Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Žilina – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Poprad – Detva 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 4:2 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HK Detva
sk Neděle 24.09.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine napokon padlo najviac gólov spomedzi všetkých tretín. Poprad strelil dva góly, jeden z hokejky Paločka a druhý z hokejky Svitanu. Na definitívnych 4:1 upravil Vidělka.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:20:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:13
    Hráči Detvy sú s pukom za bránkou a ešte sa snažia streliť druhý gól, no Poprad bráni úspešne a takýto stav si nenechá už ujsť.
     
    58:37
    Vidělka rozmýšľal, čo s pukom urobí spoza bránky. Napokon sa rozhodol pre dobrú prihrávku na Macejka na modrú čiaru. Jeho strela následne skončila v Corbeilovom náručí.
     
    57:26
    Poprad už v týchto sekundách viacmenej bojuje o každý puk a nechce si dovoliť zbytočné straty.
     
    56:15
    Vandas mal rovnakú príležitosť. Tentokrát však úplne zlyhal v koncovke. Snažil sa zakončiť švihom, no puk mu ako keby ušiel alebo skĺzol z hokejky a smeroval do rohu klziska.
     
    55:53
    Michael Vandas sa dokázal uvoľniť a korčuľoval už iba sám na bránku. Naznačil kľučku a potom vystrelil. Puk však Larose vyrazil svojou vyrážačkou.
     
    55:18
    Svitana prikorčuľoval za pukom pri zadnom mantineli, našiel prihrávkou na ľavom kruhu Mlynaroviča, no jeho strelu Larose pohotovo vyrazil ramenom.
     
    54:55
    Sledujeme obojstranné vylúčenie. Peter Lichanec a Maroš Surový sa mierne do seba pustili a obaja dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 314 divákov.
     
    54:20
    Surový si ukázal, kde chce prihrávku, napokon ju aj dostal, ale to jeho zakončenie už nebolo také úspešné. Puk letel vedľa brány.
     
    53:41
    Brejčák to urobil teraz jednoducho. Priblížil sa k modrej čiare a iba spoza nej nahodil puk na bránu. Larose bol pripravený a s radosťou si chytil ľahký puk.
     
    52:54
    Po súbojoch pri mantineli získal puk na svoju hokejku McDowell, ale iba ho odhodil od seba až ku Larosovi a Detva teda môže začať z hĺbky.
     
    51:45
    Ďalšej popradskej formácii sa úspešne nepodarilo založiť presilovkový útok. Hráči Detvy vrátili puk zo stredného pásma späť za Corbeilovu bránku.
     
    50:48
    Svitana získal pre svoj tím útočné pásmo a následne akciu zakončil aj sám. Prízemnou strelou z ľavého kruhu sa snažil prekvapiť Larosu, ale ten použil pohotovo svoj betón.
     
    50:09
    Ignatov to teraz v rohu klziska skúšal trochu kaskadérskym spôsobom, no napokon sa Ščurkovi úplne nevyhol. Ščurko je napokon vylúčený, odsedí si dve minúty za napadnutie.
     
    49:02
    Detva dala gól!
    Hostia znižujú stav zápasu a strieľajú premiérový gól. Detva vyrazila do prečíslenia troch proti jednému. Z ľavého kruhu posunul Murček puk Huňaymu a ten ešte prihral na pravú stranu DAVIDOVI VIDĚLKOVI, ktorý bez problémov prestrelil rozhádzaného Corbeila!
    Asistencie: Patrik Huňady, Michal Murček.
     
    48:15
    Vandas strieľanou prihrávkou posúval Abdulovi, ktorému sa podarilo tečovať tento puk, no nenamieril to do priestoru brány.
     
    47:27
    Svitana krížnou prihrávkou chcel puk posunúť Brejčákovi. Puk prešiel, no tesne vedľa Brejčákovej hokejky. V lepšom prípade by to mal domáci obranca už len do prázdnej brány.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 13. König, 38. Bondra, 44. Paločko (McDowell), 46. Svitana (König) – 50. Vidělka (Huňady, Murček)


    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Brejčák (A), König, Fabian (C), Jáchym, McDowell, Ignatov, Zadražil, Dinda – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Ježek, Heizer, Vandas – Abdul, Lichanec, Bondra – Bogoslovskij, Paločko
    HK Detva: Verbický (46. Larose) – Šimon, Gachulinec, Sládok (C), F. Fekiač, Macejko, Strukoff, Srnka, Fedosov – Ščurko, Gašpar, Milý – Halás, Chovan, Žilka – M. Surový, Murček, Vidělka – Zorván, Huňady, Ondris

    Rozhodčí: Lauff, Kalina – Stanzel, Bogdaň

    Diváci: 1 314
    bahis siteleri