Třinec – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 21.09.2017, 17:10 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Martin RŮŽIČKA - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korunují svůj dnešní výkon trefou do prázdné branky! Vladimír Roth vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, předal jej Jiřímu Polanskému, který namazal MARTINOVI RŮŽIČKOVI! Třinecký snajpr si pohrál s bránícím hráčem a od modré čáry uklidil puk do sítě! Asistence: Jiří Polanský, Vladimír Roth.
     
    57:14
    Roman Will zůstává na střídačce, Liberec to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    57:14
    Oddechový čas pro hosty.
    56:03 Vladimír SVAČINA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři potvrzují své vedení a čtyři minuty před koncem si hlasitě říkají o zisk tří bodů! Gól téměř jako přes kopírák v porovnání s třetí trefou Třince, tentokráte z opačné strany! Vladimír Roth od pravého mantinelu nahazoval před branku, kotouč do sítě tečoval VLADIMÍR SVAČINA! Asistence: Vladimír Roth, Rostislav Marosz.
     
    53:45
    Oceláři mohli odskočit do dvoubrankového trháku! Marosz se se Svačinou dostali do přečíslení, z druhé vlny je ještě doplňoval Dravecký. Právě na slovenského forvarda mířila přihrávka z Maroszovy hole, Dravecký ale trefil pouze rameno připraveného Willa!
     
    50:27
    Liberec je kompletní a navíc si zahraje přesilovku. V závěru oslabení se do úniku dostal Bulíř, kterého za Hrubcovou brankou fauloval Milan Doudera.
     
    48:22
    Polanský v souboji přebruslil Dernera, což byl základ následného faulu Liberce. Kotouč pak putoval na modrou čáru k Douderovi, který se kličkou zbavil Petra Jelínka a vydal se k brance. Jelínek se ale po třineckém obránci ohnal, sudí to posoudili jako sekání. Přesilovka pro Oceláře.
     
    45:04
    Hostujícímu brankáři opět málem opět zatrnulo! Další nahození od modré čáry, tentokráte z hole Milana Doudery, lehce tečoval jeden z jeho spoluhráčů, Will měl co dělat, aby vyrazil kotouč letící do jeho sítě! V následných dorážkách neuspěli Rákos s Musilem.
    44:37 Jiří POLANSKÝ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili vhazování v útočném pásmu na výbornou! Zbyněk Irgl poslal podél mantinelu pas na Vladimíra Rotha, obránce Ocelářů nahazoval od modré čáry do předbrankového prostoru! Tam se nejlépe zorientoval JIŘÍ POLANSKÝ, který přesnou tečí překonal bezmocného Willa! Asistence: Vladimír Roth, Zbyněk Irgl.
    38:06 Martin BAKOŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostali do rychlé protiakce a radují se z druhé branky! Filip Pyrochta v souboji za Hrubcovou brankou přetlačil Adamského, zpětným pasem pak namazal najíždějícímu MARTINU BAKOŠOVI! Hostující útočník propálil Hrubce mezi rukou a tělem! Asistence: Filip Pyrochta, Petr Jelínek.
     
    32:57
    Cienciala byl nakonec při svém pokusu faulován, Kryštof Hrabík jej při zakončení lehce sekl přes hůl. Oceláře po komerční pauze čeká druhá přesilovka.
    25:55 Martin ADAMSKÝ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ubránili oslabení, po návratu Polanského z trestné lavice navíc sami udeřili! Šimon Hrubec rozehrál kotouč na Zbyňka Irgla, ten jej sklepl pro MARTINA ADAMSKÉHO. Třinecký útočník nabral rychlost ve středním pásmu, přebruslil couvajícího beka a po kličce na pravou stranu zasunul kotouč za záda bezmocného Willa! Asistence: Zbyněk Irgl, Šimon Hrubec.
     
    24:50
    Povedlo se to až Petru Jelínkovi, který dostal nabito před odkrytou branku! Hrubec nemohl již nic dělat, hostující útočník ale netrefil prázdnou branku!
     
    23:28
    Oceláři hráli v šesti, další přesilovka pro Liberec. Trest odpyká Jiří Polanský.
     
    13:29
    Adamský s Irglem zatáhli kotouč do útočné třetiny, tam o něj ale záhy přišli. Jiří Polanský pak ve snaze získat puk zpátky fauloval, přesilovka pro Liberec.
     
    08:46
    Přesilovka pro Liberec, na trestnou lavici usedl Lukáš Krajíček, který za brankou podrazil jednoho ze soupeřů.
    05:57 Tomáš MARCINKO - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají svou první přesilovku a srovnávají krok! Liberečtí nejprve dostali kotouč za Hrubcovu branku, rychlý návrat domácího celku do útočné třetiny však znamenal první kotouč ve Willově síti! Martin Růžička u modré čáry přenechal kotouč TOMÁŠI MARCINKOVI, slovenský bourák projel až před Willa a nechytatelnou střelou do horního růžku branky rozradostnil WERK ARENU! Asistence: Martin Růžička, Erik Hrňa.
     
    04:17
    Slezané mají k dispozici první početní výhodu. Adam Jánošík u své branky skolil Martina Růžičku, hostující obránce si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    04:17
    První útočná formace Ocelářů dlouho zaměstnávala soupeře v jeho pásmu, Marcinko nakonec měl na holi srovnání! Třinecký obr ale nedokázal z bezprostřední blízkosti přehodit Willův beton!
    02:41 Adam DLOUHÝ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dravecký na jedné straně neúspěšně naháněl bránícího hráče, na druhé straně pak hosté udeřili! Lukáš Jašek v souboji za Hrubcovou brankou přetlačil Krajíčka, hostující útočník poté poslal kotouč do předbrankového prostoru. V něm byl zcela nehlídán ADAM DLOUHÝ, který z voleje nedal Hrubcovi sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Jašek.
     
    01:28
    Hrubec se jen ohlížel za Dernerovým pokusem, který mířil mimo tři tyče. Hráči s drakem na hrudi se poté zmocnili kotouče, Roth vyslal dlouhý pas na Polanského, který sklepl puk Adamskému. Útočník Ocelářů zatáhl kotouč do hloubi hostující třetiny, zpoza branky pak hledal najíždějícího Irgla. Ten mohl pálit z mezikruží, jeho rána však těsně minula pravou tyč Willovy branky!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Marcinko (Martin Růžička, Hrňa), 26. Adamský (Irgl, Hrubec), 45. Polanský (Roth, Irgl), 57. Svačina (Roth, Marosz), 60. Martin Růžička (Polanský, Roth) – 3. A. Dlouhý (Jašek), 39. Bakoš (Pyrochta, P. Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl – Svačina, Marosz, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Jánošík (A), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Kolmann, Havlín – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš – D. Špaček, Jašek, J. Stránský – A. Dlouhý, Vantuch, Hrabík.

    Rozhodčí: René Hradil, Zbyněk Kubičík – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    thejrc.org