David Servis – Nymburk 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:4 (kon.) | Písek – Žďár n/S 4:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 3:4 (kon.) | Trutnov – Most 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 5:1 (kon.)
Řisuty – Sokolov 3:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 6:10 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 10:2 (kon.)
konec
HC Děčín
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC Letci Letňany
Středa 27.09.2017, 18:002. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Druhá hokejová liga pokračuje pátým kolem a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Letci Letňany.
     
    HC Děčín

    Domácí hokejisté mají za sebou čtyři duely, ve kterých neztratili ještě ani bod. V tabulce druhé ligy jsou tak stále na prvním místě se ziskem dvanácti bodů a dnes by rádi přidali další výhru, aby svou úspěšnou šňůru nepřekazili. Naposledy sehráli duel v Sokolově, který byl ze všech soupeřů, se kterými Medvědi dosud odehráli utkání, nejsilnější. Jenže Děčínští v Sokolově nedali šanci ani místnímu Baníku a zvítězili 4:1. Zatím tedy vládnou druhé lize ve skupině Západ a uvidíme, zda tato kladná bilance potrvá i po dnešním utkání s pražskými Letňany.
     
    HC Letci Letňany

    Hosté jsou nováčkem nového ročníku ve druhé lize, kam historicky poprvé postoupili od jejich vzniku v roce 2001. Klub se nejprve soustředil na mládežnické kategorie a až v roce 2012 také na mužský hokej. O pět let později pak vstoupil do třetí nejvyšší soutěže. V premiérovém ročníku třetí nejvyšší soutěže jsou Letňany na devátém místě se ziskem tří bodů, když si hokejisté tohoto celku připsali jednu výhru a tři prohry. Ovšem vítězství zaznamenali proti silnému Vrchlabí. Prohry přišly z Kobrou, Jabloncem a Trutnovem. Dnes by Letci rádi přidali další body do sbírky a na led Děčína nejedou s odevzdanou náladou. Medvědi to proti houževnatému týmu nebudou mít vůbec jednoduché.
     
    Vzájemná utkání

    V historii druhé hokejové ligy se oba celky spolu nikdy neutkaly. Letos to tedy budou jejich první vzájemná klání a pro oba to bude jedna velká neznámá. Uvidíme, zda Děčín potvrdí roli favorita a lídra a připíše si další výhru, nebo zda hosté naopak seberou Medvědům nějaké ty body. Čeká nás tak jistě zajímavý duel, nenechte si ho proto ujít.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Málek, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Loukota, Michajličenko – Hašek, Volráb, Zajan – Baránek, Navarra, Oliverius – Faigl, Vacek, Sladkovský – Kopta, Chovanec, Chmelař

    HC Letci Letňany: Pírs (Sljusarčuk) – Beran, Saňa, Novák, Gebel, Kučera L., Chvála, Uhlíř, Lytvynov – Doležal, Horák, Volek – Lojka, Honetschläger, Švarc – Havlůj, Kučera J., Dyrynk – Prchal Vo., Prchal Vá., Kotyra

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Zmeškal.
     
    Oba celky už vstupují na ledovou plochu a utkání tak bude moci za malou chvilku začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Po úvodním vhazování se k puku dostali domácí hráči a hned s ním zamířili do útočného pásma. Tam ale o něj velmi brzy přišli a na druhou stranu míří hráči Letňan.
     
    00:44
    Dominik Málek nahodil kotouč před branku hostů a poté šel střídat. Jaromír Chmel získal puk a po jeho střele nastavil svůj beton brankář Pírs.
     
    01:02
    Hned na to se hra otočila před Lavingera, kde se po přerušení hry vhazovalo po jeho pravé ruce. Okamžitě na to Medvědi znovu založili další útočnou akci.
     
    01:52
    Hosté ale znovu sebrali Medvědům kotouč a před Lavingerem pak střílel Martin Kotyra, jehož rána ale skončila jen vysoko nad domácí brankou.
     
    02:31
    V šanci před hostující klecí byl faulován Tomáš Faigl a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    02:31
    Tomáš Faigl se protáhl na pravou stranu, odkud se snažil prostřelit Pírse, ale ten nastavil svůj levý beton a kotouč do své branky nepustil. Děčín tak samostatný nájezd neproměňuje.
     
    02:58
    Letňany se pak dostaly do rychlé akce na druhé straně a zasahovat musel Lukáš Lavinger, který se natáhl proti střele Václava Prchala.
     
    03:25
    Jaromír Chmel putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění a hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    03:48
    Roman Navarra ujel ve vlastním oslabení, dostal se za obranu hostů a poté se pokusil o blafák před Pírsem a ten podruhé likviduje střelu Děčína.
     
    04:31
    Dominik Volek pálil od modré čáry a jeho střela zamířila až před domácí branku, zaplula ovšem do lapačky Lukáše Lavingera. Hra je přerušena a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    04:53
    Medvědi se osvobozují, na led skáče čerstvá čtveřice a hosté tak mají ještě několik sekund na to, aby přesilovku využili.
     
    05:25
    Chmel už je na ledové ploše a Děčín je tedy v plném počtu.
     
    05:48
    Hosté se natlačili před Lavingera, před kterým vznikla menší skrumáž, ale nikdo z hostů se nedokázal dostat ke kotouči. Lavinger ho tak ukryl pod lapačkou a znovu nechal přerušit hru.
     
    06:14
    A znovu aktivní Letňany. Tomáš Chvála operoval před děčínskou brankou a jeho střela skončila jen těsně vedle ní. Následně pak jdou do útoku domácí hráči.
     
    07:12
    Hosté zatím produkují velmi sympatický hokej, tlačí se čím dál více před děčínskou branku, ale přesnost tomu zatím chybí.
     
    08:04
    Z levého kruhu vypálil Martin Baránek a David Pírs se znovu zaskvěl, když jeho střelu zachytil mezi svými betony.
     
    08:31
    Pavel Zajan se dostal do samostatného nájezdu a před Davidem Pírsem pak poslal střelu přímo do jeho hrudi. Další velká šance a také další skvělý zákrok hostujícího brankáře. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    09:32
    Je tu přesilovka pro Medvědy. Václav Beran dostává dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    10:24
    Děčínští se uhnízdili v pásmu hostů a z mezikruží pak střílel Martin Baránek. Ten ale trefil jen obránce Chválu a hosté se hned na to osvobozují.
     
    11:04
    A i nyní se dokázali dostat ke kotouči, který znovu letí až před děčínskou branku. Z oslabení hostů už moc nezbývá a vypadá to, že i oni ho zvládnou.
     
    11:32
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    11:42
    Nahození kotouče Lukášem Lojkou, které se odrazilo o zadní mantinel, raději Lukáš Lavinger ukryl pod lapačku a opět je hra přerušena.
     
    12:43
    Nenápadná střela Petra Havlůje z pravé strany orazítkovala tyčku děčínské branky.
     
    12:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Domácí se hned poté natlačili před branku Letňan, kde se ke střele dostal ROMAN NAVARRA a ta končí za zády jinak vynikajícího Davida Pírse – 1:0. Medvědi se tak ujímají vedení. Asistence: Michal Oliverius a Martin Baránek.
     
    14:02
    Hosté se snažili o rychlou odpověď, ale před Lavingerem nic nevymysleli. Nicméně v útočném pásmu zůstanou i nadále, vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    14:19
    Tomáš Faigl si sjel mezi kruhy a zpoza branky dostal přihrávku, poté vystřelil, ale obránce Gebel do dráhy letu puku vložil svoji hůl a zabránil tak další domácí šanci.
     
    15:27
    Michal Oliverius hledal z pravého kruhu na tom levém svou přihrávkou Martina Baránka, ale jejich souhru překazila opět pozorná obrana letňanského celku.
     
    16:09
    Po špatné rozehrávce Děčína v útočném pásmu se k puku dostali hosté a hned zamířili před Lukáše Lavingera. Ten pak musel sklapnout betony po střele Votěcha Prchala a přerušil hru.
     
    16:43
    Celým kluzištěm se proháčkoval Jaroslav Hašek a sjel si až před Davida Pírse, stahovačkou ale před ním neuspěl. Brankář hostů pak raději podržel kotouč a hra je přerušena. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    17:01
    Zakázané uvolnění hostů. Hra se tak stěhuje opět před Davida Pírse, kde se bude vhazovat opět po jeho pravici.
     
    17:26
    Medvědi zase aktivně napadali v útočném pásmu a výsledkem toho byl další přesný zákrok Davida Pírse po střele Lukáš Sladkovského z levého kruhu.
     
    18:20
    Lukáš Lavinger nyní čelil třem střelám Tomáše Dyrynka, který ho tak natřikrát nedokázal prostřelit. V závěru první periody tak měli hosté na hokejkách vyrovnání!
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:49
    Na druhé straně se proháčkoval na pravou stranu Pavel Zajan a jeho střela švihem provětrala levý beton Davida Pírse, který tak podržel svůj tým.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní byl k vidění svižný hokej, a to z obou stran. Nováček z Letňan si na děčínském ledě nepočíná vůbec špatně a předvádí sympatický výkon. Skóre se poprvé měnilo až ve třinácté minutě, kdy se těsně před hostující brankou trefil Roman Navarra a dal tak Medvědům jednobrankový náskok. Hosté mohli v závěru třetiny srovnat, ale Dyrynk Lavingera natřikrát nepřekonal. Na druhé straně pak měl velkou šanci Pavel Zajan, ale ani jeho rána se neujala a skončila na pozorném brankáři Letňan. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Hosté se hned dostali do útočného pásma, kde střílel Vojtěch Prchal, ale Lavinger byl pozorný. Medvědi tak míří na opačnou stranu.
     
    20:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z rychlého brejku založili Medvědi pěknou kombinaci před brankou Letňan a do předbrankového prostoru dostal nabito od Kaltenböcka DANIEL VOLRÁB, který poté svou střelou nedal Davidu Pírsovi vůbec žádnou šanci – 2:0. Asistence. Jan Kaltenböck.
     
    22:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování ve středovém kruhu ujeli domácí dva na jednoho, podél levého mantinelu projel Tomáš Faigl a naznačil střelu, místo toho ale poslal křižnou přihrávku na volného LUKÁŠE SLADKOVSKÉHO, který neměl problém trefit odkrytou klec – 3:0. Asistence: Tomáš Faigl a Jakub Loukota.
     
    22:09
    Ve stejném čase si lavička hostů vybírá oddechový čas.
     
    22:32
    Pavel Zajan se ocitl sám před Pírsem, ale protlačit kotouč za jeho záda se mu nepodařilo. Nyní je signalizování vyloučení a domácí mají výhodu.
     
    22:55
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Václav Beran – 2 min., hrubost).
     
    23:00
    Jaromír Chmel pálil od modré čáry, ale jeho rána, která prosvištěla až před Pírse, byla sražena do ochranné sítě.
     
    23:49
    Hosté se nyní ubránili tlaku Děčína a dostali se k puku a hned ho vyhodili až před domácí branku. Mohou tak vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    24:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou početní výhodu využívají pouhé dvě sekundy před jejím koncem. Jaroslav Hašek našel z pravé strany volného DANIELA VOLRÁBA, který těsně před Davidem Pírsem zakončil do odkryté části jeho branky – 4:0. Děčínský útočník si tak dnes připisuje už druhý přesný zásah. Asistence: Jaroslav Hašek a Ondřej Hříbal.
     
    25:50
    Jedovka Patrika Balcara od modré čáry končí na levém betonu Davida Pírse a ten hned vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    26:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., držení protihráče).
     
    26:34
    Roman Navarra získal kotouč ve vlastním obranném pásmu a poté ho hned vyhodil do bezpečí. Následně si ho ale dojel a ve vlastním oslabení se dostal ke střele. Ta ovšem skončila na obraně Letňan.
     
    27:54
    Hosté zahrozili před Lavingerem, když zblízka střílel Ivan Lytvynov, ale jeho střela skončila jen vedle domácí branky. Následně pak se domácí osvobozují.
     
    28:21
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    28:54
    Hosté chybovali ve středním pásmu, ale Tomáš Faigl nakonec získal kotouč zpět a Medvědi tak míří znovu do útočné třetiny.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Bartoloměj Uhlíř – 2 min., krosček).
     
    30:12
    Domácí hráči se usadili v útočném pásmu a dlouho hledali prostor ke střele. Jenže hosté jim vypíchli puk a zamířili s ním na opačnou stranu. Ušetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    30:53
    Jan Kaltenböck vyslal jedovku od modré čáry a David Pírs se předvedl dalším přesným zákrokem. Kotouč chytil do své náruče a poté hned přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    31:13
    Děčín stále drží pásmo a roztáčí před hostující brankou přesilovkový kolotoč. Poté vyslal žabku Dominik Málek a ta zaplula do Pírsovy lapačky.
     
    31:38
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    32:44
    Tomáš Faigl spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale nestihl to. Dříve byl u puku hostující obránce Novák a hned ho poslal do bezpečí mimo ohrožení vlastní branky.
     
    33:56
    Série nepřesností na obou stranách znamenala hru ve středním pásmu. Nyní už jsou ale u puku hosté a míří do toho útočného.
     
    34:49
    Ivan Lytvynov zahrál na Zajana vysokou holí a dostává za to dvě minuty. Přesilovka pro Děčín.
     
    35:38
    Dlouho se zdrželi v útočném pásmu Medvědi a na Pírse letěla další střela. Ta ovšem znovu skončila na pozorném jeho zákroku. Nicméně Medvědi stále drží pásmo.
     
    36:12
    Síly na ledě se srovnají a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Dvě minuty za hrubost inkasuje Roman Navarra.
     
    36:41
    Uhlíř střílel od modré čáry, ale kotouč skončil na pozorné děčínské obraně a Medvědi poté vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    36:49
    Hosté jsou už kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Vhazovat se bude v pásmu Děčína, a to po pravici Lukáše Lavingera.
     
    37:27
    Další vyhození puku až před domácí branku, děčínští hokejisté tak pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení a odcházejí střídat.
     
    38:12
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Z těžkého úhlu střílel Bartoloměj Uhlíř a kotouč se otřel o břevno domácí branky a poté si ho převzali obránci Medvědů, kteří ho zaváží ještě do útočného pásma.
     
    39:52
    Na druhé straně pak chtěli do útočné třetiny projít hosté, ale už to nestihli. Byli v ofsajdu a hra je tak vykázána do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní v rozmezí čtyři minut v jejím úvodu nasázeli Medvědi hostům další tři branky a dali tak velký základ k další výhře. Postupně se trefili 2x Daniel Volráb a Lukáš Sladkovský. Po druhém dějství mají hokejisté Děčína čtyřbrankový náskok a hosty čeká nelehký úkol, tuto ztrátu dohnat, pokud pomýšlejí na úspěch v tomto klání. Třetí třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Hned v úvodu třetí třetiny se hosté dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před branku hostů, kde se také bude vhazovat.
     
    40:54
    Vojtěch Prchal ujel podél levého mantinelu a na Lavingera vyslal štiplavou střelu, kterou ale domácí brankář ukrývá na své hrudi.
     
    41:24
    Martin Baránek zahákoval soupeře a dostává dvě minuty. Hosté si tak zahrají přesilovou hru.
     
    41:46
    Slibně se rozvíjející akci hostů zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    42:11
    Prudkou střelu z pravého kruhu vyslal Lukáš Lojka, ta se otřela o boční konstrukci děčínské branky a hosté se k puku vrátili zpět. Další jejich střela ale končí v moci brankáře Lavingera.
     
    42:57
    Medvědi se osvobozují, puk letí až před hostující branku a oslabení Děčína se chýlí k samému konci.
     
    43:24
    Martin Baránek je zpět na ledě a Medvědi jsou tedy v plném počtu. Vhazovat se bude po pravici Lukáše Lavingera.
     
    44:04
    Pobyt hokejistů Děčína v útočném pásmu měl jepičí život a hned na to ujeli hosté do přečíslení. Jenže obrana Medvědů se stihla včas vrátit a nebezpečí odvrátila.
     
    44:57
    Střelu Martina Gebela z pravého kruhu trefila jen připravenou lapačku Lukáše Lavingera, jenž tak opět přerušil hru. Vhazovat se bude po vystřídání obou celků po jeho levé ruce.
     
    46:10
    Hosté zakombinovali před děčínskou klecí, jejich následná střela ale skončila jen vysoko nad. Na druhé straně pak střílel Pavel Zajan, ale jeho zakončení chyběla větší přesnost.
     
    47:26
    Michal Oliverius se proháčkoval do útočného pásma, tam poslal kotouč na volného Martina Baránka, který z vrcholu pravého kruhu trefil jen vyrážečku Davida Pírse.
     
    48:20
    Nahození Jaromíra Chmela od modré čáry raději ukryl Pírs do lapačka a také on přerušil hru. Posléze se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    49:20
    Za podražení putuje na trestnou lavici Vojtěch Prchal a Medvědi mají k dispozici další početní výhodu.
     
    50:25
    Radim Vacek číhal u branky a poté tečoval střelu před Pírsem, ten ale včas sklapl betony a neinkasoval. A ani po ráně Pavla Zajana.
     
    51:04
    Až nyní se hosté osvobodili a velmi rychle spěchají střídat. Jejich oslabení už pomalu, ale jistě končí.
     
    51:20
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    52:03
    Jeden z hostů inkasoval pukem do obličeje po ráně od modré čáry a upadl na ledovou plochu. Následně s bolestivou grimasou odjel sám na střídačku , kde probíhá jeho ošetření. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    52:33
    Tomáš Faigl ujel s Lukášem Sladkovským ve dvou, ale jejich souhru překazila obrana hostů, která pak hned otáčí hru na opačnou stranu.
     
    52:55
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali a slaví první branku v děčínské síti. V nenápadné akce se těsně před brankou dokázal trefit LUKÁŠ LOJKA a připravil tak Lukáše Lavingera o jeho čisté konto – 4:1. Asistence: Marek Novák.
     
    53:31
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Jan Kučera – 2 min., hákování).
     
    53:31
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    53:47
    Hosté se dokázali osvobodit a kotouč letí až před děčínskou branku.
     
    53:53
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Martin Kotyra – 5 min. + osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení).
     
    53:53
    Kotyra narazil na mantinel děčínského hráče a ten se jen těžko zvedá z ledu. Následně pak dostává pětiminutový trest za vražení na hrazení a ještě navíc i osobní trest do konce utkání. Medvědi hrají pět na tři.
     
    54:07
    Z mezikruží napálil puk Daniel Volráb, ale hostující brankář byl na místě. Nicméně domácí udrželi útočné pásmo a vhazovat se bude o pravici hostujícího brankáře.
     
    54:36
    Do střely Martina Baránka vložil svoji hůl Gebel a kotouč skončil na ochranné síti za brankou. Vhazuje se po levici Pírse.
     
    54:52
    Kaltenböck pálil tváří v tvář Pírsovi a ten reflexivním zákrokem likviduje jeho tutovku! Jen díky němu nevedou domácí rozdílem pěti branek!
     
    55:31
    Hosté jsou už ve čtyřech.
     
    55:45
    Hráči Letňan se dokázali osvobodit a kotouč letí až před Lukáše Lavingera. Domácí tak musí založit svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    56:30
    Zakázané uvolnění Děčína a znovu se tak hra stěhuje před domácí branku. Bude se vhazovat po levici Lukáše Lavingera.
     
    56:46
    A další osvobození hostů. Ti tak zatím své oslabení zvládají na jedničku a do šancí Medvědy nepouštějí.
     
    57:22
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., napadení).
     
    57:34
    Síly na ledě se srovnaly a hraje se tak ve čtyřech hráčích na obou stranách. Útočné pásmo drží hosté a po krátké pauze se bude vhazovat po pravici Lukáše Lavingera.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny a hosté hrají power play.
     
    58:23
    Děčín právě vstřelil branku!
    DANIEL VOLRÁB se v obranném pásmu zmocnil kotouče, zavezl ho do středního pásma a odtud poté přesně trefil prázdnou hostující branku – 5:1. Zkompletoval tak svůj hattrick. Zřejmě tak už opravdu pečetí pátou výhru Děčína v řadě. Bez asistence.
     
    58:53
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    59:22
    Také Medvědi jsou už kompletní a tohle už zvládnou. Je před námi poslední půlminuta utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi si připisují pátou výhru v řadě a potvrzují tak lídra ve skupině Západ.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:13:42)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Navarra (Oliverius, Baránek), 21. Volráb (Kaltenböck), 23. Sladkovský (Faigl, Loukota), 25. Volráb (Hašek), 59. Volráb – 53. Lojka (Novák)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Málek, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Loukota, Michajličenko – Hašek, Volráb, Zajan – Baránek, Navarra, Oliverius – Faigl, Vacek, Sladkovský – Kopta, Chovanec, Chmelař
    HC Letci Letňany: Pírs (Sljusarčuk) – Beran, Saňa, Novák, Gebel, Kučera L., Chvála, Uhlíř, Lytvynov – Doležal, Horák, Volek – Lojka, Honetschläger, Švarc – Havlůj, Kučera J., Dyrynk – Prchal Vo., Prchal Vá., Kotyra

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org