Třinec – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 21.09.2017, 17:10 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera! (19:47:47)
     
    Utkání končí, z vítězství 5:2 se radují domácí Oceláři! Duel Třince s Libercem byl po dlouhou dobu velmi vyrovnaný, o vítězi se rozhodlo až v poslední třetině, kdy Třinec trefami Polanského, Svačiny a Růžičky rozhodl o své výhře.

    Nejlepší hráči:

    Martin Adamský – Filip Pyrochta.
     
    Konec zápasu.
    59:41 Martin RŮŽIČKA - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korunují svůj dnešní výkon trefou do prázdné branky! Vladimír Roth vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, předal jej Jiřímu Polanskému, který namazal MARTINOVI RŮŽIČKOVI! Třinecký snajpr si pohrál s bránícím hráčem a od modré čáry uklidil puk do sítě! Asistence: Jiří Polanský, Vladimír Roth.
     
    59:13
    Hrubec si opět zastavil puk za svou brankou, tentokráte ale nic neriskoval a podél mantinelu poslal kotouč do pásma Liberce.
     
    59:00
    Bulíř poslal kotouč do pásma Ocelářů, Will je opět na střídačce.
     
    58:52
    Bílí Tygři odpalují kotouč na zakázané uvolnění, na zisk bodů z dnešního utkání to z jejich strany nevypadá dobře.
     
    58:39
    Vhazovalo se v obranném pásmu Liberce, Will se proto vrátil do brankoviště. Hostující brankář musel likvidovat pokus Adamského a následně i dorážku Draveckého.
     
    58:28
    Kotouč se dostal za Hrubcovu branku, domácí brankář zkoušel poslat kotouč přes všechny čáry do prázdné branky! V půli cesty ale kotouč zastavil Jánošík, pískána je vysoká hůl.
     
    58:11
    Puk nakonec získal Marcinko, který se vydal vstříc hostující brance. Slovenský útočník ale s Adamským nedokázal dopravit puk do prázdné hostující branky.
     
    57:48
    Hosté se snaží vydolovat kotouč od hrazení, proti je ale trojice bránících hráčů.
     
    57:22
    Marcinko vyhrál buly, Dravecký pak poslal kotouč do střední třetiny. Liberec se však velmi rychle vrátil do domácího pásma.
     
    57:14
    Roman Will zůstává na střídačce, Liberec to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    57:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:14
    Nakonec se to povedlo Bulířovi, který musel vzít situaci do vlastních rukou a zatáhnout kotouč do pásma Ocelářů. Bulíř za modrou nahodil puk na Hrubce a vybojoval vhazování před domácím brankářem.
     
    56:55
    Liberečtí jsou pod velkým tlakem Ocelářů, kteří se čtvrtou brankou viditelně uklidnili. Bílí Tygři se nemohou dostat do útočné třetiny.
    56:03 Vladimír SVAČINA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři potvrzují své vedení a čtyři minuty před koncem si hlasitě říkají o zisk tří bodů! Gól téměř jako přes kopírák v porovnání s třetí trefou Třince, tentokráte z opačné strany! Vladimír Roth od pravého mantinelu nahazoval před branku, kotouč do sítě tečoval VLADIMÍR SVAČINA! Asistence: Vladimír Roth, Rostislav Marosz.
     
    55:20
    Rákos s Musilem si pohráli s napadajícím Ordošem, první jmenovaný pak poslal kotouč do hostujícího pásma. Tam se k němu nejrychleji dostal Martin Růžička, který se z rohu kluziště natlačil před Willa, třinecký útočník ale nedokázal protlačit kotouč skrz hostujícího brankáře.
     
    54:18
    Růžičkovo nahození ze střední třetiny před Willem trochu poskočilo a nadělalo hostujícímu brankáři menší problémy. Will nakonec dokázal schovat neposedný kotouč před dotírajícím Marcinkem.
     
    53:45
    Oceláři mohli odskočit do dvoubrankového trháku! Marosz se se Svačinou dostali do přečíslení, z druhé vlny je ještě doplňoval Dravecký. Právě na slovenského forvarda mířila přihrávka z Maroszovy hole, Dravecký ale trefil pouze rameno připraveného Willa!
     
    53:08
    Hosté se nakonec po kombinaci u modré čáry dostali ke střele, Lakatoš ani Jašek ale netrefili branku. Na druhé straně pak Will zachytil nahození Irgla. Komerční přestávka.
     
    52:34
    Oceláři jsou kompletní. Kotouč mají v moci Bílí Tygři, kteří se snaží udržet útočné pásmo.
     
    52:16
    Adamský se s Růžičkou dostali do dvou přečíslení, obě skončily nepřesným pasem z hole Adamského.
     
    51:44
    Dnešní utkání sleduje 3 913 diváků.
     
    51:44
    Hrubec musel poprvé v oslabení zasahovat, donutila jej k tomu tvrdá rána Bulíře od modré čáry. Hrubec ukryl puk v lapačce.
     
    51:21
    Oceláři se opět osvobodili, Liberci se početní výhoda příliš nedaří. Do jejího konce zbývá minuta.
     
    50:59
    Liberečtí si nerozuměli v rozehrávce, Bakoš poslal na Bulíře příliš prudký pas, kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    50:50
    Ta je přerušena hvizdem hlavního rozhodčího pro postavení Krenželoka v brankovišti. Vhazování ve středním pásmu.
     
    50:41
    Chvíli po buly z první pálil Bakoš, střela mu ale nesedla a mířila mimo branku. Liberec pokračuje v kombinaci.
     
    50:27
    Liberec je kompletní a navíc si zahraje přesilovku. V závěru oslabení se do úniku dostal Bulíř, kterého za Hrubcovou brankou fauloval Milan Doudera.
     
    49:30
    Svačina hledal před brankou stojícího Marcinka, slovenský útočník ale z voleje netrefil mezeru mezi Willovými betony. Hosté se opět osvobodili.
     
    49:10
    Třinci zatím přesilovka příliš nevychází, Liberečtí opět dostali kotouč za domácí branku.
     
    48:46
    Slezané se nepřesnou kombinací vyhnali z útočné třetiny, kotouč je za Hrubcovou brankou.
     
    48:22
    Polanský v souboji přebruslil Dernera, což byl základ následného faulu Liberce. Kotouč pak putoval na modrou čáru k Douderovi, který se kličkou zbavil Petra Jelínka a vydal se k brance. Jelínek se ale po třineckém obránci ohnal, sudí to posoudili jako sekání. Přesilovka pro Oceláře.
     
    47:49
    Na jedné straně Hrubec zastavil akci Dernera, na druhé pak průnik Polanského zhatil ofsajd. Komerční přestávka.
     
    46:59
    V další šanci se před Willem ocitl Jank, kterého k teči vyzval Cienciala. Kotouč však netrefil branku.
     
    46:29
    Marian Adámek sebral kotouč za vlastní brankou, rozjel se a velmi lehce se dostal do zakončení. Will vyrazil střelu třineckého mladíka do rohu kluziště.
     
    45:53
    Hra se přesunula na druhou stranu kluziště, Hrubce z ostrého úhlu ohrožoval Ordoš. Kotouč netrefil branku.
     
    45:04
    Hostujícímu brankáři opět málem opět zatrnulo! Další nahození od modré čáry, tentokráte z hole Milana Doudery, lehce tečoval jeden z jeho spoluhráčů, Will měl co dělat, aby vyrazil kotouč letící do jeho sítě! V následných dorážkách neuspěli Rákos s Musilem.
    44:37 Jiří POLANSKÝ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili vhazování v útočném pásmu na výbornou! Zbyněk Irgl poslal podél mantinelu pas na Vladimíra Rotha, obránce Ocelářů nahazoval od modré čáry do předbrankového prostoru! Tam se nejlépe zorientoval JIŘÍ POLANSKÝ, který přesnou tečí překonal bezmocného Willa! Asistence: Vladimír Roth, Zbyněk Irgl.
     
    44:20
    Cienciala neúspěšně hledal najíždějícího Martina Růžičku. Ocelářům to ale nemusí příliš vadit, hosté se pak nepřesnou rozehrávkou dopustili zakázaného uvolnění.
     
    43:43
    Marcinko vybojoval u červené čáry kotouč pro rozjetého Martina Růžičku. Třinecký snajpr si podél levého mantinelu nabruslil až do bezprostřední blízkosti od Willovy branky, bekhendovým pokusem ale trefil jen rameno hostujícího gólmana. Hosté poté vyhodili puk na icing.
     
    43:00
    Na druhé straně se do dobré pozice dostal rozjetý a při chuti hrající Bakoš, ani tentokráte ale nenašel skulinu v Hrubcově postoji.
     
    42:38
    Roth s Maroszem zastavili hostující rozehrávku, první jmenovaný pak pálil od modré. Kotouč se však zastavil na bruslích prvního bránícího hráče.
     
    42:10
    Pokus Liberce o rychlou protiakci zastavuje ofsajd.
     
    42:00
    Adamský ze vzduchu zastavil hostující rozehrávku, poté přenechal puk Polanskému. Ten pálil z voleje, Will vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    41:51
    Oceláři se po vhazování ve vlastním pásmu rychle dostali do třetiny soupeře. Třetí formace domácího celku chvíli držela kotouč na svých holích, nakonec od modré pálil Doudera. Will byl připraven.
     
    41:14
    Bulíř vybojoval v rohu třinecké třetiny kotouč pro Bakoše, hostující forvard se nijak nerozpakoval a okamžitě střílel. Hrubec zastavil puk maskou, poté ukryl kotouč do lapačky. Bulířova rána ale nechala na přilbě domácího brankáře otisk v podobě ulomeného krčního chrániče, vše opravil kustod domácích odstřižením platového chrániče od masky.
     
    40:13
    Will musel hned po buly zasahovat proti rychlé střele Rákose i následné dorážce Růžičky. Hostující brankář byl úspěšný v obou případech.
     
    40:09
    Závěrečná dvacetiminutovka začíná nepřesnou rozehrávkou hostujících Bílých Tygrů, po které je pískáno zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky druhé třetiny (zápasu):

    Střely na branku: 13:4 (26:16),
    střely mimo: 6:8 (8:9),
    zblokované střely: 2:4 (5:9),
    hity: 3:7 (9:12),
    vhazování: 14:7 (27:24),
    trestné minuty: 2:2 (6:4).
     
    Druhá třetina skončila, skóre je stále vyrovnané. Oceláři se v dvacáté šesté minutě zásluhou rychlého úniku Martina Adamského dostali poprvé v utkání do vedení, to mohli navýšit v následující početní výhodě. Další kotouč za záda brankáře Willa ale domácí zatím nedostali. V samotném závěru periody pak udeřili také Bílí Tygři, Martin Bakoš využil dobré práce Filipa Pyrochty a z bezprostřední blízkosti nedal Hrubcovi šanci. Před třetí třetinou je tak utkání stále otevřené!

    Třetí třetina začne přibližně v 19:01.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Na druhé straně mohl z rychlého protiútoku znovu skórovat Bakoš, Hrubec byl tentokráte úspěšnější.
     
    39:05
    Adamský vybojoval za hostující brankou kotouč a poslal jej na modrou, kde čekal Roth. Třinecký bek pálil příklepem, Will vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    38:45
    Adámek ztratil kotouč u vlastní modré čáry, puk se od hostujícího Jaška odrazil k Hrubcovi. Třinecký brankář jej raději ukryl v lapačce, hra je přerušena.
    38:06 Martin BAKOŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostali do rychlé protiakce a radují se z druhé branky! Filip Pyrochta v souboji za Hrubcovou brankou přetlačil Adamského, zpětným pasem pak namazal najíždějícímu MARTINU BAKOŠOVI! Hostující útočník propálil Hrubce mezi rukou a tělem! Asistence: Filip Pyrochta, Petr Jelínek.
     
    37:58
    Musil získal kotouč pro Růžičku, ten jej přenechal Douderovi. Třinecký bek pálil od modré, puk ale netrefil branku.
     
    36:51
    Vantuch vybojoval kotouč v rohu třinecké třetiny, zpětným pasem pak hledal najíždějícího Jaška. Puk ale skončil u Draveckého, který jej včasným zásahem sebral připravenému Jaškovi.
     
    36:08
    To končí další střelou Draveckého, jeho pokus tentokráte zastavila Willova lapačka.
     
    35:55
    Cienciala s Maroszem vykombinovali šanci pro Draveckého, jeho pokus od modré čáry ale trefil jen brusle bránícího Dernera. Dravecký ale velmi rychle sebral kotouč na svou hůl, Oceláři tak mohou pokračovat v útočném snažení.
     
    35:00
    Závěr početní výhody Oceláři vůbec nezvládli, Irgl s Douderou kombinovali pouze u vlastní branky. Liberec je kompletní.
     
    34:29
    Střelu Martina Růžičky od modré čáry do zad schytal Šmíd, hosté se ale díky tomu mohli osvobodit. Do konce třinecké přesilovky chybí půl minuty.
     
    34:04
    Další pokus z Hrňovy hole nebyl přesný, Liberečtí se poté osvobodili.
     
    33:23
    Oceláři rozestavili své komando v čele s Marcinkem v útočné třetině. Slezanům málem znovu vyšla kombinace po ose Roth – Hrňa – Marcinko, Will ale podržel svůj tým.
     
    32:57
    Cienciala byl nakonec při svém pokusu faulován, Kryštof Hrabík jej při zakončení lehce sekl přes hůl. Oceláře po komerční pauze čeká druhá přesilovka.
     
    32:34
    David Cienciala si ve vlastním pásmu sebral kotouč, rozjel se do útočné třetiny, a nakonec i ohrozil brankáře Willa. Cienciala ale mířil jen do míst, kde stál připraven hostující brankář.
     
    31:47
    Bílí Tygři vyhráli buly a vydali se do pásma soupeře. Celá akce hostujícího celku končí střelou od modré čáry a zákrokem domácího brankáře.
     
    31:23
    Oceláři zvládli situaci ve vlastním pásmu a velmi rychle se vrátili do třetiny soupeře. Z téměř nulového úhlu to pak zkoušel Adamský, jeho prudký projektil ale jen proletěl brankovištěm. Will však při zákroku trochu vychýlil branku, vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    30:58
    Doudera chtěl do další šance vysunout Adamského, přihrávka ale byla prudší, než by třinecký útočník potřeboval. Icing, hra se stěhuje k Hrubcovi.
     
    30:40
    Brankář Liberce má v posledních okamžicích plné ruce práce. S další střelou od modré přispěchal Jank, z bezprostřední blízkosti pak dorážel Marosz. Will byl v obou případech úspěšný.
     
    30:13
    Dvě tvrdé střely třineckých obránců od modré čáry. Nejprve to z levé strany zkoušel Roth, jeho pokus ale nebyl přesný. Jankovu ránu z druhé strany vyrazil Will do rohu kluziště.
     
    29:46
    Ondřej Kovařčík dostal kotouč u útočné modré čáry a vydal se k hostující brance. Třinecký útočník si nabruslil až do těsné blízkosti Willovy branky, střelou do horních pater ale hostujícího brankáře nepřekvapil.
     
    29:04
    Irgl se snažil dostat do útočné třetiny, jeho cestu mu ale zastoupil Jánošík, který získal kotouč pro své barvy.
     
    27:47
    Kotouč se po několika náhodných odrazech dostal k volnému Bakošovi, ten ale z mezikruží nedokázal trefit branku. O chvíli později pak Hrubec vyrazil pokus Jánošíka.
     
    27:22
    Vladimír Dravecký se šikovně prosmýkl podél pravého mantinelu do střelecké pozice, z ostrého úhlu ale nedokázal najít mezírku mezi Willovými betony.
     
    26:57
    Liberečtí se rychle zmocnili kotouče, jejich následnou akci ale zastavil hvizd sudích pro ofsajd. Hra bude pokračovat vhazováním ve středním pásmu po komerční přestávce.
     
    26:38
    Jašek za třineckou brankou znepříjemňoval domácím rozehrávku, Doudera s Musilem ale celou situaci zvládli a dostali puk do středního pásma.
    25:55 Martin ADAMSKÝ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ubránili oslabení, po návratu Polanského z trestné lavice navíc sami udeřili! Šimon Hrubec rozehrál kotouč na Zbyňka Irgla, ten jej sklepl pro MARTINA ADAMSKÉHO. Třinecký útočník nabral rychlost ve středním pásmu, přebruslil couvajícího beka a po kličce na pravou stranu zasunul kotouč za záda bezmocného Willa! Asistence: Zbyněk Irgl, Šimon Hrubec.
     
    25:27
    Na druhé straně se musel vyznamenat Will, který maskou vyrazil nepříjemnou střelu Doudery.
     
    24:50
    Povedlo se to až Petru Jelínkovi, který dostal nabito před odkrytou branku! Hrubec nemohl již nic dělat, hostující útočník ale netrefil prázdnou branku!
     
    24:28
    Liberec drží útočnou třetinu, na Hrubce ale zatím nevyslal ani jednu střelu.
     
    23:59
    Rákos vybojoval kotouč a vyvezl jej do pásma Bílých Tygrů., hosté musí začít od vlastní branky.
     
    23:28
    Oceláři hráli v šesti, další přesilovka pro Liberec. Trest odpyká Jiří Polanský.
     
    23:05
    Bílí Tygři se usadili v třinecké třetině, za třicet vteřin pobytu v blízkosti Hrubcovy branky ale vyprodukovali jen jednu střelu. Od modré pálil Derner, kotouč netrefil branku.
     
    22:31
    Svačina s Draveckým vybojovali za hostující brankou kotouč, ten pak poslali k modré čáře. Celá akce domácích končí střelou Marosze, kterou ale do ochranné sítě srazil jeden z libereckých obránců.
     
    22:00
    Will lapil nahození ze středního pásma, buly po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    21:47
    Ordoš se vydal sám k domácí brance, proti sobě měl couvajícího Douderu. Třinecký bek nakonec byl obratnější a sebral hostujícímu útočníkovi kotouč.
     
    21:06
    Ani třetí Pyrochtův pokus nepřinesl hostům radost, kotouč tentokráte letěl nad branku. Na druhé straně se pak Oceláři dostali do přečíslení, to ale zhatila nepřesná Irglova přihrávka.
     
    20:40
    Další střela Liberce, opět se o ni přičinil Pyrochta. Dělovka hostujícího beka od modré čáry ale netrefila branku.
     
    20:11
    Druhou třetinu začíná aktivněji Liberec. Bílí Tygři se hned po úvodním buly dostali do útočné třetiny, Hrubec musel likvidovat střelu z Pyrochtovy hole.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky první třetiny:

    Střely na branku: 13:12,
    střely mimo: 2:1,
    zblokované střely: 3:5,
    hity: 6:5,
    vhazování: 13:17,
    trestné minuty: 4:2.
     
    Úvodní třetina je za námi, ve WERK ARENĚ zatím sledujeme vyrovnanou bitvu. Šance jsou k vidění na obou stranách, jak Oceláři, tak Bílí Tygři, se jednou radovali. Hosté se nejprve ve třetí minutě dostali trefou Adama Dlouhého do vedení, za Oceláře pak o tři minuty později v přesilovce odpověděl Tomáš Marcinko. V dalších minutách třetiny vyrovnané skóre svými zákroky drželi oba brankáři, Liberečtí nevyužili dvě početní výhody.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:07.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:09
    Poslední minuta třetiny, Oceláři pokračují v útočném snažení. Prostor ke střele od modré čáry dostal Musil, Will byl připraven.
     
    18:46
    Jank s Adamským připravili palebnou pozici pro Rotha, prudký projektil třineckého beka ale trefil jen padajícího Dernera.
     
    18:24
    Svačina zachytil hostující rozehrávku a poslal do šance Marosze. Třinecký útočník se natlačil do střelecké pozice, pak ale jen vyprášil Willovy betony.
     
    17:33
    Liberečtí jsou v závěru první dvacetiminutovky aktivnějším týmem, cestu k Hrubcově brance si však zatím nenašli.
     
    16:54
    Liberečtí se ale před třineckou brankou dlouho neohřáli, jejich akci hned v zárodku zastavili Svačina s Maroszem. Následný pokus Liberce o návrat do třinecké zóny zastavil ofsajd.
     
    16:34
    Liberečtí již byli smíření s tím, že jejich nepřesná rozehrávka skončí zakázaným uvolněním. Hrubec si ale nevšiml signalizace čárových rozhodčích a vydal se rozehrát kotouč. Hra tudíž pokračuje v pásmu domácího celku.
     
    16:00
    Oceláři jsou kompletní a ihned se vydali do útočné třetiny. Akce Polanského s Rákosem ale skončila nepřesným pasem.
     
    15:25
    To však neplatilo po šanci Lakatoše, který dostal pas do pravého kruhu pro vhazování. Hrubec vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    15:17
    Přesilovka hostujícího celku se pomalu blíží ke konci, Liberec drží kotouč v útočném pásmu. Bílí Tygři si ale zatím jen přihrávají, Hrubec ještě nemusel zasahovat.
     
    14:44
    Adamský s Růžičkou odvedli při forčekingu dobrou práci a hodně zdrželi Bílé Tygry ve středním pásmu. Liberečtí se poté přeci jen dostali do šance, proti ale byl připravený Hrubec.
     
    14:11
    Liberečtí se poté rychle dostali do útočného pásma, celou akci vykombinovali na střílejícího Jaška. Proti střele se však na led vrhl Doudera, který srazil puk do ochranné sítě.
     
    13:50
    Marcinko s Rákosem vybojovali kotouč, zavezli jej do pásma soupeře a dokonce i připravili střeleckou pozici pro obránce Janka. Třinecký bek se chtěl do kotouče opřít vší silou, při střele ale zlomil hůl.
     
    13:29
    Adamský s Irglem zatáhli kotouč do útočné třetiny, tam o něj ale záhy přišli. Jiří Polanský pak ve snaze získat puk zpátky fauloval, přesilovka pro Liberec.
     
    12:23
    Ondřej Kovařčík se prosmýkl mezi bránící čtveřicí hráčů, v rohu kluziště mu ale stopku vystavil Plutnar. Liberec pak v protiakci zastavil ofsajd.
     
    12:03
    Jašek nahodil kotouč na Hrubce a vydal se vstříc třinecké brance. Gólman Ocelářů nic neriskoval a raději ukryl puk v lapačce. Hra bude pokračovat vhazováním v pásmu Třince po komerční přestávce.
     
    11:54
    Čároví rozhodčí odpískali icing Třince, což se pochopitelně nelíbilo domácímu publiku. Hlavní sudí nakonec nařídili vhazování ve středovém kruhu, k teči se totiž přiznal Lukáš Vantuch.
     
    11:35
    Oceláři mohli zahrozit na druhé straně, akce Adamského s Irglem skončila nepřesnou dorážkou druhého jmenovaného.
     
    11:02
    Oceláři jsou kompletní. Od modré čáry s Krajíčkovým příchodem na led ještě pálil Havlín, jeho pokus ale nebyl přesný.
     
    10:36
    Hostům se dlouho nedařilo dostat do útočné třetiny, v závěrečných vteřinách přesilovky si poté dvakrát vylámali zuby na brankáři Hrubcovi.
     
    09:47
    Také další souboj Hrubce s Lakatošem skončil úspěšně pro třineckého brankáře, Oceláři se poté osvobodili.
     
    09:11
    Marcinko vybojoval kotouč a poslal jej do pásma Liberce. Hosté se ale velmi rychle vrátili před třineckou branku, Lakatoš se proháčkoval skrz dvojici bránících hráčů, proti Hrubcovi ale neuspěl.
     
    08:46
    Přesilovka pro Liberec, na trestnou lavici usedl Lukáš Krajíček, který za brankou podrazil jednoho ze soupeřů.
     
    08:38
    Hosté drží útočnou třetinu a zahrají si přesilovku. V signalizované výhodě na Hrubce pálili Jelínek a Šmíd, v obou případech byl úspěšnější domácí brankář.
     
    08:10
    Další akce hostujícího týmu už byla nebezpečnější. Plutnar dostal nabito na modrou čáru, svou tvrdou střelou ale pouze vyprášil Hrubcovy betony. Marně se o dorážku pak snažil Hrabík. Komerční přestávka.
     
    07:18
    Liberečtí se na chvíli vymanili z třineckého tlaku, s kotoučem se však podívali jen k útočné modré čáře, než je zastavila dvojice Doudera – Musil.
     
    06:36
    Marosz s Draveckým dvakrát zahrozili, v obou případech ale kotouč netrefil brankovou výseč. Oceláři jsou aktivnějším týmem.
    05:57 Tomáš MARCINKO - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají svou první přesilovku a srovnávají krok! Liberečtí nejprve dostali kotouč za Hrubcovu branku, rychlý návrat domácího celku do útočné třetiny však znamenal první kotouč ve Willově síti! Martin Růžička u modré čáry přenechal kotouč TOMÁŠI MARCINKOVI, slovenský bourák projel až před Willa a nechytatelnou střelou do horního růžku branky rozradostnil WERK ARENU! Asistence: Martin Růžička, Erik Hrňa.
     
    05:34
    Will opět v akci, brankář Bílých Tygrů musel likvidovat Hrňovu střelu od modré i následné dorážení Marcinka. Stav zůstává neměnný.
     
    05:24
    Třinečtí se velmi rychle vrátili do útočné třetiny a po další kombinaci ohrozili Willovo čisté konto. Svačina si u modré čáry několikrát vyměnil kotouč s Douderou, následná střela třineckého útočníka ale trefila jen vyrážečku hostujícího brankáře.
     
    04:57
    Hosté získali kotouč a poslali jej do pásma Ocelářů, domácí musí začít od vlastní branky.
     
    04:40
    Polanský zpoza branky vymyslel přesný pas do předbrankového prostoru, kam si sjížděl Irgl. Třinecký útočník mohl pálit z první, střela mu ale vůbec nesedla a kotouč se obloučkem snesl do Willovy lapačky.
     
    04:17
    Slezané mají k dispozici první početní výhodu. Adam Jánošík u své branky skolil Martina Růžičku, hostující obránce si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    04:17
    První útočná formace Ocelářů dlouho zaměstnávala soupeře v jeho pásmu, Marcinko nakonec měl na holi srovnání! Třinecký obr ale nedokázal z bezprostřední blízkosti přehodit Willův beton!
     
    03:35
    Bílí Tygři vytlačili svého soka do středního pásma. O rychlý návrat před Willa se pokoušel Doudera, nevšiml si však ofsajdového postavení Irgla.
     
    03:06
    Oceláři se nechtějí s nepříznivým startem vyrovnat a pokračují v útočné aktivitě. Hrňa zavezl kotouč do útočné třetiny, jeho následný pokus ale byl sražen do ochranné sítě.
    02:41 Adam DLOUHÝ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dravecký na jedné straně neúspěšně naháněl bránícího hráče, na druhé straně pak hosté udeřili! Lukáš Jašek v souboji za Hrubcovou brankou přetlačil Krajíčka, hostující útočník poté poslal kotouč do předbrankového prostoru. V něm byl zcela nehlídán ADAM DLOUHÝ, který z voleje nedal Hrubcovi sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Jašek.
     
    01:28
    Hrubec se jen ohlížel za Dernerovým pokusem, který mířil mimo tři tyče. Hráči s drakem na hrudi se poté zmocnili kotouče, Roth vyslal dlouhý pas na Polanského, který sklepl puk Adamskému. Útočník Ocelářů zatáhl kotouč do hloubi hostující třetiny, zpoza branky pak hledal najíždějícího Irgla. Ten mohl pálit z mezikruží, jeho rána však těsně minula pravou tyč Willovy branky!
     
    01:09
    Sudí nakonec dost dlouho čekal na to, jestli se kotouč vymaní zpod šestice bojujících hráčů. Nestalo se tak, hra je přerušena, buly před Hrubcem.
     
    00:47
    Liberečtí zatáhli kotouč do pásma Ocelářů, tam o něj však zatím bojují v rohu kluziště.
     
    00:16
    První buly pro Liberec, úvodní útočnou akci ale mají na svědomí domácí hokejisté. Marcinko vyslal do akce rozjetého Rákose, třinecký forvard pálil z pravé strany kluziště. Will byl připraven.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou na ledě, předehrávka šestého kola začne za pár okamžiků!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl – Svačina, Marosz, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.

    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Jánošík (A), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Kolmann, Havlín – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš – D. Špaček, Jašek, J. Stránský – A. Dlouhý, Vantuch, Hrabík.

    Rozhodčí: René Hradil, Zbyněk Kubičík – Jiří Ganger, Václav Hanzlík.
    Roman Will je zatím neotřesitelnou jedničkou libereckého týmu!

    Brankář Liberce Roman Will ???????????? #MadeOfHockey #CCMhockey

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Poslední vzájemný zápas

    Oceláři v rámci pětačtyřicátého kola minulé sezóny přivítali lídra Tipsport extraligy z Liberce v utkání před televizními kamerami. Severočechům se do zápasu podařilo vstoupit snově, když již v deváté minutě vedli o dvě branky. Ocelářům se v zápase sice podařilo třikrát snížit, ale hosté závěrečný tlak přestáli.


    26. února 2017: HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec 3:4 (1:3, 0:1, 2:0).

    Branky a nahrávky: 15. Redenbach (Petružálek, Klimenta), 48. Kreps (Nosek, M. Doudera), 60. Netík (TS) – 3. J. Stránský (Bližňák), 9. Valský (Radivojevič, R. Šimek), 18. Vantuch (J. Stránský), 23. R. Šimek (Radivojevič).

     
    HC Oceláři Třinec

    Oceláři po úvodní prohře v Brně třikrát zvítězili, v minulém kole ale o svou sérii přišli. Svěřenci trenérů Václava Varadi a Marka Zadiny zavítali pod Bílou věž, v duelu s hradeckým Mountfieldem od sedmé minuty vedli. Na přelomu druhé a třetí třetiny si však Slezané počínali nedisciplinovaně a soupeř v přesilovkách trestal. Hattrick Bedřicha Köhlera znamenal, že tři body zůstaly v Hradci Králové.


    “Konečný výsledek nás mrzí. V první třetině to ještě byla hra, kterou chceme vidět. I ve druhé části jsme měli možnosti, ale hra se srovnala. V závěrečné třetině se domácím povedly góly v přesilovkách a musím uznat, že Hradec byl lepší,“ řekl Václav Varaďa po nedělní konfrontaci.


    “Na začátku sezony máme těžký los, ale myslím si, že jsme to zvládli. Deset bodů je slušný počin. Mrzí nás ztráta v Brně, kde jsme to měli výborně rozehrané. Dnešní prohra nás určitě nesrazí do kolen. Zápasy jdou teď v rychlém sledu, ve čtvrtek nás čeká další soupeř. Poučíme se z dnešních chyb a připravíme se na Liberec na sto procent,“ dodal obránce Milan Doudera.


    Poslední zápas Ocelářů

    17. září 2017: Mountfield HK – HC Oceláři Třinec 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)

    Branky a nahrávky: 28. Köhler (Kukumberg, Rosandić), 44. Köhler (Bednář, Džerinš), 45. Köhler – 7. Růžička (Rákos, Polanský).

    Sestava Ocelářů v posledním zápase: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Adámek, Jank, Roth, Doudera, Musil – Rákos, Marcinko, Růžička (C) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Marosz, Irgl – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.

     
    Bílí Tygři Liberec

    Liberečtí v loňské sezóně, ve které obhajovali mistrovský titul z ročníku 2015/2016, znovu zvítězili v základní části, k obhajobě Masarykova poháru jim však poslední krok chyběl. Tým trenéra Filipa Pešána dokráčel až do finále, v něm ale jasně podlehl brněnské Kometě 0:4 na zápasy.


    Před sezónou se moc pohybů v kabině Bílých Tygrů neudálo. Z Liberce odešla jen pětice hráčů, především brankář Ján Lašák (ukončil kariéru) a obránce Radim Šimek (San Jose Sharks/NHL) ale budou Liberci hodně chybět. Pod Ještěd naopak zamířili čtyři hráči. Obránce Ladislav Šmíd, útočníci Lukáš Jašek, Aleš Stezska a navrátilec z Kunlunu Martin Bakoš.


    V přípravě Bílí Tygři sehráli jen tři zápasy s bilancí dvou výher a jediné porážky. Tu obstaral hned úvodní duel proti Spartě. Poté následovala hokejová Liga mistrů, ve které Liberečtí dvakrát zdolali Cardiff, proti švédskému celku Växjö se už však úřadujícím vicemistrům tolik nevedlo. V Tipsport extralize zatím Liberec střídá dobré výkony s horšími, především dle toho, na jakém kluzišti se hraje. Doma jsou Bílí Tygři stoprocentní, venku ještě nezískali ani bod.


    V posledním kole pod Ještěd zavítala Mladá Boleslav, domů odjížděla s prohrou 1:3. „Utkání rozhodly přesilovky. Góly v nich na začátku druhé a třetí třetiny nás uklidnily. Bylo to vyrovnané utkání z obou stran. Rozhodla naše efektivita v zakončení. Jsem rád, že jsme tohle obtížné utkání s těžkým soupeřem zvládli,“ hodnotil Filip Pešán poslední duel.


    Poslední zápas Liberce

    19. září 2017: Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav 4:3 prodl. (0:1, 2:1, 1:1 – 1:0).

    Branky a nahrávky: 29. Bulíř (Bakoš), 41. Jánošík (Bakoš), 50. P. Jelínek (Lakatoš, L. Krenželok) – 59. Žejdl (Lenc, P. Musil).

    Sestava Liberce v posledním zápase: Will – Pyrochta, Jánošík, Plutnar, Šmíd (A), Mojžíš, Derner, Kolmann (C) – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Bakoš, Bulíř, Bartovič – J. Stránský, Jašek, Ordoš – Hrabík, Vantuch, D. Špaček.

     
    Hezký hokejový podvečer z třinecké WERK ARENY! Tipsport extraliga má na programu své šesté kolo, to začne netradičně již čtvrteční předehrávkou. Oceláři Třinec, čtvrtý tým tabulky, na svém ledě přivítá Bílé Tygry z Liberce, kteří drží šestou příčku. Utkání startuje v 17:10.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:10.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Marcinko (Martin Růžička, Hrňa), 26. Adamský (Irgl, Hrubec), 45. Polanský (Roth, Irgl), 57. Svačina (Roth, Marosz), 60. Martin Růžička (Polanský, Roth) – 3. A. Dlouhý (Jašek), 39. Bakoš (Pyrochta, P. Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl – Svačina, Marosz, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Jánošík (A), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Kolmann, Havlín – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš – D. Špaček, Jašek, J. Stránský – A. Dlouhý, Vantuch, Hrabík.

    Rozhodčí: René Hradil, Zbyněk Kubičík – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    bahis siteleri