Roudnice – Klášterec nO 4:3 (kon.) | – HC Lovosice 9:2 (kon.)
konec
9:2 (3:1, 3:0, 3:1)
HC Lovosice
Sobota 09.12.2017, 17:30 • ZS Most • Krajská liga: Ústecký kraj
Partner:
     
    57:59
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Mostečtí přidávají další branku v krátkém sledu! MICHAL KOUSEK si vybruslil za modrou čáru a propálil Vitvara střelou mezi betony. Asistence: Marek Šafařík.
     
    57:27
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    MAREK ŠAFAŘÍK si nabruslil do brankoviště a dostal střílenou přihrávku od Kouska, kterou už jen uklidil do prázdné branky. Asistence: Michal Kousek, Tomáš Nedrda.
     
    54:47
    HC Lovosice právě vstřelily branku! Krásná individuální akce v podání LUKÁŠE POPKA, který prohrál buly v obranném pásmu, přebruslil bránící hráče Mostu a střelou na lapačku prostřelil Uhera. Bez asistence.
     
    43:21
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ NEDRDA se dostal k odraženému puku před brankou a už ho jen pohodlně odklidil do odkryté branky. Asistence: Marek Šafařík, Michal Kousek.
     
    34:07
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    JAKUB ČMOLÍK znovu pohotově tečoval Kunrtovu střelu od modré a Mostečtí tak nadále navyšují své vedení. Asistence: Martin Kunrt.
     
    31:37
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    JAKUB ČMOLÍK si sjel od modré čáry mezi kruhy a střelou na vyrážečky propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Kunrt.
     
    27:47
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    JAKUB ČMOLÍK dokázal pohotově přiložit hůl do střely Kunrta od modré čáry a navyšuje vedení Mostu. Asistence: Martin Kunrt.
     
    18:16
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    VÍTĚZSLAV NEDRDA se otočil z pukem na pravém kruhu, vypálil zápěstím a Vitvar si na puk jen sáhl, ale nechytil ho. Asistence: Jakub Čmolík, Tomáš Přeučil.
     
    15:31
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    JAKUB ČMOLÍK se řítil sám na Vitvara a zvolil střelu do pravého horního rohu, Mostečtí lvi se tak dnes dostávají poprvé do vedení. Asistence: Aleš Havlůj.
     
    11:33
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ PŘEUČIL vymetl z levého kruhu přesně levý horní roh lovosické branky, Vitvar jen kroutí rameny, protože přes skrumáž na brankovišti nic neviděl. Asistence: Aleš Havlůj, Vítězslav Nedrda.
     
    07:15
    HC Lovosice právě vstřelily branku! Tak přece jen se Lovosice dočkávají branky! LUKÁŠ MÍSTECKÝ se nejlépe zorientoval ve skrumáži, vyvezl puk a vypálil jej k levé tyči, Uher neměl šanci puk vidět. Asistence: Petr Mašek.

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 12. T. Přeučil (Havlůj, V. Nedrda), 16. J. Čmolík (Havlůj), 19. V. Nedrda (J.Čmolík, T. Přeučil), 28. J. Čmolík (Kunrt), 32. J. Čmolík (Kunrt), 35. J. Čmolík (Kunrt), 44. T. Nedrda (Šafařík, Kousek), 58. Šafařík (Kousek), 58. Kousek (Šafařík) – 8. Místecký (Mašek), 55. Popek


    : Uher – Havlůj, Kunrt, Plichta, Kabeláč, Balázs, Čmolík M., Jonák – Přeučil T., Čmolík, Nedrda V. – Tauš, Přeučil P., Komínek – Nedrda T., Kousek, Šafařík.
    HC Lovosice: Vitvar – Holý, Andres, Popek, Hübsch, Haken, Straka, Černý, Kříž – Vilček, Černý, Mašek – Gudera st., Suchánek, Povejšil – Místecký, Chládek, Gudera ml.

    Rozhodčí: Vlasák – Hřebíček, Kokrment
    thejrc.org