Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
1:8 (0:0, 0:6, 1:2)
Rytíři Kladno
Pátek 29.12.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Těším se u dalších onlajn přenosů na počtenou! (20:23:39)
     
    Vyrovnaná třetí třetina na utkání nic nezměnila. Kladno celkem pohodlně zvítězilo velmi vysokým rozdílem. Litoměřičtí tak stále čekají na vítězství. Jejich nepříznivá série se rozrostla již na osm utkání. Rytíři se tak bodově dotáhli na Karlovy Vary. Přičemž oba ztrácejí dva body na České Budějovice. Kdežto Litoměřice se nacházejí na 12. místě s jednobodovou ztrátou na Ústí nad Labem a třemi na poslední pozici pro play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hosté v plném počtu.
     
    59:32
    Kladno dohrává své oslabení s pukem na holi poblíž vlastní branky.
     
    58:57
    Dominik Málek srazil k zemi na přechodu do útočného pásma Václava Vebera. Následně jej obral o puk. S ním už však nic více dokázal nemohl.
     
    58:02
    Matyáš Kantner obral v obranném pásmu Stadionu o kotouč Linuse Svedlunda. Sám pak vyslal do další příležitosti Aleše Pavlase. Dlouhou kombinaci Litoměřic pak musel zastavovat až Lukáš Cikánek.
     
    56:48
    Ondřej Smetana převzal puk ve středním pásmu. Obkroužil s ním kolem své branky, načež zamířil do útočného pásma. Zde se Stadion drží již celkem dlouhou dobu. Na Cikánka však vystřelit nedokáže.
     
    55:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se dostal ke kontaktní brance. Na hranici levého kruhu přijal puk MARTIN KADLEC, který vymetl horní růžek Cikánkovy branky. Asistence: Jan Václavek, Vítězslav Bílek.
     
    54:36
    Po tvrdém střetu Jakuba Strnada s Ivanem Řehořem, jehož odnášeli v doprovodu spoluhráči si kladenský Jakub Strnad vysloužil pět minut + do konce utkání za zásah do oblasti hlavy nebo krku.
     
    54:13
    Filip Hanták střelou zprava tvrdě prověřil Lukáše Cikánka. Ten si však i teď dokázal se šancí poradit.
     
    53:09
    Aleš Pavlas tvrdě bojuje o puk s Tomášem Redlichem. Z něho vítězně vyjel kladenský útočník, který nasměroval svůj tým k dalšímu útoku.
     
    52:56
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (David Tůma – 2 min., hákování).
     
    52:53
    Adam Wolf vyjel z brány! Litoměřičtí se tlačí na branku Cikánka.
     
    51:30
    Patrik Machač projel až skoro před brankoviště. Tam se pokusil nahrávkou najít některého ze spoluhráčů v lepším postavení. Našel Dominika Málka. Litoměřický obránce poté z otočky poslal puk do bezpečí.
     
    50:51
    Kladenským se podařilo Stadion vytlačit do obranného pásma. Sami se však ocitli v ofsajdovém postavení. Následné vhazování ve středním pásmu lépe využili domácí hokejisté.
     
    Dnešní utkání sleduje 1701 diváků.
     
    49:58
    Prudkou střelu vyslal od modré čáry David Tůma. Adam Wolf však tentokrát neměl téměř žádnou práci, neboť Tůma mířil velmi vysoko nad jeho branku.
     
    49:27
    Ivan Řehoř se pustil do souhry s Patrikem Miškářem. Z jejich šance však do útoku vyjel Patrik Machač, jehož šanci dokázal Wolf pohotově zastavit.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 56. M. Kadlec (Václavek, Bílek) – 26. Pekr (Machač, R. Přikryl), 28. D. Tůma (Kurjanov, T. Kaut), 31. Svedlund (Zikmund), 36. Pekr (R. Přikryl, Štindl), 38. Kubík (Machač, Veber), 40. Kurjanov (D. Tůma), 46. Kurjanov (D. Tůma), 48. Kurjanov (Pekr, J. Kloz)


    HC Stadion Litoměřice: Král (36. Wolf) – Gaspar, Pavlas, Smetana, Jeřábek, D. Málek, M. Jandus – M. Kadlec, Miškář, Bílek – Řehoř, Václavek, R. Pilař – Kusý, Hanták, Valášek – M. Havelka, J. Veselý, Kantner.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – F. Matula, Štindl, Štich, Kehar, Repe, P. Hořava, Veber – Redlich, T. Kaut, Zikmund – Kubík, Machač, Svedlund – J. Kloz, Kurjanov, D. Tůma – J. Strnad, R. Přikryl, Pekr.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Lučan, Maštalíř

    Diváci: 1701
    thejrc.org