Hämeenlinna – Riga 3:4 (po pr.) | Davos – Mountfield HK 5:1 (kon.)
konec
HC Davos
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
Mountfield HK
Středa 27.12.2017, 20:15 • Vaillant Arena • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:33
    Nygren od modré čáry vypustil pořádnou dělovku, po které se do sebe pustili Cibulskis s Morinem. Ani jeden z hráčů nechtěl přestat i když se je od sebe snažili odtrhnout dva rozhodčí. Alespoň z tohoto souboje odešel Hradec jako vítěz. Davos ale bude hrát přesilovku, protože Cibulskis obdržel 2+2.
     
    43:10
    Félicien Du Bois je vyloučen za hákování. Hradec má šanci na čestný gól.
     
    41:47
    René Vydarený jde na trestnou lavici na dvě minuty za krosček.
     
    34:03
    Už to vypadalo, že Davos přidal pátou branku, ale po poradě s videorozhodčím se přišlo na to, že puk se celý za brankovou čáru nedostal. Je z toho ale vyloučení pro Filipa Pavlíka za podražení.
     
    32:52
    Michal Dragoun mimo hru při přechodu do útočného pásma zcela nepochopitelně trefil domácího hráče a je potrestán za nedovolené bránění.
     
    32:17
    Chris Egli byl odstrčen Červeným z pásma jako mimino na dětské tříkolce a ve snaze dostat se zpátky do hry použil svojí hokejku jako hák, což neuniklo pozornosti rozhodčím.
     
    24:20
    Další komplikací pro Mountfield je vyloučení Michala Dragouna za nedovolené bránění.
     
    16:54
    Přesilová hra pro Hradec. Ve středním pásmu zahákoval Samuel Walser Lhotáka a už sedí na trestné lavici. Tedy spíš na pohodlném trestném křesle, které je na Spengler Cupu k dispozici.
     
    11:12
    A další slušná šance Hradce, jenže tu opět zlikvidoval brankář modrých a za jeho bránou si následně počínal nedovoleně Rudolf Červený a odchází na trestnou za držení.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 1. Morin, 24. Sallinen (Nygren), 26. Sciaroni (Mi. Johansson, Kindschi), 34. Buck (Schneeberger), 43. Morin (Sallinen, R. Kousal) – 45. Šimánek (Cibulskis, Zámorský)


    HC Davos: van Pottelberghe (Senn) – Nygren, Lofquist, Du Bois, Kindschi, Paschoud, Schneeberger, Jung, Heldner – Sallinen, Morin, R. Kousal – Mi. Johansson, Sciaroni, Kessler – Buck, M. Wieser, Little – Egli, D. Wieser, Walser.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Rybár) – Graňák, Gregorc, Zámorský, Cibulskis, Pláněk, Vydarený, F. Pavlík, Gernát – Vopelka, Koukal, Červený – Látal, Džerinš, Smoleňák – Berger, Dragoun, Šimánek – Zigo, Cingel, Lhoták.
    bahis siteleri