Litvínov – Studénka Sledge 0:8 (kon.) | SHK Mustangové – Č.Budějovice 5:1 (kon.) | SOHO Olomouc – HC Sparta Praha Sledge 1:2 (0:1 po s.n.)
Karlovy Vary – Zlín sledge 4:5 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
4:5 (1:2, 2:2, 1:1)
SHK LAPP Zlín
Neděle 24.09.2017, 13:00 • Zimní stadion Ostrov • Česká para hokejová liga • 2. kolo
Partner:
     
    44:01
    Co vymyslí domácí? Hosté si berou oddechový čas na stanovení obranné taktiky.
     
    44:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    59 sekund před koncem normální hrací doby hosté znovu odskakují do vedení! MARIAN LIGDA zamířil neomylně nad padajícího gólmana, měl k tomu dost času. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    43:02
    Domácí si vyžádali oddechový čas před posledními dvěma minutami třetí třetiny. Následovat bude vhazování u Macha.
     
    39:00
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno na 4:4! JIŘÍ BERGER trefil vnitřní konstrukci branky tak, že se puk odrazil ven. Hosté protestují, ale rozhodčí o brance nepochybuje. Asistence: Karel Wágner.
     
    38:04
    Síly na ledě se srovnávají. Palát se ohnal po protihráči u Machova brankoviště a je vyloučen za hrubost.
     
    36:47
    Hosté ujížděli do brejku, který sice nevyužili, ale zahrají si přesilovku. Berger je vyloučen na dvě minuty kvůli hození hole.
     
    26:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    To už vypadá na přestřelku! ZDENĚK HÁBL zakončil krátký pobyt hostů v útoku nechytatelně pod víko a Zlín opět vede. Asistence: Marian Ligda.
     
    23:42
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER po předchozí neúspěšné šanci přesto vyrovnává na 3:3! Wágner vyhrál vhazování a prudká střela se zastavila až v síti. Asistence: Karel Wágner.
     
    23:37
    Hosté zuby nehty udrželi vedení. Geier je překvapil svým vpádem do prázdné útočné třetiny a Matoušek jeho zakončení neudržel. Strhla se velká mela na hranici brankoviště, při které se puk vykutálel mimo.
     
    19:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté si okamžitě berou vedení zpět! ZDENĚK HÁBL vystřelil po buly a dokonale zacloněná střela zapadla ke vzdálenější tyči, Mach vůbec nic neviděl. Asistence: David Hábl, Zdeněk Šafránek.
     
    19:05
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarští ze své první větší šance třetiny vyrovnávají! JIŘÍ FORGO měl před brankovištěm dost času i v pádu překonat Matouška. Asistence: Karel Wágner, Michal Geier.
     
    18:35
    Rauš střílel a nehlídaný Palát tečoval, Mach měl na místě své betony.
     
    14:20
    Sharks vyhořeli v obraně, zakončující Joppa byl na hranici brankoviště zcela sám, ale Mach první pokus chytil a druhý nedopustil.
     
    13:15
    Geier vyslal do úniku Wágnera, který byl zezadu v rozhodujícím okamžiku střelby vyrušen Julinou, a tak z šance gólově nezapršelo.
     
    09:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, když domácí nedokázali odpálit kotouč ze své třetiny. Ligda měl dost prostoru ke střele, ale počkal si, až se před Macha stáhne MARTIN JOPPA, jenž tečí nadzvihl puk mimo dosah gólmana. Asistence: Marian Ligda.
     
    09:05
    Šafránek ujel do brejku, byl na hranici faulu atakován Hrbkem, přesto stihl zakončit. Na místě byly Machovy betony.
     
    08:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vlastní branka Karlových Varů srovnává stav. Berger pod tlakem u zadního mantinelu odehrál puk, který získal PAVEL JULINA. Ten se snažil najít spoluhráče před brankou, ale od někoho z domácích se puk odrazil pod Machem za čáru. Bez asistence.
     
    02:03
    Žraloci právě vstřelili branku!
    To je úvod zápasu jako břitva. Dvě minuty přinesly několik velkých šancí i první branku. Jana Matouška překonal zprava JIŘÍ BERGER. Asistence: Karel Wágner.
     
    00:35
    Domácí odpovídají stejnou minci a Forgo zcela sám před Matouškem nastřelil zlínského brankáře!
     
    00:09
    Mach se hned musel natahovat po puku proti Julinově nahození. To ještě mířilo mimo, jenže vzápětí zůstal před Machem zcela nepokrytý Palát a neproměnil velkou šanci.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 3. Berger (Wágner), 20. Forgo (Wágner, Geier), 24. Geier (Wágner), 39. Berger (Wágner) – 9. Julina, 10. Joppa (Ligda), 20. Z. Hábl (D. Hábl, Šafránek), 27. Z. Hábl (Ligda), 45. Ligda (ZHábl)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Bozděk) – Hrbek, Wágner, Geier, Berger, Haas, Kovářík, Volf, Forgo.
    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Šafránek, Z. Hábl, Turic, Palát, Ligda, D. Hábl, Joppa, Rauš .

    Rozhodčí: Červenka, Bubeliny

    Diváci: 32
    thejrc.org