Švédsko – Německo 9:2 (kon.) | Česko – Finsko 3:0 (kon.)
konec
Česko
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Finsko
Čtvrtek 15.02.2018, 20:00 • ČPP Aréna Hradec Králové • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 MACHALA - 3:0
     
    59:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! ONDŘEJ MACHALA se dostal kousek před útočnou modrou k puku a od levého mantinelu ho poslal do prázdné klece! Bez asistence.
    51:59 CHRTEK - 2:0
     
    51:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi zvyšují své vedení! Machala a ONDŘEJ CHRTEK unikli do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný šikovnou zadovkou mezi nohama bránícího hráče našel svého parťáka, který zamířil přesně na vzdálenější tyč – 2:0! Asistence: Ondřej Machala.
    33:03 ERET - 1:0
     
    33:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otevírají skóre zápasu a je to jako blesk z čistého nebe! Nečas se krátké přihrávce Kauta dostal do úniku a bekhendem se snažil překonat Lindberga, ten vykopl kotouč nad sebe, puk poté spadl do brankoviště, odkud ho za čáru nakonec poslal PETR ERET! Asistence: Martin Nečas, Martin Kaut.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 34. Eret (Nečas, Kaut), 52. Chrtek (Machala), 60. Machala


    Česko: Škarek (Kolář) – Kvasnička, Galvas, Kunst, Mikyska, Gaspar, Zelingr – Kaut "C", Nečas "A", Hrabík – Pour, Chrtek, Machala "A" – Toman, Flynn, Navrátil – Jirásek, Rousek, Eret – Václavek. Trenéři: Václav Varaďa, Rostislav Vlach.
    Finsko: Lindberg (Lebedeff) – Riekkinen, Isiguzo, Kaskinen, Laitinen, Palojarvi, Latvala, Haarti – Talvitie "C", Virtanen "A", Ylönen – Engberg, Seppälä, Klemetti – Päkkilä, Koskenkorva, Luusuaniemi – Maansaari, Aalto, Jokinen – Kulmala. Trenér: Anssi Laine.

    Rozhodčí: Pavlovič, Pražák – Špůr, Klouček

    Diváci: 444
    bahis siteleri