Chabarovsk – Nižněkamsk 5:4 (po pr.) | Vladivostok – Kazaň 0:2 (kon.) | Čeljabinsk – Toljatti 3:2 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:2 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Lada Toljatti
Neděle 29.10.2017, 12:30 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:46 KAPUSTIN - 3:2
     
    54:46
    Lada právě vstřelila branku!
    Hosté se ještě postarali o drama. KIRRIL KAPUSTIN obdržel geniální přihrávku a dokázal dorazit puk do poloprázdné branky. Brankář se nedokázal včas přesunout a inkasuje. Asistence: Valujskij, Harper.
    48:09 VIŠNĚVSKIJ - 3:1
     
    48:09
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ujímá dvoubrankového vedení.Ivan Višněvskij se dokázal prosadit v přesilové hře. Od modré čáry vyslal ránu na branku. Jeho rána propálila vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Maxim Yakutsenya.
    35:31 VIDELL - 2:1
     
    35:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým se necelých pět minut před koncem druhé třetiny ujímá vedení. Ivan Vishnevskiy se rozhlédl a přesnou přihrávkou našel LINNUSE VIDELLa, který se dokázal uvolnit v útočném pásmu a svou střelou překvapil dosud fantastického Ježova. Asistence: Ivan Vishnevskiy.
    28:38 GENOWAY - 1:1
     
    28:38
    Lada právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. Hosté se dostali do rychlého protiútoku a poté i do přečíslení. Dokázal se prosadit ve vlastním oslabení. CHAY GENOWAY se dokázal uvolnit a v samostatném průniku překonal branku Borodkina. Ten se sice za ránou natahoval, ale marně. Asistence: Kapustin.
    26:13 SZCZECHURA - 1:0
     
    26:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali první branky. PAUL SZCZECHURA obdržel přihrávku od jednoho ze spoluhráčů a svou nenápadnou ránu umístil přesně do pravé šibenice. Brankář se nedokázal zorientovat a viděl puk až za svýma zádama. Asistence: Linus Videll, Kirril Koltsov.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 27. Szczechura (Videll), 36. Videll (Vishnevskiy), 49. Višněvskij (Yakutsenya) – 29. Genoway (Kapustin), 55. Kapustin (Valuisky S., Harper)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bailen, I. Višněvskij, Nikitin, Kolcov, Mamajev, Borodkin, Isajev – Videll, Szczechura, Gynge – Jakuceňa, Šarov, Černikov – Peňkovskij, Polygalov, Kravcov – Kokujov, Rybakov, Gubarev – Šipin.
    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – Kostromitin, Kirillov, D. Vorobjov, Ch. Genoway, D. Ježov, Ďjakov – Skorochodov, Zernov, Bělousov – Kapustin, Babenko, Harper – Bočarov, Valujskij, Mastrjukov – Achmetov, Rachimullin, Něstěrov – A. Strelcov, V. Strelcov.
    ocianews.com