Jaroslavl – Petrohrad 0:2 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0) Stav série: 1:2
CSKA Moskva
Pondělí 19.03.2018, 17:30 • Hartwall Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (20:52:03)
     
    Střely na branku: 25 – 34
     
    Je konec! Jokerit nakonec zvládl prodloužení a získává důležitou výhru, která jej ještě drží ve hře! Ani v prodloužení se nehrál zrovna pohledný hokej. Oba celky hrály ze všech sil a dávaly si pozor na defenzívu! Jokerit si však v závěru zahrál přesilovou hru, kterou svou druhou brankou v utkání využil Olli Palola!
     
    Konec zápasu.
    77:36 Olli PALOLA - 2:1
     
    77:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit opět využívá přesilovou hru a v prodloužení rozhoduje o svém triumfu! Tato série bude ještě hodně dramatická! Matthew Gilroy vypálil od modré čáry a OLLI PALOLA jeho krásnou střelu tečoval za Sorokinova záda! Asistence: Matthew Gilroy.
     
    77:19
    Moses střílel z levé strany útočného pásma, nicméně jeho střela zápěstím postrádala potřebnou razanci a Sorokin neměl se zákrokem problém.
     
    77:05
    Další jistý zásah hostující obrany, která dnes při přesilovkách Jokeritu hraje opravdu fantasticky. Kotouč znovu letí přes všechny čáry.
     
    76:42
    Tolvanen neudržel pro Jokerit útočné pásmo a hosté se opět bez větších problémů osvobozují vyhozením puku přes všechny čáry. Jokerit musí začít od branky.
     
    76:08
    Bude se vylučovat! Jokerit si zahraje přesilovou hru a dostává tak skvělou možnost k rozhodnutí! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Andronov.
     
    75:00
    Grigorenko srdnatě bojoval o odražený puk v rohu útočného pásma. Hostující útočník svedl souboj s Jensenem, který jej nepustil ke kotouči.
     
    74:12
    Matthew Gilroy protečoval puk do útočného pásma, ale tam byli jen zadáci CSKA. Domácí hokejista tak raději odjel na střídačku.
     
    73:20
    Jesse Joensuu z otočky nahodil puk na branku CSKA, nicméně nikdo v modrém dresu nebyl v předbrankovém prostoru a obrana hostů tuto situaci ustála.
     
    73:07
    Petrov operoval s pukem v rohu útočného pásma, rychlou kličkou se prosmýkl mezi kruhy, jenže z otočky už nedokázal zacílit přesně mezi tři tyče.
     
    72:27
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    72:03
    Brian O'Neill upadl po souboji v rohu útočného pásma, jenže ani jeden z rozhodčích nezvedl pravačku. Znamená to tedy, že se bude pokračovat bez vyloučení.
     
    71:20
    Sergej Andronov si řekl o přihrávku na modrou čáru, ale ihned proti němu vystartoval Norman, který svou prudkou střelou netrefil branku CSKA.
     
    71:04
    Grigorenko si v útočném pásmu připravil prostor ke střele zápěstím, jenže jeho pokus prosvištěl nad břevnem domácí branky.
     
    70:27
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Mika Niemi – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., nesportovní chování).
     
    70:24
    Nestěrov poslal přihrávku do útočného pásma. Za jeho pobídkou se hnali hned dva hráči v bílém, ale Karri Rämö přikryl puk lapačkou.
     
    70:12
    Bogdan Kiselevič rozjel útočnou akci zpoza vlastní branky. Na jeho pobídku si nabruslil Petrov, který přes Lauridsena nedokázal zakončit.
     
    69:28
    Domácí brankář musel zasahovat proti dělovce od modré čáry. Na kotouč po celou dobu dobře viděl a bez problémů jej vykopl pravým betonem.
     
    69:10
    Po delší době se Jokerit usadil v útočném pásmu, jenže důrazný Ivan Tělegin obral soupeře o kotouč a vyvezl puk pryč za modrou čáru.
     
    68:16
    A domácí brankář musel znovu zasahovat! Scott vypálil krátce po vyhraném vhazování, jenže brankář Jokeritu jeho pokus schoval do lapačky.
     
    68:10
    Karri Rämö chyboval při rozehrávce a nabídl šanci hostujícímu celku! Nikita Nestěrov chtěl puk uklidit do odkryté branky, ale nezamířil přesně!
     
    67:51
    Hosté v plném počtu.
     
    67:10
    Brian O'Neill udržel puk za brankou CSKA, jenže Norman jeho přihrávku vůbec netrefil. Hokejisté Jokeritu se během této přesilové hry trápí.
     
    66:32
    Matthew Gilroy vypálil od modré čáry, jenže Sorokin jeho ránu dobře viděl a bez větších problémů kotouč vykopl betonem mimo tři tyče.
     
    65:51
    Jokerit si zahraje přesilovou hru! Alexej Marčenko dostává dvě minuty za hákování.
     
    65:42
    Ivan Tělegin se za brankou Jokeritu dostal k odraženému puku, objel branku CSKA a pohotově se pokusil zasunout puk do sítě. Karri Rämö puk do sítě nepustil.
     
    65:08
    Před hokejistou CSKA byla prázdná branka, jenže jeden ze zadáků Jokeritu mu na poslední chvíli přizvedl hokejku a zabránil mu v rozhodnutí.
     
    64:43
    Až nyní se Jokerit po delší době dostal ke kotouči. Domácího hokejisté však předvedli špatnou rozehrávku a odevzdali puk soupeři.
     
    64:12
    Šalunov obdržel krásnou přihrávku zpoza branky a mohl rozhodnout, jenže z těsné blízkosti trefil jen beton domácího brankáře!
     
    63:35
    CSKA je v prodloužení aktivnějším celkem. Hostující celek podniká jeden útočný výpad za druhým, nicméně obrana Jokeritu pokračuje v soustředěném výkonu.
     
    63:03
    Ivan Tělegin projel s pukem po levém křídle do útočného pásma a zápěstím prověřil pozornost domácího brankáře. Od něj se puk odrazil na hole hostů.
     
    62:19
    Karri Rämö si povyjel ven z branky a zastavil Kiselevičovu dělovku od modré čáry. Domácí brankář ukryl kotouč do lapačky.
     
    62:10
    Hokejisté Jokeritu se nyní dopustili vyhození kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankou domácího celku.
     
    61:32
    Tolvanen zavezl puk do útočného pásma a zadovkou jej nechal za sebou. Hokejista domácího celku hledal Mosese, ale puk daroval soupeři.
     
    61:06
    Michail Grigorenko nahodil puk do útočného pásma, jenže nikdo v bílém na jeho přihrávku nedosáhl. Jokerit tak získal puk a může zaútočit.
     
    60:33
    Marko Anttila se skvěle vrátil s rozjetým soupeřem a na levé straně hrací plochy zablokoval prudkou přihrávku. Nikdo v bílém se k odraženému puku nedostal.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. CSKA se ihned vydalo do útoku, ale nikdo v bílém domácí klec neohrozil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 20 – 22
     
    Šedesát minut hry nám o vítězi třetího utkání této série nerozhodlo! CSKA totiž hned v úvodu třetí třetiny dokázalo vyrovnat, když se od modré čáry prosadil Pašnin! Hosté poté hráli pětiminutovou přesilovku, jenže Jokerit ukázal, že jeho obrana je na opravdu vysoké úrovni a nenechal soupeře rozhodnout. O vítězi tedy rozhodne prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    Nikdo z hráčů se nyní nemůže probít do střelecké pozice. Sudí navíc vykazuje hru do středního pásma. Vše nasvědčuje tomu, že uvidíme prodloužení.
     
    59:03
    Tělegin pálil od modré čáry, jenže do rány se mu postavil obětavý obránce, který kotouč srazil za modrou čáru.
     
    58:30
    Šalunov se v útočném pásmu prodral ke střele z otočky, jenže jeho pokus byl nepřesný a domácí brankář vůbec nemusel zasahovat. Hosté zůstávají u puku.
     
    58:00
    Ohttala nahodil puk ze středního pásma. Sorokin neměl s jeho pobídkou problém a okamžitě přihrál jednomu z obránců CSKA Moskva.
     
    57:18
    Nahození Lauridsena do útočného pásma protečoval jeden z obránců CSKA na hráčskou lavici hostujícího celku. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    57:02
    Tommi Kivistö vyčkává s rozehrávkou za vlastní brankou. Nikdo z hokejistů CSKA jej zatím neatakuje. Oba týmy teď hrají velmi opatrně.
     
    56:23
    Sami Lepistö krásně objel jednoho z obránců CSKA a z ostrého úhlu se pokusil překvapit Sorokina. Ruský gólman však udržel beton na ledě.
     
    56:10
    Tolvanen dotíral na poněkud statické obránce CSKA v rohu kluziště. Domácí hokejista vybojoval puk pro Jokerit, který se nyní tlačí za rozhodnutím.
     
    55:23
    Kiselevič nechtěl riskovat na modré čáře a nahozením o mantinel puk raději poslal do rohu kluziště. Jeho pobídku ale nedohnal nikdo v bílém dresu.
     
    55:03
    Oliver Lauridsen vyslal nebezpečné nahození od modré čáry. Sorokin měl s jeho pokusem problémy, ale nakonec dokázal puk ukrýt v lapačce.
     
    54:20
    Ani jeden z týmů v tuto chvíli nikam nespěchá. Hokejisté CSKA drží kotouč za svou brankou a hráčům Jokeritu jej prakticky nepůjčují.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Kirill Kaprizov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Brian O'Neill – 2 min., hrubost).
     
    53:28
    Hosté v plném počtu.
     
    53:13
    Peter Regin zavezl puk do útočného pásma a z rohu kluziště přihrál mezi kruhy. Na jeho prudkou pobídku nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.
     
    52:55
    Domácí v plném počtu.
     
    52:12
    Domácí hokejisté nyní uklidňují hru kombinací ve středním pásmu a chystají závěrečný nápor. Jokerit dnešní zápas potřebuje urvat na svou stranu.
     
    51:28
    Přesilovka moskevského celku je u konce! Hráčská lavice CSKA dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    51:20
    Ohtala dokonce vybojoval kotouč ve středním pásmu a vyvezl jej do rohu kluziště, kde pro Jokerit vybojoval cenné vteřinky. CSKA v této přesilovce hraje opravdu špatně.
     
    50:47
    Kaprizov střílel z levého kruhu, jenže jeho dělovka příklepem prolétla kolem branky a od zadního mantinelu se kotouč odrazil do středního pásma.
     
    50:05
    A další vyhození kotouč přes všechny čáry. Domácí fanoušci své oblíbence srdnatě podporují a bučením znepříjemňují hostům hru.
     
    49:32
    Jokerit se znovu zmocnil kotouče a hokejisté finského celku puk vyhodili přes všechny čáry. Domácí celek se zatím brání opravdu skvěle!
     
    49:06
    Šulanov střílel z pravé strany útočného pásma, jenže domácí brankář jeho pokus viděl a ramenem kotouč vyrazil mimo tři tyče.
     
    48:15
    Jokerit zahajuje oslabení opravdu dobře. Hosté uspěli na vhazování a pohotově vyhodili kotouč přes všechny čáry za Sorokinovu klec.
     
    48:00
    Sergej Šumakov opouští po tvrdém střetu ve středním pásmu střídačku a odchází na ošetřovnu. Uvidíme, zda jej v dnešním utkání ještě uvidíme v akci.
     
    47:55
    Jesper B. Jensen dostává za zásah do oblasti hlavy a krku pětiminutový trest!
     
    47:40
    Jensen nahodil puk za branku CSKA, kde se o něj prali hned dva hráči v modrém, jenže důrazní obránci CSKA opět nenechali domácím prostor.
     
    47:01
    Petteri Wirtanen prověřil pozornost hostujícího brankáře střelou z ostrého úhlu. Sorokin se stačil přemístit k brankové konstrukci a puk vyrazil.
     
    46:26
    Vladimir Žarkov nahodil puk do útočného pásma, jenže v něm už byli hned dva hráči CSKA, kteří se zapojili do hry. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    46:06
    Henri Ikonen dotíral na rozehrávku CSKA v rohu útočného pásma. Ikonen se snažil přihrát na modrou čáru, ale nenašel nikoho v modrém.
     
    45:26
    Palola si nabruslil na přihrávku do útočného pásma, jenže podle čárového rozhodčí byl za modrou čárou ještě před kotoučem. Ofsajd!
     
    45:03
    Sorokin dlouho nevěděl, kde je kotouč. Nakonec se puk odrazil před obránce hostujícího celku a Geoff Platt jej bez váhání odklidil do bezpečí.
     
    44:38
    Petteri Wirtanen si řekl o přihrávku do jízdy, prosmýkl se do útočného pásma, jenže na jeho pobídku před branku nedosáhl nikdo v modrém dresu.
     
    44:12
    Regin dostal prostor na levé straně útočného pásma. Jeho ránu zápěstím jeden z obránců CSKA přizvedl do ochranné sítě. Vhazuje se po Sorokinově pravici.
     
    43:20
    Valerij Ničuškin projel s kotoučem do útočného pásma, kde si vzal odražený puk po vlastním nahození, ale už nedokázal přesně přihrát.
     
    42:45
    Domácím fanouškům se nyní hra Jokeritu vůbec nelíbí. Finský celek je po obdržení branky úplně opařený a nemůže se dostat do střelecké pozice.
     
    42:16
    Jokerit se ihned nastěhoval zpátky do útočného pásma a tlačí se před branku. Palola zakončil z levé strany, jenže vůbec netrefil branku CSKA.
    41:30 Michail PAŠNIN - 1:1
     
    41:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! CSKA krátce po začátku třetí třetiny dotahuje skóre a vyrovnává na 1:1! Od modré čáry se do střely položil MICHAIL PAŠNIN a jeho pokus zaplachtil za záda domácího brankáře! Asistence: Vladimir Žarkov.
     
    41:12
    Ničuškin projel s kotoučem do středního pásma, jenže nikdo v bílém dresu mu nepomohl s útokem a obrana Jokeritu zatlačila hosty do úzkých.
     
    40:35
    Oliver Lauridsen vyhodil puk z rohu obranného pásma. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo z hráčů na ledové ploše a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. CSKA se ihned vydalo do útoku, jenže Kiselevič prudkým nahozením minul branku Jokeritu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 16
     
    Prostřední část hry je minulostí! Ve druhé třetině jsme se konečně dočkali úvodní branky dnešního utkání! Jokerit hrál tři přesilovky v krátkém sledu a tu poslední dokázal využít Olli Palola, který vstřelil první branku Jokeritu v této sérii! V závěru třetiny hrálo přesilové hry i CSKA, jenže domácí obrana dnes podává opravdu skvělý výkon a zatím drží čisté konto.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Hosté v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:35
    Tělegin se prodloužil pobyt na ledové ploše, jenže tentokrát už s pukem nedorazil za modrou čáru a raději odjel na střídačku. Jokerit může uklidnit hru.
     
    38:13
    Ivan Tělegin projel s pukem po pravém křídle do útočného pásma, jenže přes důrazné obránce Jokeritu nestačil přesně přihrát před branku.
     
    37:51
    Přesilovka CSKA je u konce! Bogdan Kiselevič trefil domácího obránce do obličeje a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:35
    Robinson se natahoval po odraženém kotouči, jenže domácí brankář na poslední chvíli vypíchl odražený kotouč hokejkou za modrou čáru.
     
    37:10
    Arťom Blažijevskij táhl akci hostujícího celku po pravém křídle, jenže na modré čáře se mu do cesty postavil Norman, který jej nepustil do útočného pásma.
     
    36:20
    Sami Lepistö se dostal k odraženému kotouči a pohotově jej vyhodil přes všechny čáry. CSKA se v úvodu dlouhé přesilovky nemůže udržet v útočném pásmu.
     
    35:45
    Domácí celek už znovu hraje ve čtyřech. CSKA stále nemůže najít recept na skvěle se pohybující defenzívu finského výběru.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Tommi Kivistö – 5 min., sekání).
     
    34:26
    Valerij Ničuškin dostal krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově vypálil. Brankář Karri Rämö si proti jeho pokusu povyjel a schoval puk do lapačky.
     
    34:01
    Hosté už jsou v plném počtu a nyní tedy pokračuje jejich klasická přesilovka pěti proti čtyřem. Jokerit nyní čekají těžké chvíle.
     
    33:44
    Přesilovku si nyní zahraje také hostující celek! Sami Lepistö vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    33:16
    Arťom Blažijevskij napřáhl ke střele od modré čáry. Marko Anttila jeho dělovku před brankou Jokeritu tečoval a přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    33:02
    Norman se s kotoučem prodral do útočného pásma, jenže akci mu pokazil čárový rozhodčí, který usoudil, že domácí hráč projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    32:26
    Gilroy projel s kotoučem do rohu útočného pásma, jenže zadáci CSKA k němu ihned ve dvou přistoupili a nenechali jej přihrát před hostující branku.
     
    32:01
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Šumakov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Tommi Huhtala – 2 min., hrubost).
    31:38 Olli PALOLA - 1:0
     
    31:38
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit přeci jen dokázal využít přesilovou hru a ujímá se vedení! Domácí si vytvořili tlak! Brankář Sorokin Tolvanenovu ránu jen vyrazil před sebe a OLLI PALOLA dopravil kotouč pod břevno! Asistence: Eeli Tolvanen, Matthew Gilroy.
     
    31:10
    Valerij Ničuškin připravil domácí celek o puk při přechodu do útočného pásma a okamžitě jej vyhodil přes všechny čáry. Jokeritu se v přesilovkách nedaří.
     
    30:21
    Další přesilovka pro Jokerit! Dvě minuty za podražení tentokrát dostává Andronov.
     
    30:17
    Tommi Huhtala se kolem jednoho z obránců prosmýkl do útočného pásma, nicméně bekhendovou střelou nedokázal puk uklidit pod břevno.
     
    30:06
    CSKA se po delší době podívalo do útočného pásma. Grigorenko zavezl puk do rohu kluziště, jenže nikdo v bílém dresu mu nepřijel pomoci.
     
    29:15
    Hosté v plném počtu.
     
    29:10
    Sami Lepistö střílel od modré čáry. Sorokin měl úplně čistý výhled a se střelou zápěstím domácího obránce si bez větších problémů poradil.
     
    28:30
    CSKA se znovu osvobozuje! Hostující celek zatím nenechává Jokeritu prostor k zakončení. Kirill Petrov dokonce získal puk a vyhodil jej přes všechny čáry.
     
    28:06
    Peter Regin dirigoval rozehrávku Jokeritu v útočném pásmu, jenže prudkou přihrávkou zasáhl jen brusle jednoho z hokejistů CSKA.
     
    27:15
    Kiselevič vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení a posílá CSKA do oslabení!
     
    27:12
    Petteri Wirtanen se na pravém křídle prodral do útočného pásma, jenže jeden ze zadáků CSKA jej okamžitě přitlačil k mantinelu a nenechal jej zakončit.
     
    26:25
    Hosté v plném počtu.
     
    26:04
    Sorokin prokázal skvělou pozornost! Hostující brankář si všiml odraženého kotouče a před dotírajícím Joenssuem jej přikryl lapačkou.
     
    25:32
    Ivan Tělegin se v obranném pásmu prodral k odraženému kotouči a bez váhání jej poslal přes všechny čáry. Jokerit musí začít další útok od své klece.
     
    25:10
    Jokerit se tentokrát usadil v útočném pásmu. Domácí hokejisté však váhají se zakončením a stále hledají ideální střeleckou pozici.
     
    24:25
    Jokerit si zahraje další přesilovku. Sergej Šumakov vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    24:03
    Robinson napřáhl od modré čáry. Karri Rämö měl zcela zakrytý výhled, ale na poslední chvíli si našel cestu ke kotouči a vykopl jej pravým betonem.
     
    23:35
    Ivan Tělegin se skvěle vrátil a na modré čáře obral o puk jednoho z útočníku Jokeritu. Stále se hraje bez přerušení. Pokračuje bojovný obraz hry.
     
    23:03
    Geoff Platt napadal Anttilu v rohu obranného pásma Jokeritu. Hostující hokejista mu přizvedl hokejku, ale domácí zadák přesto přesně přihrál.
     
    22:15
    Petteri Wirtanen napadal rozehrávku CSKA za hostující brankou. Sergej Andronov si s jeho přítomností nelámal hlavu a ujel mu podél mantinelu.
     
    21:48
    Lars Johansson střílel od modré čáry. Jeho dělovku před brankou ještě tečoval Valerij Ničuškin, jenže puk se od špičky jeho čepele odrazil mimo tři tyče.
     
    21:18
    Sorokin vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Brankář CSKA pohotově našel své spoluhráče a rozjel výpad CSKA.
     
    20:35
    Jesse Joensuu operoval s kotoučem na levé straně útočného pásma, nicméně hostující Marčenko k němu bleskově přistoupil a získal puk pro hosty.
     
    20:10
    CSKA uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Moskevský celek se ihned vydal do útoku, jenže domácí defenzíva skvěle zasáhla na modré čáře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 7 – 8
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali atraktivní hokej plný střetů a soubojů! O něco aktivnější byl v úvodu Jokerit, ale favorizované CSKA se dostalo do hry! V závěru třetiny hosté navíc začli nebezpečně hrozit! Nejprve se ve velké šanci zjevil Kaprizov, jenže z dobré pozice minul branku! O dvě minuty později objel Petrov branku, ale ani on nezamířil mezi tři tyče. Do kabin se proto odchází za bezbrankové stavu!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Geoff Platt skvěle napadal kombinaci Jokeritu v útočném pásmu a za svou aktivitu byl odměněn. Běloruský hokejista totiž kotouč protečoval za modrou čáru.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:28
    Ivan Tělegin se před brankou Jokeritu natahoval po odraženém kotouči, jenže puk byl příliš blízko k domácímu gólmanovi, který se skvěle roztáhl a nepustil kotouč za svá záda.
     
    18:03
    Petrov objel branku domácího celku, našel si prostor ke střele, nicméně zápěstím přizvedl puk vysoko nad břevno!
     
    17:35
    Jesse Joensuu uklidnil hru Jokeritu v obranném pásmu a společně s Anttilou počkali na vystřídání ostatních hráčů v modrém. CSKA však pokračuje v napadání.
     
    17:13
    Domácí v plném počtu.
     
    16:45
    Kaprizov se před brankou Jokeritu dostal k odraženému kotouči, jenže z vynikající pozice nedokázal seřídit mířidla a poslal kotouč nad břevno!
     
    16:12
    Jokerit už zase hraje ve čtyřech a nyní se domácím hráčům podařilo vyhodit puk přes všechny čáry. Finský celek si konečně může oddechnout.
     
    15:42
    Arťom Blažijevskij střílel od modré čáry. Domácí brankář měl zcela zakrytý výhled, jenže dělovka z pravé strany prosvištěla nad břevnem.
     
    15:13
    A další vyloučení na straně Jokeritu! Domácí celek bude hrát ve třech. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Tommi Huhtala.
     
    14:43
    Šalunov se snažil přihrát na modrou čáru, jenže jeden z domácích hráčů jeho pobídku tečoval a prodloužil ji do středního pásma. CSKA musí začít od své klece.
     
    14:15
    Také Jokerit začíná při oslabení velmi dobře. Finský celek uspěl na vhazování a domácího hokejisté pohotově vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    13:58
    Tentokrát se bude vylučovat na domácí straně! Nicklas Jensen dostává dvě minuty za sekání.
     
    13:35
    Domácí hokejisté uklidňují hru za brankou a čekají na vystřídání svých spoluhráčů. Nikdo v bílém dresu postupnou rozehrávku finského celku neatakuje.
     
    13:06
    Moses nahodil puk do rohu útočného pásma. Jokerit hraje během první třetiny opravdu aktivně. Nyní si finský celek znovu vypracoval tlak v útočném pásmu.
     
    12:16
    Norman se před brankou CSKA natahoval po odraženém kotouči, jenže puk dopadl na hranu a odrazil se mimo dosah hokejky domácího hráče.
     
    12:03
    Kotouč se na modré čáry od Olliho Paloly odrazil na střídačku domácího celku. Po dalším přerušení se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    11:25
    Valerij Ničuškin nevyhodil puk do středního pásma a Jokerit se dostal do tlaku. Marko Anttila střílel z otočky, ale trefil jen jednoho z obránců.
     
    11:00
    Hosté v plném počtu.
     
    10:22
    Sami Lepistö se snažil přihrát na modrou čáru, ale trefil jen hokejku jednoho z domácích hokejistů, od které se puk odrazil do středního pásma.
     
    10:03
    Valerij Ničuškin se během oslabení dokonce prosmýkl do útočného pásma, nicméně střelou bekhendem domácího brankáře zrovna nevyplašil.
     
    09:18
    CSKA začíná své oslabení opravdu dobře. Hosté uspěli na vhazování před vlastní brankou a dobře postavený Geoff Platt puk vyhodil přes všechny čáry.
     
    09:00
    Arťom Blažijevskij ostře atakoval jednoho z domácích hráčů a dostává dvě minuty za hrubost!
     
    08:29
    Kotouč po přetlačované v rohu útočného pásma CSKA opustil ledovou plochu a vyletěl mezi diváky. Po přerušení se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    08:11
    Petteri Wirtanen bekhendem nahodil puk za branku CSKA, kde jeho nahození dojel Marko Anttila, jenže Geoff Platt jej díky svému důrazu obral o puk.
     
    07:35
    Kiselevič si znovu splnil své defenzivní povinnosti. Hostující obránce se položil do svižné střely a kotníkem srazil letící puk mimo tři tyče hostující klece.
     
    07:05
    Maxim Šalunov se před brankou finského celku natahoval po prudké přihrávce z rohu útočného pásma, ale bekhendovým způsobem puk netrefil.
     
    06:25
    Regin zavezl kotouč do útočného pásma, nicméně skvěle postavený Robinson jej vytlačil až k mantinelu a domácí střelec už netrefil branku.
     
    06:05
    Tělegin tentokrát s pukem operoval za brankou Jokeritu, ale ihned k němu přispěchal jeden z obránců, který jej přitlačil na mantinel a vzal mu puk.
     
    05:29
    Tělegin dojel odražený puk a z rohu obranného pásma jej bez váhání vyhodil do středního pásma. CSKA se v úvodních minutách musí spíše bránit.
     
    05:12
    Zatím se hraje ve velkém tempu. Domácí obránce Jensen se od modré čáry opřel do odraženého kotouče, nicméně brankář Sorokin jeho pokus bez problémů vyrazil.
     
    04:35
    Bogdan Kiselevič dojel nahození do rohu útočného pásma, přenechal kotouč Ničuškinovi, který si nabruslil do střelecké pozice, ale nechal vyniknout domácího brankáře.
     
    04:10
    Jeden z obránců CSKA atakoval soupeře ostrým hitem a podle všeho jej zasáhl do obličeje. Domácí fanoušci se sice zlobí, ale sudí hru nepřerušuje.
     
    03:35
    Oliver Lauridsen si najížděl na prudkou přihrávku do útočného pásma, ale Bogdan Kiselevič proti němu skvěle vystoupil a prudkou přihrávku pohotově zastavil.
     
    03:05
    Sami Lepistö skvěle atakoval jednoho z útočníku CSKA a ostrým hitem jej poslal k zemi. Domácí obránce sklidil za svůj atak potlesk diváků.
     
    02:35
    Petteri Wirtanen si řekl o přihrávku na levé křídlo, ale neporadil si se zpracováním. K puku se tak dostali hosté a Karri Rämö musel zasahovat po ráně od mantinelu.
     
    02:10
    Hosté se nyní dopustili zakázaného uvolnění. Prudké nahození prosvištělo přes všechny čáry. Vhazovat se bude před Sorokinem.
     
    01:40
    Domácí zadáci vyčkávají s pukem za svou brankou a čekají na vystřídání ostatních hokejistů. Nikdo v modrém v úvodu zrovna nehýří aktivitou.
     
    01:06
    Šalunov si zpoza branky vybruslil mezi kruhy a vyslal svižnou střelu zápěstím. Domácí brankář měl sice zcela zakrytý výhled, ale kotouč dokázal vyrazit.
     
    00:25
    Domácí brankář musel dávat pozor na prudké nahození ze středního pásma. Brankář Jokeritu si však povyjel a vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    00:10
    Jokerit uspěl na úvodním vhazování dnešního utkání. Finský celek se ihned vydal do útoku, jenže domácí hráči se dopustili postavení mimo hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a finská hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Jokerit bude hrát v modrém, zatímco CSKA přijelo do Finska v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jokerit Helsinky

    Jokerit v letošním ročníku rovněž podává hodně povedené výkony a rozhodně si na silného soupeře věří. Po třetím místě v základní části čekala na Jokerit série proti Soči, kterou finský celek zvládl bez větších problémů a po výhře 4:1 postoupil do čtvrtfinále! Nejproduktivnějším hráčem je Američan Matt Gilroy.

    Série se Soči

    Jokerit 2:1 pp Soči
    Soči 2:3 pp Jokerit
    Soči 2:7 Jokerit
    Jokerit 7:2 Soči
    Jokerit 2:3 pp Soči
     
    CSKA Moskva

    CSKA patří společně s Petrohradem mezi největší favority na zisk Gagarinova pohárů. V základní části podával výběr z ruské metropole dobré výkony a skočnil na druhé pozici. V prvním kole play-off čekalo na CSKA městské derby se Spartakem Moskva, kterému ve čtyřech duelech ukončilo sezónu.

    Série se Spartakem

    Spartak Moskva 0:1 CSKA Moskva
    Spartak Moskva 1:3 CSKA Moskva
    CSKA Moskva 1:0 Spartak Moskva
    CSKA Moskva 6:0 Spartak Moskva
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z play-off KHL mezi Jokeritem Helsinki a CSKA Moskva. Duel startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 32. Palola (Tolvanen, Gilroy), 78. Palola (Gilroy) – 42. Pašnin (V. Žarkov)


    Jokerit Helsinky: Rämö (Zapolski) – Andersén, Lepistö, Kivistö, Gilroy, J. Jensen, O. Lauridsen, Wirtanen – Moses, Regin, Joensuu – N Jensen, O'Neill, Tolvanen – Palola, Norman, H. Ikonen – Anttila, Niemi, Huhtala.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Kiselevič, Marčenko, Nestěrov, Ar. Sergejev, Pašnin, Blažijevskij – Grigorenko, Al. Popov, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – K. Petrov, Andronov, Tělegin – Platt, Scott, V. Žarkov.
    Jokerit 2 4 CSKA Moskva
    #1 Pátek 16.03.2018 • 17:30
    CSKA Moskva - Jokerit 4:0
    #2 Sobota 17.03.2018 • 15:00
    CSKA Moskva - Jokerit 2:0
    #3 Pondělí 19.03.2018 • 17:30
    Jokerit - CSKA Moskva 2:1 po prodl.
    #4 Úterý 20.03.2018 • 17:30
    Jokerit - CSKA Moskva 1:2
    #5 Čtvrtek 22.03.2018 • 17:30
    CSKA Moskva - Jokerit 1:2 po prodl.
    #6 Sobota 24.03.2018 • 15:00
    Jokerit - CSKA Moskva 3:4
    ocianews.com