SOHO Olomouc – Studénka Sledge 2:3 (2:3 po s.n.) | SHK Mustangové – Zlín sledge 1:3 (kon.) | Karlovy Vary – HC Sparta Praha Sledge 2:5 (kon.)
Litvínov – Č.Budějovice 5:0 (kont.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
2:5 (0:1, 0:1, 2:3)
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 09.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Ostrov • Česká para hokejová liga • 9. kolo
Partner:
     
    Brankově bohatá třetí třetina ukončila zápas, ve kterém hosté z Prahy od poslední minuty první části vedli a nedovolili už domácím vyrovnat, natož otočit stav. Po výsledku 2:5 si Sparta odváží tři body, poráží Karlovy Vary i podruhé v sezóně a upevňují si před nimi třetí příčku. Z Ostrova se loučíme a přejeme pěkný zbytek soboty! (19:51:51)
     
    Konec zápasu.
     
    44:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přece jenom skóre zaokrouhlují! Zakončení JANA FROLÍKA z mezikruží se dokutálelo přes Machovu postavu za brankovou čáru. Asistence: jiří Krupička.
     
    44:36
    J. Krupička se důrazně prosazoval přes obranu domácích, ale pátou branku nepřidal.
     
    43:51
    Jedna z posledních šancí domácích něco se zápasem udělat skončila mimo tři sparťanské tyče. Geier měl mezi kruhy čas po chybné rozehrávce hostů z rohu.
     
    42:41
    Sharks se oklepali a na moment zaútočili. Nicméně jejich snaha neměla dlouhého trvání a vzápětí se na druhé straně od Machových sání opět nebezpečně odrážel puk po nahození od modré čáry.
     
    41:53
    Sparta je v tlaku! Ale Z. Krupička neprostřelil houštinu před Machem.
     
    41:12
    Po buly před Machem si sjel Zapletal do ideální střelecké pozice, ale i tentokrát to bylo nad.
     
    40:46
    Zapletal na modré čáře zachytil puk včas, poslal jej směrem k Machovi a J. Krupička cestou efektně tečoval. Bohužel pro hosty nad branku.
     
    40:06
    Zapletal si počkal, až spoluhráči vyčistí pásmo, a od modré čáry těsně přestřelil.
     
    39:28
    Wágner neudržel pásmo a hned trojice protihráčů se přes něj hnala do přečíslení, to ale zastavil ofsajd.
     
    39:03
    Po buly střílel opět Geier, mimo.
     
    38:11
    Světový moment z obou stran! Geier opět ujel přes pomalejšího Zapletala, snažil se zmást Vápenku prohazování puku pod sáněmi, ale padající brankáře Sparty škrtl puk letící do branky a vytěsnil ho mimo! Nejhezčí okamžik zápasu.
     
    37:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se brání útokem a daří se jim! JIŘÍ RAUL si po pravém křídle nabruslil blíže k Machovi a krásně do kříže zavěsil bleskovou odpověď na karlovarské snížení. Asistence: Jan Zapletal.
     
    37:15
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Utkání znovu dramatizuje MICHAL GEIER, který obdržel od mantinelu přihrávku mezi kruhy a měl opravdu luxusní čas rozmyslet si střelu do odkrytého rohu Vápenkovy branky. Asistence: Jiří Berger.
     
    36:56
    Raul ujížděl na branku sám! Nejedlý byl za záda útočníka Sparty, ale ten vystřelil po ledě do Machových betonů. Následná strkanice v brankovišti se obešla bez gólu i trestů.
     
    36:41
    Hosté v plném počtu.
     
    36:27
    A další osvobození Sparty, která oslabení hraje velmi dobře.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 33. Berger (Wágner), 38. Geier (Berger) – 15. Z.Krupička, 18. Z.Krupička (J.Krupička), 35. Raul (Z.Krupička), 38. Raul (Zapletal), 45. Frolík (J.Krupička)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Berger, Wágner, Nejedlý, Michalčín, Haas, Geier, Kovářík, Karafiát
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Z. Krupička, Raul, Zapletal, J. Krupička, Novotný, Frolík, Pšenčík, Nachtigalová, Trefný, Ohar

    Rozhodčí: Stránský, Miško
    thejrc.org