Eibar – Girona 4:1 (kon.) | Alavés – Malaga 1:0 (kon.)
konec
SD Eibar
4:1 (2:1)
Girona FC
Čtvrtek 21.12.2017, 19:30 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 9:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 14:18. (21:21:30)
     
    Je konec! Eibar dokázal potvrdit roli mírného favorita a z dnešního klání bere všechny tři body. Domácí zaznamenli velmi dobrý vstup do utkání, neboť brzy vedli o dvě branky. Následně ale z přímého kopu korigoval skóre Timo. To bylo z hostující strany naprosto všechno, nicméně o další dvě trefy se postaral Eibar. Nejdříve svojí druhou branku v utkání vstřelil Inui, v nastaveném čase ještě učinil konečnou podobu výsledku Jordán.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Joan JORDÁN - 4:1
     
    90+2
    Eibar právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Bono nejdříve dokázal reflexivně vyrazit Peňovu střelu, posléze byl na zakončení JOANA JORDÁNA už krátký. Domácí budou brát všechny tři body!
     
    90+2
    Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto. Eibar hraje přesně tak, jak mu to vyhovuje. Tedy s míčem na kopačkách a daleko od vlastní svatyně.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    88
    Rozehváku si vzal opět na starost Ángel, který kroutil míč k malému vápnu. Jeho nabídka ale neměla ideální výšku a proto zamířila pouze na hlavu Mojicy.
     
    87
    Opět je pískáno. Jordán to udělal velmi zkušeně a Juanpemu nezbývalo nic jiného, než faulovat. Standardní situace z pravé strany.
     
    86
    Luiz se nejdříve neprotlačil kolem přesily protihráčů, posléze hrací předmět odklidil do bezpečných vod Junape. Hosté se nemohou dostat k míči.
     
    85
    Ángel si doslova vymodlil nedovolený zákrok, který mu rozhodčí zbašti. Hostující Stuani jen nevěřícně kroutí hlavou, situace se mu totiž nezdála.
     
    84
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Charles, přichází Gonzalo Escalante.
     
    81
    Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky. Girona si stále neví rady s obranou a v tuto chvíli to kontaktní branku rozhodně nevypadá.
     
    80
    Capa byl v hlavičkovém souboji s Mojicou úspěšnější a Eibar se mohl řítit kupředu. Inui to ale nevyřešil vůbec dobře a svůj centr úplně přetáhl.
     
    79
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike García, přichází Sergi Enrich.
     
    78
    Stále ten samý obrázek. Hra se sice přelévá z jedné strany na druhou, oba celky se ale dopouštějí spousta nepřesností. Zejména hosté by měli hru výrazně zpřesnit.
     
    77
    Konečně Charles načasoval svůj náběh za obranu a po přihrávce od Inuiho hledal v šestnáctce své parťáky. Včas ale vyběhl Bono a zamezil dalšímu zakončení.
     
    76
    Na opačné straně neuspěl z průnikem kolem postranní čáry García a následovat bude autové vhazování pro soupeře. Ángel je již připraven s exekucí.

    David Suchý

    Branky: 1. Inuj (Ángel), 11. Charles (Ángel), 55. Inuj, 90+2. Jordán (Peña) – 26. Timor

    Karty:   25. Dani García (EIB) – 13. Timor (GIR), 30. Maffeo (GIR)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 9:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 14:18.
    SD Eibar: Dmitrović – Capa, P. Oliveira, Arbilla, Ángel – Bébé (73. Peña), Jordán, Dani García (C), Inuj – Kike García (79. Enrich), Charles (84. Escalante).
    Náhradníci: Riesgo – Gálvez, Rivera, Enrich, Peña, Lombán, Escalante.

    Girona FC: Bono – Espinosa, Juanpe, Ramalho – Maffeo (58. Aday), Aleix Garcia, Timor, Mojica – Portugués (71. Douglas Luiz), B. García (58. Kayode) – Stuani (C).
    Náhradníci: Iraizoz – Aday, Douglas Luiz, Amagat, Kayode, Olunga, Planas.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Ramos
    bahis siteleri