Chabarovsk – Nižněkamsk 5:4 (po pr.) | Vladivostok – Kazaň 0:2 (kon.) | Čeljabinsk – Toljatti 3:2 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:2 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Neděle 29.10.2017, 08:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (10:24:08)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN) 1+0, 4 střely, čas na ledě 16:41
     
    Utkání sledovalo 5 399 diváků.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 30 – 23
    Zásahy brankářů: 21 – 30
    Vyloučení: 3 – 3
    Bodyčeky: 12 – 7
    Vyhrané buly: 18 – 38
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Hosté si připisují tři body do tabulky. Své vedení ale pojistili až sekundu před vypršením třetí periody, kdy odkrytou klec trefil Jiří Sekáč. Domácí celek ač bojoval do poslední vteřiny, nakonec odejde bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Jiří SEKÁČ - 0:2
     
    59:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Nakonec hosté přidávají pouhou vteřinu před koncem třetí třetiny pojistku v podobě gólu do opuštěné domácí klece. JIŘÍ SEKÁČ přiťukl puk a domácí obránce už na něj nedosáhl. Nyní je už jisté, že hosté o svou výhru nepřijdou. Asistence: Anton Lander a Damir Musin.
     
    59:41
    Kazaň je stále pod tlakem a nedokáže se vymanit ze zámku domácího celku. Až nyní se to ale povedlo a kotouč letí do středního pásma.
     
    59:16
    Hosté se museli znovu bránit střelám domácích, kteří tak stále hrají se šesti hráči. Srovnání stavu skóre se ovšem znovu nepovedlo. Další vhazování před hostujícím brankářem.
     
    58:57
    Atte Ohtamaa spěchal za kotoučem do útočného pásma. U něho ale byl včas jeden z obránců domácích, který tak zabránil pohromě v podobě druhé branky hostů do odkryté klece.
     
    58:34
    Hosté jsou pod tlakem a nedokáží vyhodit kotouč do bezpečí. Admiral tak sahá po vyrovnání. Po další jeho šanci se bude vhazovat po pravici Garipova.
     
    58:14
    Před Garipovovem bylo velmi rušno, ale Albert Jarullin zachytil puk ve vlastním obranném pásmu a poslal ho do středního pásma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:52
    Je to tak. Bobkov je na střídačce a domácí to zkouší se šesti hráči v poli při powerplay.
     
    57:52
    Domácí lavička si bere oddechový čas. A vypadá to, že to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:06
    Hosté vyhodili kotouč z obranného pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Domácím tak utekly další vteřiny z časomíry.
     
    56:20
    Jonathon Blum pálil od modré čáry a jeho projektil chytá Garipov. Ten znovu drží svůj tým, jeho hubené vedení a hlavně také své čisté konto.
     
    55:47
    Po nepřesné střele Jiřího Sekáče si znovu kotouč převzali hráči Vladivostoku a bez čekání se vrhli do další akce. Garipov byl ale zase pozorný ve svém brankovišti.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 40. Ohtamaa (Lander, D. Musin), 60. Sekáč (Lander, D. Musin)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Blum, Bartulis, Morrisonn, N. Gluchov, Kurašov, Zemčonok, S. Iljin – V. Butuzov, Wright, Sabolič – Krasnoslobodcev, Sajustov, J. Grigorenko – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Gičibekov, Fiščenko, Manukjan – Machanovskij.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Markov, Jarullin, Tokranov, S. Zacharčuk, D. Musin, Ohtamaa, Sidorov – Sekáč, Lander, M. Gluchov – Klinkhammer, Tkačov, Galijev – Lukojanov, Malychin, Jazkov – Archipov, Svitov, Kosov.

    Rozhodčí: Gašilov, Bukin – Viljugin, Lazarev

    Diváci: 5 399
    thejrc.org