneškodnil Kreželok, kterého prověřil Doša. Poté ještě pálil i Max, avšak následuje jen další roh.
     
    34
    Tentokrát už to Blahut nemyslel špatně, když vyslal prudkou přihrávku z pravé strany. Střílený míč ke vzdálenější tyči nenašel nikoho z domácích.
     
    34
    Domácí nyní dobře kombinovali na útočné polovině. Chvíli drželi soupeře v šachu, ale vše vyústilo v nepřesnost Jana Blahuta.
     
    33
    Mikyska si potáhl míč více do středu hřiště, načež Max nereagoval dostatečně rychle a dopustil se čtvrté akumulované chyby Chrudimi.
     
    32
    Hra je nyní plná nepřesností. Ani jeden z týmů se ne a ne dostat do nějaké lepší pozice, která by mohla přinést zakončení.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 7. Przyczko (Buryan), 9. Przyczko, 39. Przyczko (Baron) – 1. Max (M. Mareš), 4. Max, 12. Slováček (Koudelka), 13. Koudelka (D. Drozd), 27. Rodek (R. Mareš), 37. Slováček (Max), 40. Rodek (M. Mareš)

    Karty:   10. Opluštil (TRI) – 4. P.Drozd (CHR), 28. Ordelt (CHR)   37. Opluštil (TRI)


    SKP Ocel Třinec: Kreželok (Kloda) – Blahut (C), Hudzieczek, Opluštil, Csikán, Mikyska, Przyczko, Samek, Baron, Buryan, Kantor
    FK Chrudim: Litviněnko (Ordelt, Ždánský) – Hrubý, R. Mareš (C), M . Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Slováček, Rodek

    Rozhodčí: Radim Filipský, Marek Klečacký
    thejrc.org