Švédsko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | Korea – Japonsko 1:4 (kon.)
konec
Korea
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Japonsko
Středa 14.02.2018, 08:40Olympijské hry - ženy • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    58:33 Ruj UKITAOVÁ - 1:4
     
    58:33
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Japonsko totiž přidává gól do prázdné branky! Korejky pokazily rozehrávku ve středním pásmu, kotouče se zmocnila RUJ UKITAOVÁ a dovezla puk do prázdné branky!
     
    57:48
    So-Jung Shin zůstává na střídačce a Korea zkouší zdramatizovat utkání v šesti bruslařkách na ledě!
     
    57:48
    Korejská trenérka si vyžádala oddechový čas! Domácí hráčky se ještě pokusí o malý sportovní zázrak!
     
    57:31
    Další obrovská šance Japonska! Suzuka Takaová se po rychlém přečíslení dostala sama před brankářku, jenže těsně přestřelila branku!
     
    54:25
    Přesilovku si zahraje také Korea! Dvě minuty za podražení dostává Tomomi Iwaharaová.
    51:42 Šiori KOJKEOVÁ - 1:3
     
    51:42
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonsko využívá přesilovou hru a podle všeho rozhoduje o svém vítězství! ŠIORI KOJKEOVÁ dostala přihrávku na modrou čáru, vyslala přízemní střelu a puk se zastavil až v síti! Korejská brankářka měla zcela zakrytý výhled! Asistence: Akane Hosojamadaová, Haruna Jonejamaová.
     
    51:02
    Haruna Jonejamaová poslala přihrávku před branku domácího celku, Ajna Takeučiová jí puk chtěla vrátit, ale první jmenovaná jej nedopravila do odkryté části branky!
     
    50:20
    Se-Lin Kim střílela příklepem po přihrávce na modrou čáru a prudkou střelou jen těsně minula levou tyč! Kotouč rozvlnil boční síť!
     
    49:57
    Japonsko si zahraje další přesilovou hru! Randi Griffinová vyfasovala dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    38:45
    Až nyní půjdou Korejky do čtyř! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Jin-Gyu Lee.
     
    36:35
    Šiori Kojkeová si najela na parádní zpětnou přihrávku, jenže její pohotovu střelu zápěstím obětavým zákrokem zastavila Caroline Nany Parková!
    29:31 Randi GRIFFINOVÁ - 1:2
     
    29:31
    Korea právě vstřelila branku!
    Historický okamžik je na světě! Korejky totiž dávají gól! Hala bouří! RANDI GRIFFINOVÁ si v útočném pásmu prohodila puk na forhend a vypálila. S velkou dávkou štěstí kotouč procedila pod betonem japonské brankářky a stává národní hrdinkou! Asistence: Park Yoon-Jung.
     
    26:00
    Bude se vylučovat! Hanae Kuboová dostává dvě minuty za hákování.
     
    24:22
    Suzuka Takaová si nabruslila na bekhendovou přihrávku mezi betony, jenže zakončovala jen jednou rukou a její pokus minul japonskou branku!
     
    19:22
    Ruj Ukitaová poslala krásnou přihrávku mezi kruhy, kde si puk zpracovala Ajaka Tokoová, jenže střelou zápěstím těsně minula levou tyč!
     
    18:25
    Největší příležitost korejského výběru! Se-Lin Kim se před brankou dostala k odraženému kotouči, jenže z otočky trefila jen beton Konišiové!
     
    11:03
    Ajna Takeučiová naznačila střelu a bleskově vypálila zápěstím. So-Jung Shin se stačila přesunout k pravé tyči a kotouč na poslední chvíli vyrazila!
    03:58 Šoko ONOOVÁ - 0:2
     
    03:58
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonsko využívá přesilovou hru a vede už 2:0! Tohle pro Koreu nevypadá vůbec dobře. So-Jung Shin si sice poradila se střelou zápěstím, jenže puk vykopla jen před sebe a ŠOKO ONOOVÁ doklepla puk do sítě! Asistence: Šiori Kojkeová, Haruna Jonejamaová.
     
    03:13
    Ami Nakamurová dostala pěknou přihrávku mezi kruhy, jenže Japonka se špatně otočila a v tísni trefila jen rameno domácí brankářky!
     
    02:09
    Randi Griffinová vyfasovala dvě minuty za krosček a Japonsko může přidat další branku.
    01:07 Hanae KUBOOVÁ - 0:1
     
    01:07
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonky se už po dvou minutách dostávají do vedení! HANAE KUBOOVÁ se zbavila své strážkyně, nabruslila si do volného prostoru před branku a střelou pod břevno otevřela skóre! Asistence: Haruka Tokoová, Ruj Ukitaová.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Griffinová (Park Yoon-Jung) – 2. Kuboová (H. Tokoová, Ukitaová), 4. Onoová (Kojkeová, Jonejamaová), 52. Kojkeová (Hosojamadaová, Jonejamaová), 59. Ukitaová


    Korea: So-Jung Shin (Do-Hee Han) – Chae-Lin Park, Su-Yeon Eom, Se-Lin Kim, Park Yoon-Jung (A), Ye-Eun Park – Parková, Jong-Ah Park (C), Jin-Gyu Lee – Yu-Jung Choi, Un Hyang Kim, Soo-Jin Han – Jiy-Eon Choi, Hee-Won Kim, Griffinová – Chung Gum Hwang, Hyang Mi Kim, Su-Sie Jo (A) – Su Hyon Jong, Danelle Im, Hae-In Ko.
    Japonsko: Akane Konišiová (Kondová) – A. Tokoová, Suzukiová (A), Hosojamadaová (A), Kojkeová, Takeučiová, Horiová, Aoj Šigaová – M. Fudžimotová, Jonejamaová, Osawaová (C) – Ukitaová, H. Tokoová, Kuboová – Onoová, Takaová, Šišiučiová – Terašimaová, Adačiová, Iwaharaová – Nakamurová.
    thejrc.org