Slavia – Gamaspol Jeseník 10:5 (kon.) | Třinec – Helas Brno 6:1 (kon.) | Sparta – Olympik Mělník 12:6 (kon.)
Chrudim – Česká Lípa 11:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 9:3 (kon.) | Litoměřice – Vysoké Mýto 8:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
9:3 (2:1)
Svarog FC Teplice
Pátek 23.02.2018, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VNUK uzavřel skóre zápasu, když po nahrávce z osy hřiště zakončoval zleva patou mezi nohama Hůly.
     
    40
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hostující kontr tři na jednoho. Takže Černý zprava poslal míč na druhou stranu a DANIEL KASAL trefil snadno prázdnou branku. Asistence: David Černý.
     
    39
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL ŠTRAJT prostě desetimetrové kopy umí a nyní z této situace napálil míč ze svého pohledu levačkou do levého horního rohu branky.
     
    39
    Kasal to přehnal zprava z vlastní poloviny s důrazem, žlutá karta. Navíc deestimetrový kop proti hostům, protože to byl šestý faul Teplic.
     
    37
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak tohle bude drahé. Po chybě Černého na pravé straně trefil DUŠAN KÜNSTNER obloučkem zleva z vlastní poloviny prázdnou branku Teplic. Bez asistence.
     
    37
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Z pohledu střelce napálila pravačka TOMÁŠE VNUKA z penalty míč do levého dolního rohu branky, Hůla vystihl stranu, ale i tak inkasuje.
     
    37
    Poté, co Hůla podrazil Vnuka, tak je tady druhá penalta proti hostům.
     
    36
    Vnuk v pravé části vápna fauloval Hůlu a byl celkem důrazný. A tak si prohlédl žlutou kartu. S Hůlou si také jasně vše vyříkal z očí do očí.
     
    32
    Frustrovaný Hůla (STP) navíc zakopl balon a dostal žlutou kartu.
     
    32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tenhle gól (asi) zamává s psychikou hostů. Jeden z domácích hráčů totiž z penalty ani nezakončoval a jen přiťukl míč levačkou. TOMÁŠ VNUK se následně po nabídce svého spoluhráče trefil pravou nohou k pravé tyči do protipohybu Hůly.
     
    32
    Rozboud vyřešil přečíslení zleva střelou levačkou směrem na zadní tyč, jeden z hostů hrál rukou ve vápně a bude se kopat penalta proti Teplicím.
     
    31
    Teplice právě vstřelily branku!
    Po nahrávce pod sebe nahrával Kasal zprava a z levé části vápna usměrnil míč do prázdné sítě zcela volný DAVID ČERNÝ. Asistence: Daniel Kasal. 4:2.
     
    26
    Poté, co se dotkl jeden z hostů míče patou na levé straně, tak nedokázal míč usměrnit na zadní tyči stojící jiný futsalista Teplic do prázdné branky.
     
    22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnuk na levé straně nahrával před bránícím protihráčem pod sebe a tvrdá levačka MICHALA HOLÉHO nasměrovala míč k přední tyči. Hůla si zřejmě pravou rukou na balon sáhl. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hůla chtěl pomoci spoluhráčům s rozehrávkou na pravé straně vlastní poloviny. Avšak jeden z hostů udělal chybu v rozehrávce. Kombinaci tří domácích futsalistů ukončil zleva Vnuk na druhou stranu, kde JAN KŘEMEN zakončoval do dolní části výrazně odkryté branky kolem levé nohy brankáře. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    20
    Křemen na pravé straně zvedl hlavu, natáhl na sebe soupeře a poslal míč doleva, spoluhráč mu vrátil balon. Na ten ovšem domácí talent nedosáhl před prakticky zcela odkrytou brankou.
     
    18
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Křemen rozehrál aut zleva z poloviny soupeře pod sebe a levačka MICHALA HOLÉHO uklidnila míč z levé strany do bližšího dolního rohu branky. 2:1. Asistence: Jan Křemen.
     
    18
    Další chyba Plzně v rozehrávce, jenže zakončení Berana zprava bylo na poslední chvíli zablokováno na roh.
     
    13
    Sláma teď málem umotal bránícího protihráče, ale střela zleva mířila vedle předního horního rohu branky.
     
    12
    Teplice právě vstřelily branku!
    Nejprve uháněl Vnuk sám na gólmana a byl postrčený. Podle sudího Nešněry bylo vše v pořádku. Z kontru vypálil zprava ze střední vzdálenosti DANIEL KASAL a trefil se do bližšího horního rohu branky svojí tvrdou střelou.
     
    9
    Vnuk hrál na pravé straně na jistotu před Baranem, načež si na střed do druhé vlny seběhl na nahrávku pivota Štrajta Křemen a zakončoval těsně vedle pravé tyče.
     
    7
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    ZDENĚK SLÁMA se prosazuje, když po akci po pravé straně vypálil z hranice vápna pod horní tyč. Ke střelci branky pozdě přistoupil ve skluzu jeden z hostů. 1:0.
     
    6
    Vnuk to zkusil sám, jeden z domácích hráčů mu udělal prostor a Vnuk zakončoval zleva lehce vedle zadní tyče při snaze o zakončení dolů.
     
    5
    Slavík měl na noze první branku po rohu zleva, ale jeho noha pálila těsně vedle delšího dolního rohu branky.

    Vít Muzikář

    Branky: 7. Sláma, 18. Holý (Křemen), 22. Křemen (Vnuk), 22. Holý (Vnuk), 32. Vnuk, 37. Vnuk (pen.), 37. Künstner, 39. Štrajt (10 m kop), 40. Vnuk – 12. Kasal, 31. Černý (Kasal), 40. Kasal (Černý)

    Karty:   36. Vnuk (PLZ) – 32. Hůla (STP), 39. Kasal (STP)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Bartůněk) – Rozboud, Kasýk, Holý, Vnuk, Sláma, Štrajt, Havel, Abrham, Křemen, Slavík, Mižár (C), Künstner
    Svarog FC Teplice: Hůla (Novák) – Baran, Konečný, Černý, Kulhánek (C), Kasal, Beran, Borges

    Rozhodčí: Milner, Nešněra – Lafek
    thejrc.org