Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
po s.n. (1:3)
HC Děčín
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
HC Trutnov
Sobota 25.11.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC BAK Trutnov.
    Autorem vítězné branky je PETR CHYTRÁČEK.
     
    64:06
    Oddechový čas si vybírá lavička hostujícího celku.
     
    59:28
    Lukáš Lavinger nyní zachránil tým od pohromy. Aleš Půlpán si sjel před něho a zakončoval do odkryté klece. Lavinger ale stihl přejít na druhou stranu a puk zachytil!
     
    59:02
    Děčínská lavička si bere oddechový čas.
     
    56:28
    Jaroslav Hašek unikl všem a těsně před brankou hostů sklepl kotouč, který ale zachytil Jeschke!
     
    51:30
    Tlak ani z jedné strany neustává. I hosté se snaží strhnout vedení na svou stranu. Po střele Tomáše Půlpána se zaskvěl také Lukáš Lavinger, jenž chytil obrovskou šanci hostů.
     
    49:01
    Medvědi mají obrovský tlak před Jeschkem, který nyní musel znovu zasahovat. Střelu Hříbala zachytil na své hrudi a znovu drží svůj tým..
     
    47:57
    Lukáš Vácha se dopustil podražení a dostává dvě minuty. Tentokráte si přesilovou hru zahrají hráči Děčína.
     
    47:40
    Lukáš Sladkovský se dostal do samostaného úniku, před brankou hostů pak šel do blafáku, ale Jeschke znovu zakročil!
     
    43:58
    Jan Chmelař podrazil soupeře a dostává dvě minuty. Hosté tak mají k dispozici další přesilovou hru, ve které mají šanci strhnout vedení na svou stranu.
     
    43:16
    Jaroslav Hašek se přiřítil do mezikruží, odkud vyslal jedovatou střelu a tu svou pravačkou vytěsnil Jeschke do pravého rohu mantinelu u jeho branky. Další jeho zákrok byl velmi pozorný.
     
    39:52
    A znovu v akci Pavel Zajan. Ten těsně před Jeschkem sklepl kotouč, ten plachtil za jeho záda, nakonec ale za brankovou čárou nekončí. Děčín tak byl osm vteřin před vypršením druhé periody blízko čtvrté brance!
     
    35:52
    Aleš Půlpán dostává dvě minuty za držení a Medvědi si zahrají přesilovou hru.
     
    33:25
    Medvědi znovu nebyli daleko od strhnutí vedení na svou stranu. Jan Chmelař našel z levé strany na pravém kruhu úplně volného Famila Amirova, který měl před sebou odkrytou klec. Po jeho střele ale fantasticky zabránil jasné brance kdo jiný než Oto Jeschke!
     
    31:25
    Nyní hosty znovu podržel Oto Jeschke. Před ním se zjevil Pavel Zajan a nebyl daleko od vedoucí branky, jenže brankář Trutnova se zaskvěl dalším pohotovým zákrokem a sklidil tak ovace hrstky příznivců hostů, kteří zavítali na děčínský zimní stadion.
     
    30:37
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté znovu srovnávají s Medvědy krok. Z vrcholu levého kruhu vyslal střelu švihem DAVID SMÉKAL a puk si našel cestu mezi tři tyče – 3:3. Vyrovnané utkání tak pokračuje i nadále. Asistence: Petr Chytráček a Alexander Suvorov.
     
    25:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi měli další tlak před brankou Oty Jeschkeho a tentokráte už si své vedení berou zase zpátky. Těsně před brankou při signalizovaném vyloučení vystřelil PAVEL ZAJAN, který v brance hostí svou střelou vymetl pavučiny – 3:2. Asistence: Jan Chmelař a Jaroslav Hašek.
     
    23:21
    Daniel Svoboda z levé strany vyslal pořádnou bombu a Lukáš Lavinger kotouč vyrazil svojí vyrážečkou do bezpečí. Poté si puk vzali jeho spoluhráči a míří s ním před hostující branku.
     
    21:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Pavel Zajan se dostal do další šance před Jeschkem, hosté se ubránili a vyrazili do rychlého protiútoku a je z toho vyrovnáno. TOMÁŠ ZAHRADNÍK dostal nabito před brankou Děčína a poté svou střelou prostřelil Lavingera – 2:2. Opět se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Pavel Fedulov a Lukáš Bezděk.
     
    18:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tlak Medvědů sílil a nyní ho stvrzují vedoucí brankou. Po velké skrumáži před Jeschkem se nejlépe zorientoval Pavel Zajan, jenž našel volného JAROSLAVA HAŠKA, který zkušeně zasunul puk za jeho záda – 2:1. Medvědi tak strhávají vedení na svou stranu, když si v posledních chvílích vynutili velký tlak před trutnovskou klecí. Asistence: Pavel Zajan a Daniel Volráb.
     
    16:58
    A další rána domácích. Tomáš Faigl měl před sebou odkrytou klec, kam také napálil kotouč, ale obrana hostů byla pozorná a srazila ho do bezpečí.
     
    16:09
    Tomáš Faigl si sjel až do těsné blízkosti Jeschkeho a zblízka na něho vystřelil. Opět ale brankář hostí, který je pod těžkou palbou Medvědů, situaci ustál a jen díky jeho zákrokům neinkasoval podruhé.
     
    14:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Kotouč se odrazil na pravou stranu k RADIMU VACKOVI, který z ostrého úhlu vystřelil a našel skulinku mezi levou rukou Jeschkeho a jeho levou tyčkou a kotouč tak končí v hostující síti – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Lukáš Sladkovský.
     
    13:45
    Lukáš Sladkovský ve vlastním oslabení pálil z prostoru mezi kruhy a po jeho dělovce musel zasahovat Jeschke, jenž vytasil efektní semafor!
     
    12:20
    Domácí hráči hráli v šesti hráčích a hráčská lavice tak dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Famil Amirov a hosté jdou do přesilové hry.
     
    09:00
    Za hákování putuje na trestnou lavici Daniel Svoboda a domácí si také vyzkoušejí přesilovou hru.
     
    07:47
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Jenže hosté se znovu natlačili před děčínskou klec a založili tam pěknou kombinaci. Na jejím konci pak byla střela z pravé strany, kterou vyslal PETR CHYTRÁČEK a kotouč umístil pod horní část Lavingerovy branky – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Tomáš Zahradník a Pavel Fedulov.
     
    05:27
    Jan Chmelař dostává dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici. Hosté si tak jako první zahrají přesilovou hru.
     
    03:20
    Dva na jednoho jeli Jaroslav Hašek s Pavlem Zajanem a druhý jmenovaný pak dostal přihrávku. Z pravého kruhu tak vyslal střelu, se kterou si znovu poradil Oto Jeschke!
     
    00:56
    Na Jeschkeho letěl puk po zemi a těsně před ním nadskočil a málem tak skončil za jeho zády. Jeschke ale svou holí kotouč vyškrábl a podržel tak svůj tým.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Vacek R. (Chmelař), 19. Hašek (Zajan, Volráb), 26. Zajan (Chmelař, Hašek) – 8. Chytráček (Zahradník, Fedulov), 22. Zahradník (Fedulov, Bezděk), 31. Smékal (Chytráček, Suvorov), rozh. náj. Chytráček

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Půlpán (TRU)
    1:0   Radim Vacek (DEC)
    2. série:
    1:1   Tomáš Zahradník (TRU)
    1:1   Lukáš Sladkovský (DEC)
    3. série:
    1:2   Petr Chytráček (TRU)
    1:2   Michal Oliverius (DEC)
    4. série:
    1:3   Aleš Půlpán (TRU)
    1:3   Jaroslav Hašek (DEC)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Tenkrát B., Chmel, Vaněk, Molnár (A) – Zajan, Sladkovský, Volráb – Fojt, Faigl, Oliverius (C) – Chovanec, Chmelař, Vacek R. – Hašek (A), Kopta, Amirov
    HC Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Vácha, Poul (A), Fedulov, Bezděk, Suvorov, Suk – Martinec, Půlpán A. (C), Svoboda – Chytráček (A), Zahradník, Půlpán T. – Voženílek, Smékal, Janoušek – Vacek D., Adolf

    Rozhodčí: Micka – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 474
    thejrc.org