Zlín sledge – Litvínov 0:0 (15:05) | Studénka Sledge – Karlovy Vary 0:0 (15:05) | SOHO Olomouc – HC Sparta Praha Sledge 0:0 (15:05)
před zápasem
SOHO Olomoučtí Kohouti
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Sparta Praha Sledge
Pátek 05.01.2018, 15:05 • Zimní stadion Olomouc • Česká para hokejová liga • 11. kolo
Partner:
     
    43:00
    Večeřek zachytil vyhození brankáře Sparty a málem dokázal dostat kotouč do branky! Puk se mu však odrazil od hole do rohu brankoviště! Tohle byla obrovská šance domácích na srovnání zápasu!
     
    40:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    ZDENĚK KRUPIČKA dává svou druhou branku a výrazně přibližuje hosty zisku tří bodů! Sparťanský útočník s číslem 96 zakončil do horní poloviny branky a pražský celek se díky jeho ráně ujímá vedení 3:2! Asistence: Zapletal.
     
    39:15
    Touš nebezpečně prolétla vedle pravé tyčky branky Lepáčka, který se za pukem jen ohlédl!
     
    32:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc celek zkraje třetí třetiny vyrovnává! Postaral se o to DAVID KORMAN, který dostal kotouč ideálně mezi kruhy a rázným švihem zařídil druhou olomouckou branku dnešního utkání! Asistence: Zdeněk Klíma.
     
    23:12
    Už to mohlo být o tři branky, ale Novotný v šanci před brankou domácích nedokázal kotouč ideálně trefit!
     
    19:48
    Jedlička výborně vystihl kombinaci soupeře a odebral pražskému týmu kotouč. Pak byl však zastaven posledním bránicím hráčem a nemohl pokračovat do samostatného úniku!
     
    16:38
    Vápenka teď proti střele Ferenčíka z bezprostřední blízkosti převedl zákroku zápasu! Když se dokázal natáhnout ve svém brankovišti a zabránil téměř jasnému gólu!
     
    15:30
    Druhá třetina začala pořádně zostra a oba týmy se hned na úvodu periody dostaly do přečíslení!!
     
    14:35
    Večeřek se dostal do velké šance, když dokázal projet obranou soupeře a křižován dvěma hráči v bílém poslal ostrou dělovku směrem na Vápenku! Ten však předvedl pohledný zákrok betonem a dokázal udržet vedení svého týmu!
     
    12:27
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (sledge) (Raul – 2 min, hrubost).
     
    07:45
    Kohout Klíma u mantinelu tvrdě zastavil hostujícího Krupičku! Jednalo se o opravdu tvrdý naráz!
     
    06:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to ale Pražanům vyšlo a otáčejí skóre dnešního duelu! Spartu poslal do jednobrankového vedení ZDENĚK KRUPIČKA, který objel branku a zavěsil kotouč nechytatelně do vrchní poloviny branky!
     
    05:01
    Hosté měli na hokejkách další gól! Z breaku se do útoku řítili Novotný s Frolíkem! Domácí brankáře Lepáček však v čas vyrazil ze své branky a i pomocí svého spoluhráče dostal puk pryč z nebezpečného prostoru!
     
    01:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté bleskurychle odpovídají! Sparťanská střídačka se může radovat poté co NOVOTNÝ po zmatku v před-brankovém prostoru odeslal kotouč domácí klece! 1:1!
     
    01:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Olomoucký RADIM MIKUŠ nedal svou přesnou ranou brankáři hostí šanci! Kohouti tak odskakují svému soupeři hned v úvodu zápasu!

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky:


    SOHO Olomoučtí Kohouti:
    HC Sparta Praha Sledge:
    thejrc.org