Benátky n/J – Přerov 3:2 (kon.) | Kladno – Litoměřice 1:4 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Havířov 2:7 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 3:1 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 2:1 (kon.)
Vsetín – Prostějov 5:1 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 10.02.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 10. února se proti sobě postaví dva devadesátníci. SK Horácká Slavia Třebíč a ČEZ Motor České Budějovice na třebíčském hřišti. České Budějovice si tuto sezónu drží vedení v popředí tabulky, ale na paty jim dýchají například Karlovy Vary. To však ale nemění prozatím nic na tom, že jsou na krásné první příčce. Ve svém posledním zápase proti Vsetínu museli hráči celkem dvakrát srovnávat stav utkání a následně se dostali i do vedení. Celkový stav uzavřel střelou do prázdné brány za Motor Vít Jonák a utkání tak skončilo 4:2. Na druhé straně Třebíč neměla úplně vydařený den a ve svém posledním zápase s domácím Havířovem prohrála 0:3. Oba kluby hrály dobrý hokej, ale Havířov byl ten den rychlejším a přesnějším týmem. Tyto tři body si tak zasloužili domácí. Nyní však ale nechme to, co bylo a soustřeďme se na to, co bude. Motor a Horácká Slavia se zítra proti sobě postaví na stadiónu Třebíče, kde při posledním domácím zápase s Českými Budějovicemi dokázali třebíčští porazit hráče Motoru. Podaří se Třebíči zopakovat vítězství na domácí půdě? Bude Motor pokračovat s dalším vítězstvím a držením první příčky? Jak si oba devadesátníci povedou? To vše a ještě více se dozvíme již zítra v 17:30.

    SESTAVY OBOU TÝMŮ V MINULÉM ZÁPASE

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Do. Svoboda) – L. Vágner, Nedbal, D. Mikyska, Furch, Čejka, Kaláb (A), Půža – R. Erat (A), Dolníček (C), P. Kratochvíl – T. Havránek, Jan Wasserbauer, L. Horký – Vodný, Kusko, Kristl – Ferda, Süss, Paták.

    ČEZ Motor České Budějovice:Kváča – Kutlák, Pýcha, Vráblík, Čáp, F. Novák, Fillman – L. Květoň, Pajič, Nedorost – Nejezchleb, Vampola, Čermák – J. Mikyska, Rob, Jonák – Heřman, Galamboš, Vlček.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, D. Mikyska, Kaláb, Čejka, Půža – L. Horký, Dolníček, R. Erat – Kristl, Kusko, Vodný – Paták, Jan Wasserbauer, T. Havránek – Matěj Novák, Süss, Ferda.

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Čáp, Kutlák, Pýcha, Kučný, Fillman, F. Novák – Nedorost, Pajič, Nejezchleb – Martin Novák, Vampola, Čermák – Jonák, Rob, J. Mikyska – L. Květoň, Vlček, Heřman.

    Rozhodčí: Obadal, Kašík – Zídek, Otáhal..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Na ledě jsou již oba týmy na rozbruslení ve svých retro dresech na oslavu devadesáti let od založení obou klubů. Na obou stranách je vidět jistota a soustředěnost, se kterou se připravují do zápasu. Jak bude toto utkání probíhat? Zvítězí Třebíč na domácí půdě? Potvrdí Motor svoji dominanci v tabulce? Vše se odhalí v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování.
     
    Ještě před samotným utkáním je pronesen proslov a proveden přípitek na oslavu devadesáti let obou klubů. Týmy jsou již nastoupeny na ledě, rozjíždí se ke svým brankářům a zápas může začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování si berou na své hole třebíčští hráči, po pokusu projet středním pásmem před Kváču se kotouč ocitá v levém rohu kluziště, odkud hrají hráči Motoru.
     
    01:23
    České Budějovice rozehrávají kotouč zpoza vlastní brány, ten se ale dál jak do středního pásma nedostává a Třebíč si bere puk na své hole.
     
    01:30
    Paták se pokusil o první střelu utkání od modré čáry, kotouč mu ale sklouzl z hokejky a dostal se až k levému mantinelu, odkud ho přebírají hosté, kteří míří za Vejmelkou.
     
    02:15
    Heřman se pokusil rozehrát kotouč ve středním pásmu, to se mu nedaří, hráči Třebíče jsou pozorní a přebírají puk pod své velení.
     
    03:02
    A první lépe mířená střela také na straně Motoru, o kterou se postaral Kutlák, jeho pokus se ale nedostal za záda Vejmelky a hra pokračuje za bránou domácích.
     
    03:40
    Kristl si objel bránu Kváči, ke kotouči se dostává na pravé straně modré čáry Kusko, ten se pokouší o střelu, tento pokus ale míří za jedním z třebíčských hráčů připravených před Kváčou, ten není však schopen kotouč pod náporem hostů zpracovat a Motor se tak dostává z tlaku třebíčské Slavie.
     
    05:14
    Nyní téměř využil menší chyby gólmana hostů jeden z třebíčských útočníků, kdy se dostal ke kotouči, který nedokázal Kváča zajistit. Ten byl však pozorný při následném pokusu Třebíče, stav je tak stále 0:0.
     
    06:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč je dnes tím týmem, který otevírá stav utkání první brankou, o kterou se postaral RICHARD KRISTL, který dostal nahrávku zpoza brány do prostoru před ní a zakončil přímou tvrdou střelou za Kváčovy záda. Asistence: Nedbal, Vodný.
     
    07:30
    Vhazování před třebíčskou bránou si berou domácí, po následném pokusu o vyhození kotouče se ale dostává na modré čáře k puku Motor, ten ho však v krátkém sledu ztrácí a dopředu vyráží sám jeden z hráčů Horácké Slavie.
     
    08:38
    Ofsajd domácích, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    08:39
    Vhazování vyhráli domácí, za bránu Kváči nahodil kotouč Furch, tam si ho však přebírají hosté a vyráží před Vejmelku.
     
    09:25
    Mikyska Josef rozehrává kotouč přes střední pásmo na své spoluhráče, Motor se dostává podél pravého mantinelu až před Vejmelku, tam však jejich akce končí a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    10:10
    Třebíčským hráčům se nepodařil průnik přes střední pásmo, kotouč si přebírají hosté a pokračují náporem v pravém rohu kluziště.
     
    10:59
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté, kotouč ale míří až za modrou čáru a hráči Motoru se musí vrátit do svého obranného pásma.
     
    11:45
    Vodný nahodil kotouč od modré čáry na Kváču, ten si ho však pohlídal a vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    11:52
    Vhazování si berou domácí, po menším souboji u levého mantinelu ale o kotouč přichází a dopředu vyráží Motor,. Ten však není v dohrávce úspěšný a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    13:05
    Havránek nahrává na modrou čáru Nedbalovi, ten pálí, před bránou ještě stojí Wasserbauer, kotouč se ale dostává mezi dva hráče obou týmů a odtud do středního pásma.
     
    14:05
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Lukáš Květoň – 2 min., držení).
     
    14:30
    České Budějovice si zatím dokázali poradit s oslabením, až nyní se skoro ke střele bekendem dostal jeden z třebíčských hráčů, obrana Motoru byla ale pozorná a hra se dostává do středního pásma.
     
    15:30
    Motor si dobře hlídá toto oslabení, až na jednu menší nepříjemnost se dostává ze svého obranného pásma a nyní dokonce střílí. Ke střele se dostal z levé strany Jonák, ale tento pokus si Vejmelka pohlídal.
     
    15:49
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, Erat s Půžou zápasí o kotouč s jedním z hráčů Motoru, jsou úspěšní a vyráží do středního pásma.
     
    16:05
    Hosté v plném počtu.
     
    16:42
    Hosté toto oslabení odehráli pěkně, nepouštěli si třebíčské hráče k bráně a dokonce se dostali i ke střele. Nyní pokračuje klasická hra 5 na 5.
     
    16:55
    Po odrazu kotouče od výstroje Kváči se kotouč dostal k mantinelu, odtud se odrazil do vzduchu a ze vzduchu ho následně brankář hostů svojí lapačkou chytil. Vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    17:44
    Nyní se dostal k úniku jeden z hráčů Třebíče, jeho pokus však není úspěšný a hra se po spolupráci obrany hostů dostává do středního pásma.
     
    18:30
    Mikyska Josef svádí s Květoňem po svém boku souboj o kotouč proti třebíčským hráčům, tato situace je následně přerušena rozhodčími a hra bude pokračovat vhazováním v levém kruhu obranného třebíčského pásma.
     
    18:35
    České Budějovice se pokoušely kombinovat u modré čáry a levého mantinelu, třebíčská obrana si ale nepustila hráče ke své bráně a po následném odrazu se puk dostává mimo obranné pásmo Horácké Slavie.
     
    19:35
    Hosté se pokouší rozehrát kotouč z obranného pásma, Pajič zkusil prostřelit třebíčskou obranu, to se mu nedaří a musí tak pokračovat dále podél pravého mantinelu. Horácká Slavia je ale pozorná a dostává kotouč pod kontrolu a následně do středního pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině jsme mohli vidět už od samotného začátku aktivitu Třebíče, která více napadala a více střílela. V tomto tlaku pokračovali domácí i nadále a to jim v čase 6:22 přineslo první ovoce. Richard Kristl dostal na svoji hokejku krásnou přihrávku zpoza brány od Nedbala a svojí přesnou střelou poslal Třebíč do vedení 1:0. To se ale Českým Budějovicím nelíbilo a začalo více napadat. Horácká Slavia v této hře pokračovala ale i nadále. Přidání tempa Motoru a zvýšené napadání v čase 14:05 vyústilo ve vyloučení a Třebíč se dostala do první přesilovky. Tu ale nedokázala proměnit, ba dokonce hrála více pro prospěch Českých Budějovic, které se dostaly i ke střele. Do konce této třetiny se již nic zvláštního nestalo, Jak bude toto utkání pokračovat? To vše a ještě více se dozvíme v čase 18:22, kdy padne úvodní vhazování.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Vhazování si berou hosté, rozehrávají kotouč do třetiny domácích a ti následně jedou přes střední pásmo.
     
    20:44
    Hosté rozehrávají kotouč za vlastní bránou, za kterým nyní spěchal Čermák, nedokázal ho ale dohnat a je tak odpískáno zakázané uvolnění.
     
    20:57
    Vhazování před Kváčou si berou hosté, pokouší se dostat přes střední pásmo, to se jim daří, nyní musel pod svoji lapačku převzít kotouč Vejmelka a vhazovat se bude před jeho bránou.
     
    21:30
    Havránek se pokoušel nahodit kotouč do obranného pásma Motoru, rozhodčí ale odpískali přihrávku rukou a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    21:40
    Vhazování si berou hosté, kteří nahazují kotouč před Vejmelku, Rob se pokoušel o nahrávku bekendem na Jonáka, který ale nedokázal kotouč zpracovat.
     
    22:28
    Pokus Třebíče od modré čáry nyní končí vysoko v ochranné síti a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    22:35
    Süss rozehrává kotouč zpoza třebíčské brány, nyní pokračuje ve hře za Kváčou, tam na něj ale doráží tři hráči Motoru, kteří jsou úspěšnější a berou si kotouč pod svoje velení.
     
    24:10
    Půža rozehrává kotouč za třebíčskou bránou, pokračuje Mikyska, na kterého útočí do zad jeden z hráčů Budějovic, ale domácí stíhají puk převézt do středního pásma a pokračovat z akci.
     
    24:41
    Vejmelka si bere po nahození kotouč pod svou lapačku a vhazovat se bude před jeho bránou.
     
    24:50
    Paták se dostal do úniku obraně hostů, daří se mu projet všechna pásma, ale jeho následná střela končí vysoko v ochranné síti.
     
    25:15
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Vágner – 2 min., hrubost).
     
    25:15
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Josef Mikyska – 2 min., hrubost).
     
    25:30
    Nyní zde máme vzájemné vyloučení obou celků a pokračuje se ve hře 4 na 4. Hra pokračuje ofsajdem.
     
    25:54
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Richard Kristl – 2 min., hákování).
     
    25:55
    A Třebíč se dostává do oslabení 3 na 4. Motor má nyní velkou příležitost využít této situace.
     
    26:09
    Novák Martin nahrál na modrou čáru svému spoluhráči Novákovi Filipovi, který vypálil na Vejmelku, jeho střela končí mimo bránu.
     
    27:04
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Roman Erat – 2 min.).
     
    27:05
    Nyní sedí na třebíčské trestné lavičce tři domácí hráči. Hra pokračuje rozehrávkou před Kváčou.
     
    27:15
    Hosté v plném počtu.
     
    27:15
    Domácí pokračují hrou ve třech.
     
    27:30
    Mikyska kombinuje s Kutlákem, který se dostal ke střele, o dorážku se ještě pokoušel před bránou jeden z hráčů Motoru, ale Karel Vejmelka si nádherně pohlídal celou situaci.
     
    27:47
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Josef Mikyska – 2 min., sekání).
     
    27:54
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    29:15
    Domácí v plném počtu.
     
    29:26
    Filip Novák se dostává ke střele od modré čáry, jeho pokus míří přímo na hruď Karla Vejmelky. Vhazovat se bude z levého kruhu třebíčského obranného pásma.
     
    29:47
    Hosté v plném počtu.
     
    30:00
    Třebíč nedokázala využít poslední sekundy přesilové hry, nyní pokračují ve hře hosté před Vejmelkou, ale následně ve středním pásmu.
     
    30:46
    Süss kombinuje s jedním ze svých spoluhráčů, jejich akce ale končí pouhým vysunutím svého týmu před Kváču.
     
    31:01
    Vhazování před Kváčou si berou hosté, ke střele se dostává Fillman, tu vyráží Vejmelka před svoji bránu a hosté pokračují v akci. Na Vejmelku letí další střela a následné pokusy o dorážku, ale dokázal si všechno pohlídat.
     
    32:10
    Kristl nahazuje kotouč do útočného pásma, tam si puk přebírají hosté, kteří míří ve třech na Vejmelku. Dostávají se ale do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    32:43
    Vágner nahazuje kotouč do středního pásma, kde ale úřadují hosté, nyní se ale domácím podařilo vyhození kotouče a Motor se rozjíždí až od své vlastní brány.
     
    33:38
    Do úniku se dostal Ferda, který vypálil na Kváču, jeho střela ale jenom těsně minula levý růžek brány Motoru. Hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    34:25
    Kotouč se dostává do ofsajdu, vhazovat se bude před Vejmelkou.
     
    34:26
    Vhazování si berou hosté. Martin Novák svádí souboj za bránou Třebíče, ale bez úspěchu a Horácká Slavia vyráží před Kváču.
     
    34:44
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč vyrazila na Kváču jako obrovské stádo a doslova ho touto akcí smetla. Po krátkém sledu několika nahrávek se náhle dostal kotouč i s brankářem do brány a o tento gól se zasloužil RADIM FERDA. Asistence: Jan Süss.
     
    36:05
    Vodný kombinuje v útočném pásmu se svými spoluhráči, odtud ho ale hosté vyhání a hra pokračuje vyhozením kotouče na zakázané uvolnění.
     
    36:45
    Vhazování před Kváčou si berou domácí. Süss se už natahoval se svojí hokejkou k puku, ale ten mu sebrali jeho protihráči a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    37:35
    Karel Vejmelka si nyní natřikrát pohlídal svoji bránu a následně kotouč zaklapl svojí lapačkou. Vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    38:10
    Čáp kombinuje s Kutlákem, ve středním pásmu ale přichází o puk a domácí pokračují ve hře před Kváčou.
     
    39:05
    Domácí se dostali ke tvrdé střele na Kváču, ten ji ale pěkně vykryl svou výstrojí.
     
    39:47
    Hosté naposledy vyváží kotouč za záda Vejmelky, ale z této akce již nic většího nebude.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nám přinesla spoustu vyloučení, spoustu akce a jeden gól. Tato třetina začala poněkud klidně. Oba týmy si přihrávaly kotouč ze strany na stranu, jednou vypálili domácí, podruhé hosté. Od dvacáté páté minuty se ale rozpoutalo hotové vylučovací peklo, kdy v rozmezí téměř tří minut padlo celkem pět vyloučení. Tři na straně domácích a dvě na straně hostů. Ani z jedné z těchto přesilovek a oslabení nepadl gól a hra tak pokračovala stále za stavu 1:0 pro Třebíč. Poté se situace na ledě lehce uklidnila a více se již nevylučovalo. Až v čase 34:44 téměř celá třebíčská sestava na ledě vyrazila proti Kváčovi a dokázala vstřelit gól prostřednictvím Radima Ferdy. Do konce třetiny se již nic zvláštního nestalo. Domácí vyhazovali kotouče a Motor se pokoušel dostat přes střední pásmo až před Vejmelku. Tato třetina dopadla opět lépe pro Třebíč. České Budějovice ukázaly, že se nenechají tahat po hřišti a zvýšily svoji aktivitu, které ale stále chybí ta gólová koncovka. Jak dopadne třetí třetina? Udrží si Třebíč vedení? Podaří se Motoru zvrátit stav utkání? To vše a ještě více se dozvíme již v čase 19.19, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Vhazování si berou na své hole hosté.
     
    40:15
    Vágner kombinuje Půža kombinuje u mantinelu s Vágnerem, který nyní dovezl kotouč až k Vejmelkovi, který si ho podržel. Vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    40:56
    Domácí rozehrávají kotouč za bránu hostů a jdou střídat. Hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    41:25
    Paták nahrál kotouč na modrou čáru Wasserbauerovi ze středního pásma, ten se pokusil dostat přes zeď utvořenou ze dvou hráčů Motoru, to se mu však nepodařilo a pokračuje se před Vejmelkou.
     
    41:53
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Čáp – 2 min., podražení).
     
    42:00
    Kotouč končí po vhazování za bránou domácích, dopředu vyráží Horký se svými spoluhráči, hosté si ale pohlídali tuto situaci a puk je nyní ve středním pásmu, ze kterého se bude i vhazovat.
     
    42:50
    Květoň a Fillman se snaží obrat o kotouč třebíčské hráče, v pravém rohu kluziště, to se jim nedaří a se střelou na Kváču nyní pokračuje Vodný. u si však Kváča pohlídal.
     
    43:23
    Vhazování si berou domácí, Erat se snažil nahrát bekendem podél mantinelu na modrou čáru svému spoluhráči, který se tam však nenacházel a to je možnost pro Motor k útoku.
     
    43:53
    Hosté v plném počtu.
     
    44:15
    Wasserbauer si najel podél celého pravého mantinelu až za bránu hostů, nahrál na modrou čáru kolem levého mantinelu Furchovi, který dále pokračoval v akci, která nakonec ve střelu nevyústila.
     
    45:04
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:25
    První střela třebíčské přesilovky končí mimo bránu, hra pokračuje za bránou hostů.
     
    45:40
    Vhazování si berou na své hole domácí, od modré čáry chtěl ihned pálit Kaláb, jeho pokus je ale zablokován obranou hostů a musí se vracet zpět do středního pásma.
     
    46:42
    Havránek, Kusko, Dalimil Mikyska, tito tři hráči nyní dlouhou dobu kombinovali před Kváčou, nakonec se ke tvrdé střele dostává Kristl a jeho pokus končí v ochranné síti po zásahu betonu brankáře hostů.
     
    47:04
    Hosté v plném počtu.
     
    47:25
    V levém rohu obranné třebíčské třetiny se nyní pokoušeli hosté vybojovat kotouč, to se jim ale nedaří a ve hře pokračují domácí.
     
    47:55
    Nedorost kombinoval ve středním pásmu, třebíčská obrana si ale pohlídala situaci a nepustila si Motor blíže k bráně. Hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    48:46
    Vampola s Nejezchlebem se snažili dostat ke střele na Vejmelku, to se jim ale nepodařilo ani po pěkném manévru na modré čáře a hra pokračuje před Kváčou.
     
    49:53
    Kutlák se snažil vystřelit na Vejmelku, ale jeho pokus končí na hokejce Čejky, který ho vyhazuje do středního pásma.
     
    50:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po krásné akci Luboše Roba a ZDEŇKA KUTLÁKA se podařilo Motoru snížit stav utkání na 2:1. S naprostou lehkostí přišla přihrávka od Roba na druhou stranu kluziště, kde již stál zmíněný KUTLÁK, který dokázal zakončit do prázdné brány. Asistence: Rob.
     
    51:12
    Vhazovat se bude před Vejmelkou v pravém kruhu.
     
    51:15
    Kristl společně se svým spoluhráčem vyrazili před Kváču, po chvíli jsou však zadrženi obranou Motoru a nuceni kotouč předat.
     
    52:15
    Wasserbauer si projel celé střední a útočné pásmo, za bránou mu však nestihl nikdo pomoci a kotouč se tak dostává zpět na hokejky hostů.
     
    53:10
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, Čermák, který je zastaven třebíčskou obranou, nemůže pokračovat v akci a ve hře pokračuje Horácká Slavia.
     
    54:00
    Oba týmy střídají. Wasserbauer si projel opět všechna tři pásma a pokusil se i o střelu z bekendu, ta se mu podařila, ale nakonec skončila mimo bránu.
     
    54:20
    Wasserbauer vypálil ze středu útočného pásma tvrdou střelu, která byla následně sražena do ochranné sítě. Vhazovat se bude znovu před Kváčou.
     
    54:45
    Heřman vyráží podél mantinelu před Vejmelku, tam však jeho akce končí a musí se vracet zpět do středního pásma a ke svému brankáři.
     
    56:00
    Pajič se dostal ke střele po nahrávce od Nejezchleba, tato střela ale končí mimo bránu.
     
    56:35
    Kutlák kombinuje s Robem na modré čáře, ti nahrávají kotouč za bránu Vejmelky, ale po krátké chvíli se dostávají z útočné třetiny a musí začít od začátku.
     
    57:35
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté, Květoň ale nedokázal kotouč udržet v rohu kluziště a domácí se tak osvobozují na základě vyhození puku.
     
    58:10
    Domácí se opět dostávají z nátlaku hostů vyhozením kotouče do středního pásma.
     
    58:30
    Kutlák se nedokázal dostat přes třebíčskou obranu a je vyhnán do středního pásma.
     
    58:59
    Domácí se opět dostávají ven ze své třetiny vyhozením kotouče do středního pásma.
     
    59:10
    Hosté hrají bez brankaře.
     
    59:26
    Nyní musí rozhodčí řešit menší šarvátku mezi hráči Motoru a Horácké Slavie, to se jim daří a nikdo nakonec nepřichází k fyzické úhoně.
     
    59:26
    Kváča se vrací do své brány na vhazování, které proběhne před jeho bránou.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Richard Nejezchleb – 2 min., hrubost).
     
    59:26
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Jan Wasserbauer – 2 min., hrubost).
     
    59:38
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:39
    Hosté opět zkouší štěstí bez brankáře. Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, Čejka ale ztrácí kotouč a na modré čáře pokračuje Filip Novák. Puk ale zachytili domácí a vyváží ho pryč ze svého pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    A je za námi i třetí třetina. V té jsme mohli vidět větší aktivitu Českých Budějovic, které se snažily o srovnání stavu po celou dobu zápasu. Díky zvýšené aktivitě jsme byli svědky ale i několik vyloučení a to tří na straně Motoru a jedno pro Horáckou Slavii. V čase 50:16 se své první branky dočkali také hosté, kdy ji vstřelil Kutlák po nádherné spolupráci s Robem. Ale ani to nestačilo k otočení stavu utkání pro prospěch Českých Budějovic, které se nevzdaly bez boje a ještě několik minut před koncem utkání hrály bez brankáře. Třebíč si však i tuto situaci krásně pohlídala a dotáhla tak zápas s vedením 2:1. Horácká Slavia si tak dnes odnáší tři body. To bude z dnešního onlajn přenosu vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (20:01:31)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 7. Kristl (Nedbal, Vodný), 35. Ferda (Süss) – 51. Kutlák (Rob)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, D. Mikyska, Kaláb, Čejka, Půža – L. Horký, Dolníček, R. Erat – Kristl, Kusko, Vodný – Paták, Jan Wasserbauer, T. Havránek – Matěj Novák, Süss, Ferda.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Čáp, Kutlák, Pýcha, Kučný, Fillman, F. Novák – Nedorost, Pajič, Nejezchleb – Martin Novák, Vampola, Čermák – Jonák, Rob, J. Mikyska – L. Květoň, Vlček, Heřman.

    Rozhodčí: Obadal, Kašík – Zídek, Otáhal.

    Diváci: 2472
    thejrc.org