Třinec – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 21.09.2017, 17:10 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:27
    Liberec je kompletní a navíc si zahraje přesilovku. V závěru oslabení se do úniku dostal Bulíř, kterého za Hrubcovou brankou fauloval Milan Doudera.
     
    48:22
    Polanský v souboji přebruslil Dernera, což byl základ následného faulu Liberce. Kotouč pak putoval na modrou čáru k Douderovi, který se kličkou zbavil Petra Jelínka a vydal se k brance. Jelínek se ale po třineckém obránci ohnal, sudí to posoudili jako sekání. Přesilovka pro Oceláře.
     
    32:57
    Cienciala byl nakonec při svém pokusu faulován, Kryštof Hrabík jej při zakončení lehce sekl přes hůl. Oceláře po komerční pauze čeká druhá přesilovka.
     
    23:28
    Oceláři hráli v šesti, další přesilovka pro Liberec. Trest odpyká Jiří Polanský.
     
    13:29
    Adamský s Irglem zatáhli kotouč do útočné třetiny, tam o něj ale záhy přišli. Jiří Polanský pak ve snaze získat puk zpátky fauloval, přesilovka pro Liberec.
     
    08:46
    Přesilovka pro Liberec, na trestnou lavici usedl Lukáš Krajíček, který za brankou podrazil jednoho ze soupeřů.
     
    04:17
    Slezané mají k dispozici první početní výhodu. Adam Jánošík u své branky skolil Martina Růžičku, hostující obránce si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Marcinko (Martin Růžička, Hrňa), 26. Adamský (Irgl, Hrubec), 45. Polanský (Roth, Irgl), 57. Svačina (Roth, Marosz), 60. Martin Růžička (Polanský, Roth) – 3. A. Dlouhý (Jašek), 39. Bakoš (Pyrochta, P. Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl – Svačina, Marosz, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Jánošík (A), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Kolmann, Havlín – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš – D. Špaček, Jašek, J. Stránský – A. Dlouhý, Vantuch, Hrabík.

    Rozhodčí: René Hradil, Zbyněk Kubičík – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    thejrc.org