Švédsko – Slovensko 1:2 (po pr.) | Německo – Česko 1:5 (kon.)
konec
Německo
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Česko
Středa 11.10.2017, 15:00 • Östersund Arena, Švédsko • Sledge hokej - Kvalifikace na Paralympijské hry
Partner:
    40:57 Michal GEIER - 1:5
     
    40:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    I ve druhém českém vystoupení na turnaji vidíme hattrick! Zdeněk Hábl nyní parádně zavezl puk za bránu a vracečkou jej poslal MICHALU GEIEROVI, který jej zasunul kolem tyčky do branky. Brzoska neměl šanci na zákrok. Asistence: Zdeněk Hábl a David Motyčka.
    34:28 Joerg WEDDE - 1:4
     
    34:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ale tak pozor, Češi poprvé na turnaji inkasují, Německo snižuje! Šafránkovi prošel pod hokejkou puk na JOERGE WEDDEHO, který jej zametl za Vápenku. Asistence: Udo Segreff.
    24:16 Zdeněk KRUPIČKA - 0:4
     
    24:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou o čtyři góly! Šafránek zavezl puk do pásma a posunul jej za sebe na Paláta, ten ale celou akci ještě vyšperkoval nahrávkou na ZDEŇKA KRUPIČKU, který zavěsil pod horní tyč. Asistence: David Palát a Zdeněk Šafránek.
    19:32 Michal GEIER - 0:3
     
    19:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o tři branky! Zdeněk Hábl přesným pasem vyslal do samostatného úniku MICHALA GEIERA, který milimetrově přesnou ránou o břevno dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Hábl.
    03:43 Michal GEIER - 0:2
     
    03:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! Další využitá přesilovka... Zdeněk Hábl zprvu svou střelou trefil tyč, ovšem k puku se dostal MICHAL GEIER, který svou střelou rozvlnil síťku. Brzoska pouze rozhodil ruce, zřejmě střelu neviděl, neboť absolutně na ni nereagoval. Asistence: Zdeněk Hábl.
    02:32 Pavel KUBEŠ - 0:1
     
    02:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do vedení! PAVEL KUBEŠ ulovil puk ve středním pásmu, objel německého obránce a dostal se do samostatného úniku. Kubeš měl ještě dostatek času na to, aby se podíval za sebe, zjistil, že máš čas, přesně zamířil a vymetl horní růžek brány. Asistence: Michal Geier.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 35. Wedde (Segreff) – 3. Kubeš (Geier), 4. Geier (Hábl), 20. Geier (Hábl), 25. Krupička (Palát, Šafránek), 41. Geier (Hábl, Motyčka)


    Německo: Brzoska (Kunst) – Raedler, Deuschl, Jaster, Albanus, Sklorz, Pilz – Wolff, Kuhli-Lauenstein, Elmer, Wedde, Schrader, Segreff, Disveld
    Česko: Vápenka (Matoušek) – Motyčka, Kubeš, Hrbek, Doležal – Wágner, Šafránek, Klíma, Geier, Raul, Palát, Hábl, Krupička

    Rozhodčí: Joakim Samuelsson, Andreas Nilsson, Igor Hus
    thejrc.org