Písek – Vyšehrad 2:0 (kon.) | Chrudim – Králův Dvůr 2:1 (kon.) | Čížová – Benátky n/J 0:3 (kon.)
Litoměřicko – Domažlice 2:0 (kon.) | Ústí n/O – Zápy 2:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
2:1 (0:1)
FK Králův Dvůr
Sobota 24.03.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Česká fotbalová liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí skóre ve svůj prospěch! Hrdinou dne je obránce LUKÁŠ MASTÍK, který ukázal, že když je potřeba vystřelit, umí vyslat parádní střelu! Jeho první pokus z hranice velkého vápna skončil na tyči Králova Dvora, balon se se štěstím vrátil na jeho nohu a stejný hráč následně střelou po zemi k tyči rozjásal všechny přítomné – 2:1!
     
    70
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Následoval rohový kop, po kterém se již chrudimský stadion raduje! Rozehrávka nakrátko zavála míč na nohu MATĚJE PTÁČKA, který dělovou ranou zpoza pokutového území trefil nekompromisně do protipohybu Jiřího Krčka! Čaroděj z Králova Dvora tentokrát neměl nárok zareagovat – 1:1!
     
    35
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Podobný vývoj se nečekal, lídr deset minut před přestávkou inkasuje první branku utkání! Je důležité poznamenat, že tato akce se Královu Dvoru velmi povedla. MICHAL PROCHÁZKA dostal balon na pravačku, ve vápně se z voleje opřel do míče a nechytatelnou ranou trefil přesně ke vzdálenější tyči Mrázkovy branky – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 70. Ptáček, 76. Mastík – 35. Procházka

    Karty:   23. Vodrážka (CHR), 37. Dostálek (CHR), 90. Vašulín (CHR) – 24. Balšánek (KDV), 50. Šebek (KDV), 53. Matas (KDV), 63. Kraus (KDV), 77. Hell (KDV), 87. Zelenka (KDV)   51. Šebek (KDV)


    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Krčál, Mastík – Langr (C) – Kesner, Vodrážka (63. Vašulín), Dostálek (63. Ptáček) – Kopecký (89. Vavrouš) – Rybička
    Náhradníci: Zíma, Stránský, Zavřel, Vavrouš, Ptáček, Vašulín, Tlapák

    FK Králův Dvůr: Krček – Procházka, Matas, Růžička, Hell, Kraus, Balšánek (C) (81. Bican), Šebek, Ježdík (81. Zelenka), Šlapák (65. Břížďala), Novák
    Náhradníci: Vávra, Zelenka, Břížďala, Bican, Černý, Bohánek

    Rozhodčí: Váňa – Leška, Lafek

    Diváci: 260
    thejrc.org