CSKA Moskva – Petrohrad 2:5 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:5 (1:2, 1:2, 0:1) Stav série: 1:2
SKA Petrohrad
Pondělí 02.04.2018, 18:30 • CSKA Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání finále Západní konference KHL mezi CSKA Moskva a SKA Petrohrad. Třetí utkání této série startuje v 18:30.
     
    Průběh této série

    Po dvou zápasech na ledě favorizovaného Petrohradu je série vyrovnaná. Oba týmy dokázaly v Petrohradě jednou zvítězit. V úvodním utkání se radovalo moskevské CSKA. Moskevský celek na ledě soupeře dlouho vedl, ale deset minut před koncem se prosadil Sergej Plotnikov, čímž poslal duel do prodloužení. V něm se ale prosadil Andrej Kuzmenko, který vítěznou brankou zkompletoval hattrick a rozhodl o výhře CSKA 5:4.

    Ve druhém utkání už to taková přestřelka nebyla. Domácí Petrohrad si byl vědom toho, že nemůže ztratit druhé domácí utkání. Do vedení se favorit na zisk Gagarinova poháru dostal krátce po přestávce, kdy se trefil Nikita Gusev. Ve 31. minutě navíc přidal druhou branku Jarno Koskiranta a Petrohrad už hostům nedovolil vývoj zápasu zdramatizovat.
     
    29. 3. 2018 Petrohrad – CSKA Moskva 4:5 v prodloužení
    31. 3. 2018 Petrohrad – CSKA Moskva 2:0
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Kiselevič, M. Robinson, Nestěrov, Marčenko, Naumenkov, Pašnin, Ar. Sergejev – K. Petrov, Andronov, Ničuškin – Al. Popov, Grigorenko, Kaprizov – Platt, Ljubimov, Scott – Okulov, Popugajev, Světlakov – Kuzmenko.

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Hersley, Zub, J. Jakovlev, Rykov – P. Thoresen, Kovalčuk, Šipačov – S. Plotnikov, Dacjuk, N. Gusev – Širokov, Koskiranta, Barabanov – Kablukov, V. Tichonov, Ketov.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Lazarev, Judin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. CSKA bude hrát v červeném, zatímco Petrohrad přijel do Moskvy v bílých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování první třetiny a ihned se vydal do útoku. Roman Ljubimov zpoza branky přihrál mezi kruhy, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    00:40
    Poprvé v utkání se do útoku vydal také Petrohrad. Pavel Dacjuk však z ostrého úhlu nenašel mezírku mezi betonem brankáře a brankovou konstrukcí.
     
    01:50
    Petrohrad se znovu vydal do útoku. Kovalčuk nahodil puk od pravého mantinelu, ale nikdo v bílém jeho pokus nestačil tečovat.
     
    02:20
    CSKA se v úvodních minutách utkání musí bránit. Domácí hokejisté nyní vyhodili puk jen do středního pásma, kde jej sebrali zadáci Petrohradu.
     
    02:51
    Až nyní se Kirill Petrov v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a s naprostým přehledem jej vyvezl do středního pásma.
     
    03:15
    Ilja Kablukov vyjel z kotoučem zpoza branky hostujícího celku, ale dotírající Kirill Petrov jej dostal pod tlak a Kablukov si musel pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    03:41
    Roman Ljubimov se dostal k zakončení od pravého mantinelu. Kotouč se mu ale svezl po hokejce a brankář Petrohradu schoval puk do lapačky.
     
    04:10
    Jarno Koskiranta sice pro Petrohrad udržel útočné pásmo, jenže nikdo v bílém dresu mu nepřišel pomoci a zadáci CSKA se vysokým obloučkem osvobodili.
     
    04:35
    Andrej Kuzmenko si udělal prostor v rohu útočného pásma, kde se zbavil jednoho z obránců, jenže přihrávkou na modrou čáru vyhnal spoluhráče z útočného pásma.
     
    05:10
    Arťom Zub dostal nabito na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho dělovka příklepem byla sice velice razantní, ale postrádala potřebnou přesnost.
     
    05:41
    Ilja Kovalčuk na modré čáře atakoval rozehrávku domácího celku. Sergej Andronov před ním na poslední chvíli poslal puk do útočného pásma.
     
    06:00
    Alexandr Barabanov se středem hrací plochy tlačil do zakončení, ale pozorný obránce v červeném dresu jej vytlačil mimo střelecký úhel.
     
    06:25
    Alexandr Barabanov tentokrát puk pouze nahodil do rohu útočného pásma a odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na led také lodivod domácího CSKA.
     
    07:06
    Greg Scott vybojoval odražený puk v rohu útočného pásma a okamžitě jej napálil před branku Petrohradu. Hostující brankář jeho pobídku přikryl lapačkou.
     
    07:35
    Dinar Chafizullin ze středního pásma vyslal dlouhou přihrávku na rozjetého Ilju Kovalčuka, který se prodral do střelecké pozice, ale netrefil branku.
     
    08:10
    Zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Petrohrad se sice tlačí do útoku, ale nikdo v bílém dresu zatím domácí klec nedokázal ohrozit.
     
    08:33
    Až nyní musel Ilja Sorokin zasahovat. Domácí brankář se nádherně roztáhl proti zakončení od modré čáry a špičkou betonu vykopl puk mimo tři tyče.
     
    09:10
    Roman Ljubimov bojoval o puk v rohu útočného pásma. Domácí útočník kotouč sice získal, ale zadovkou už nedokázal oslovit nikoho v červeném dresu.
     
    09:40
    Obrovská šance hostů! Šipačov si nabruslil na krásnou přihrávku mezi kruhy a pohotovou střelou prověřil pozornost domácího brankáře! Sorokin jeho pokus na poslední chvíli vyrazil!
     
    10:10
    Arťom Zub dojel nahození za branku hostujícího celku a bekhendem odehrál kotouč na hůl Dinara Chafizulina. Zadák Petrohradu poté uklidnil hru.
     
    10:45
    Viktor Tichonov spěchal za dlouhou přihrávkou do útočného pásma, ale rychlou kličkou si neudělal prostor k zakončení a přes Andronova nedokázal vypálit.
     
    11:11
    Ilja Sorokin musel znovu zasahovat. Domácí brankář zastavil svižnou střelu od levého mantinelu a před dotírajícím Dacjukem raději přerušil hru.
     
    11:26
    Dinar Chafizullin bekhendem nahodil puk do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil na střídačku. CSKA může rozjet další útok.
     
    12:05
    Rozhodčí ztratil z dohledu puk v souboji v rohu útočného pásma. Po přerušení se hra přesune do středního pásma.
     
    12:06
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Sergejev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nikita Gusev – 2 min., krosček).
     
    13:10
    Bogdan Kiselevič si vzal na starost rozehrávku z obranného pásma. Domácí obránce rozjel akci CSKA, ale jeho prudkou přihrávku zablokoval Patrik Hersley.
     
    13:40
    Tichonov se středem ledové plochy prosmýkl do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale kolem dobře postaveného zadáka nezacílil mezi tři tyče.
     
    14:25
    Popov udělal oblouček v útočném pásmu, ale bekhendem už nedokázal přihrát na modrou čáru. Zadáci Petrohradu jej přitlačili k mantinelu.
     
    14:45
    Konstantin Okulov lehce nahodil puk na branku hostujícího celku. Před gólmanem jeho pobídku tečoval Geoff Platt, ale od jeho hole se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    15:25
    Ilja Kovalčuk si řekl o přihrávku do jízdy. Na levé straně útočného pásma si puk dokázal zpracovat, jenže už neměl dostatek času a prostoru na zakončení.
     
    16:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se ujímá vedení! Hosté dokonale zaskočili obranu CSKA! Vladislav Gavrikov objel branku domácího celku a krásnou přihrávkou našel PATRICKA THORESENA, který pohotovou střelou pod břevno otevřel skóre! Asistence. Vladislav Gavrikov, Vadim Šipačov.
    16:04 Patrick THORESEN - 0:1
     
    16:45
    Andrej Světlakov napřáhl ke střele od modré čáry, jenže jeho pokus postrádal potřebnou přesnost a pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    17:20
    Alexandr Popov projel s kotoučem na hokejce do útočného pásma, ale nikdo v červeném dresu jeho výpad nepodpořil a domácí celek přišel o puk.
     
    17:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek ještě před přestávkou dotahuje krok! Sergej Andronov si sjel na pěknou přihrávku do útočného pásma, roztáhl si brankáře, ale Mikko Koskinen jeho pokus vyrazil. K puku se ale dostal KIRILL PETROV, který kotouč dopravil do sítě! Asistence: Sergej Andronov, Valerij Ničuškin.
    17:58 Kirill PETROV - 1:1
     
    17:58
    Pozor! Rozhodčí ještě vyrazil na poradu s kolegou u videa! Uvidíme, zda bude vyrovnávací branka platit.
     
    17:58
    Gól platí! CSKA tak vyrovnává na 1:1!
     
    18:10
    Patrick Thoresen se ihned po vyhraném vhazování vydal do útočného pásma, ale střelou z pravé strany útočného pásma úplně minul domácí klec.
     
    18:35
    Ilja Kovalčuk si řekl o dlouhou přihrávku na modrou čáru. Hostující hvězda se snažila obejít Ljubimova, ale domácí hokejista mu zatarasil cestu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad si bere zpět ztracené vedení! Alexandr Barabanov dostal prostor v útočném pásmu, přihrál mezi kruhy a osamocený JARNO KOSKIRANTA prostřelil bezmocného brankáře! Asistence: Alexandr Barabanov, Serger Širikov.
    19:05 Jarno KOSKIRANTA - 1:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Vstup do dnešního utkání měl o něco lepší hostující Petrohrad, který po dvaceti minutách vede 2:1! Hosté se ujali vedení zásluhou Patricka Thoresena! Dvě minuty před přestávkou ale dokázal vyrovnat Kirill Petrov! To stále nebylo vše! Pětapadesát sekund před přestávkou se ke střele dostal Jarno Koskiranta a svižným pokusem nedal Sorokinovu sebemenší šanci! Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.
     
    Střely na branku: 12 -18
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Petrohradu se však vůbec nepovedla rozehrávka a prudká přihrávka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    20:25
    Jevgenij Ketov si rychlou brzdou v útočném pásmu udělal prostor k zakončení, ale jeho pokus minul vzdálenější tyč domácí klece.
     
    21:03
    Ilja Kovalčuk zkusil překvapit domácího brankáře dělovkou od červené čáry. Jeho rána byla sice velmi prudká, ale Sorokin kotouč vyrazil před sebe.
     
    21:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přidává další branku a kráčí za cennou výhrou! PATRIK HERSLEY se na modré čáry zbavil obránce, jel sám na domácí branku a dělovkou příklepem překonal bezmocného brankáře! Bez asistence.
    21:16 Patrik HERSLEY - 1:3
     
    21:16
    Taky branku Petrohradu zkoumá rozhodčí s kolegou u videa! Podle všeho se dívá, zda Hersley neprojel do ofsajdu.
     
    21:16
    Branka hostujícího celku nakonec platí a Petrohrad vede už 3:1.
     
    22:05
    Domácí celek se ihned vydal do útoku se snahou bleskově vyrovnat. Hokejistům CSKA ale chyběla při přechodu do útoku přesnou v kombinaci.
     
    22:25
    Širokov vyslal dlouhou přihrávku na levé křídlo. Na jeho pobídku si nabrusil Barabanov, ale ten puk pouze protečoval do útočného pásma.
     
    23:06
    Sergej Širokov se dostal do úniku, posunul si puk kolem vracejícího se obránce, nicméně svižnou střelou zápěstím nedokázal přesně zamířit a minul vzdálenější tyč!
     
    23:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad zcela dominuje dění na ledové ploše a je velmi blízko druhému vítězství! NIKITA GUSEV ujel domácí obraně a parádně provedeným bekhendovým blafákem nedal domácímu gólmanovi šanci! Asistence: Sergej Plotnikov.
    23:37 Nikita GUSEV - 1:4
     
    23:37
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Ilja Sorokin, přichází Lars Johansson.
     
    24:03
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Patrick Thoresen – 2 min., hrubost).
     
    25:10
    Vojnov rozjel útok Petrohradu zpoza hostující branky. Hostující hokejista projel až do útočného pásma, ale z ostréhu úhlu Johanssona neohrozil.
     
    25:29
    CSKA se v této fázi utkání nesmírně trápí. Domácímu celku se vůbec nepovedla rozehrávka a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Johanssonem.
     
    26:03
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    26:16
    Plotnikov se za brankou CSKA dostal k volnému kotouč, parádně se s ním otočil kolem branky, ale už nedokázal najít mezírku mezi betonem brankáře a tyčkou.
     
    27:15
    Domácí celek se nyní tlačí do útoku a snaží se dnešním utkáním ještě něco vymyslet. Hráčům CSKA ale v útočném pásmu chybí dostatečný pohyb.
     
    27:34
    Až nyní musel Mikko Koskinen zasahovat. Hostující brankář se pohotově přesunul k brankové konstrukci a schoval do lapačky nahození od mantinelu.
     
    28:05
    Mohlo být sníženo! Valerij Ničuškin před brankou tečoval nahození od modré čáry, ale puk se od špičky jeho čepele odrazil mimo tři tyče!
     
    28:28
    Dinar Chafizullin vyslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, ale Plotnikov si ve velké rychlosti neporadil se zpracováním a nechal se o kotouč připravit.
     
    29:05
    Valerij Ničuškin si na modré čáře dělal prostor k průniku do střelecké pozice. Důrazný Arťom Zub proti němu bleskově vystoupil a přitlačil jej na mantinel.
     
    29:34
    Mikko Koskinen musel znovu zasahovat. Tentokrát se na něj řítil Kirill Kaprizov, jenže skvěle chytající brankář Petrohradu jeho teč vykopl mimo tři tyče.
     
    30:10
    Jarno Koskiranta skvěle napadal rozehrávku CSKA za domácí brankou. Důrazný hokejista Petrohradu dostal pod tlak Ljubimova, ale kotouč nezískal.
     
    30:21
    Domácí střídačka si vysloužila trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Petrohrad si tak zahraje přesilovku.
     
    31:02
    Domácí celek začíná hru v oslabení opravdu skvěle. Hokejisté CSKA nadvakrát vyhodili kotouč přes všechny čáry.
     
    31:23
    Petrohrad se stále nemůže probít do útočného pásma. Domácí defenzíva se skvěle pohybuje a nenechává střelcům v bílém prostor k zakončení.
     
    32:03
    Hráči CSKA nyní uspěli na vhazování v obranném pásmu a s přehledem vyhodili puk přes všechny čáry ledové plochy.
     
    32:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se přeci jen dokázal prosadit a ještě dramatizuje vývoj utkání! MICHAIL GRIGORENKO vystihl špatnou rozehrávku Petrohradu, pořádně do toho šlápl a svůj únik vyšperkoval krásnou střelou! Aistence: Kirill Kaprizov.
    32:28 Michail GRIGORENKO - 2:4
     
    33:20
    Petrohrad se po obdržení další branky nadále tlačí do útoku a snaží se dostat domácí defenzívu pod tlak. Hráči CSKA zatím odolávají.
     
    33:47
    Až nyní musel brankář moskevského celku zasahovat. Bez větších problémů si však poradil se střelou zápěstím od pravého mantinelu.
     
    33:47
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Sergejev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost).
     
    34:06
    Mikko Koskinen musel dávat na odražený kotouč. Hostující brankář stačil vytasit svou rychlou lapačku a jejím okrajem vyškrábl puk nad břevno.
     
    34:35
    Kaprizov objel branku hostujícího celku a navedl si puk do střelecké pozice. V zakončení mu však zabránil důrazný obránce Arťom Zub.
     
    35:03
    Petrohrad se z tlaku domácího celku vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před Koskinena.
     
    35:47
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    36:20
    Ilja Kablukov neustál souboj v obranném pásmu a poroučel se k zemi. Hostující hokejista se však ihned zvedl zpátky na nohy a zapojil se do defenzívy.
     
    37:04
    Další nepovedená rozehrávka Petrohradu. Arťom Zub se dostal k odraženému kotouči, který bez váhání vyhodil přes všechny čáry.
     
    37:23
    Nikita Gusev si nabruslil na krásnou průnikovou přihrávku do útočného pásma, rozhýbal si soupeřova brankáře, jenže netrefil mezírku mezi betony!
     
    38:10
    Viktor Tichonov dojel vlastní nahození do rohu útočného pásma, jenže z těžké pozice už nedokázal přihrát mezi kruhy. CSKA tak může zaútočit.
     
    38:26
    Barabanov si sjel na přihrávku do útočného pásma a pokusil se objet soupeřovu branku. Důrazný obránce Michail Pašnin mu v zakončení na poslední chvíli zabránil.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:26
    Viktor Tichonov nahodil puk do rohu útočného pásma, kam spěchal Širokov, ale domácí obránce Bogdan Kiselevič se stačil vrátit a akci zastavil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! I po prostřední části hry může být spokojenější hostující Petrohrad! Hned v úvodu druhé třetiny se totiž prosadil Patrik Hersley a o minutu později přidal čtvrtou branku hostujícího celku Nikita Gusev! Domácí celek poté vyměnil muže s maskou a Lars Johansson zatím neinkasoval. Naopak na druhé straně ujel Michail Grigorenko a krásnou střelou vrátil CSKA do hry. Po čtyřiceti minutách je stav 2:4.
     
    Střely na branku: 21 – 28
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Hokejisté CSKA se ihned vydali do útoku, ale obrana Petrohradu byla na úvod třetiny pozorná.
     
    40:35
    Alexandr Popov spěchal za nahozením do rohu útočného pásma. Proti dvojici obránců v bílých dresech ale neměl šanci na úspěch a kotouč nezískal.
     
    41:12
    Sergej Plotnikov bojoval o puk u mantinelu ve středním pásmu. Hostující hokejista však neudržel balanc a upadl. Domácí mohou zaútočit.
     
    42:02
    Vadim Šipačov si za vlastní brankou vzal odražený puk a chtěl s ním vybruslit za modrou čáru. Důrazný Pašnin mu ale zastoupil cestu a jeho průnik zastavil.
     
    42:29
    Arťom Zub napadal rozehrávku domácích hokejistů v rohu útočného pásma. CSKA se nyní tlačí do útoku, jenže defenzíva Petrohradu hraje na jedničku.
     
    43:02
    Bogdan Kiselevič dostal kousek prostoru na modré čáře. Domácí obránce si tak připravil puk ke střele a příklepem prověřil gólmana Koskinena.
     
    43:02
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    43:26
    Nikita Gusev míchal kotoučem v blízkosti brankové konstrukce. Hostující útočník se snažil oslovit Šipačova, ale jeho pobídku zablokovala obrana.
     
    44:04
    Vadim Šipačov si nabruslil na krásnou přihrávku do volného prostoru, ale střelou bez přípravy nezamířil přesně a těsně minul domácí klec.
     
    44:30
    Hokejisté CSKA se nyní navíc prodrali ke kotouči a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry. Petrohrad musí zahájit další akci od vlastní branky.
     
    45:02
    Domácí v plném počtu.
     
    45:17
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Roman Ljubimov chtěl zrychlit přechod CSKA do útočného pásma, ale jeho pobídka prosvištěla na zakázané uvolnění.
     
    46:03
    Domácí celek se už začíná tlačit do útoku. Alexandr Popov zkoušel prověřit Koskinena střelou z ostrého úhlu, ale zápěstím úplně minul branku.
     
    46:35
    Hosté se skvěle pohybují a nenechávají hráčům CSKA prostor ke kombinaci. Hráči v červených dresech mají obrovské problémy s kombinací.
     
    47:05
    Bogdan Kiselevič se snažil přihrát na modrou čáru, ale trefil jen hokejku připraveného Ketova. Petrohrad tak může znovu vyhodit puk do bezpečí.
     
    47:35
    Viktor Tichonov se v obranném pásmu natahoval po odraženém kotouči, jenže na něj nedosáhl a Platt mohl zakončit. Jeho pokus ale nemířil mezi tři tyče.
     
    48:00
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., hrubost).
     
    48:30
    CSKA zatím zvládá toto oslabení skvěle. Domácí hokejisté vybojovali kotouč na modré čáře a bekhendovým obloučkem jej vyhodili do bezpečí.
     
    49:06
    Pavel Dacjuk se pokoušel rozehrát na modré čáře, ale domácí zadáci nyní hrají na hranici sebeobětování. Petrohrad se nemůže udržet v útočném pásmu.
     
    49:45
    CSKA se navíc znovu osvobozuje a tuto přesilovku hostujícího celku podle všeho přestojí bez inkasované branky.
     
    50:00
    Domácí v plném počtu.
     
    50:06
    Další přesilovka pro Petrohrad! Domácí střídačka je potrestána menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    51:03
    Patrik Hersley střílel příklepem od modré čáry, ale zakončení mu moc nesedlo a jeho dělovka prosvištěla kousek nad břevnem.
     
    51:35
    CSKA se stále brání na jedničku. Domácí hokejisté vybojovali odražený kotouč a bez jakéhokoliv váhání jej poslali přes všechny čáry.
     
    52:06
    Domácí v plném počtu.
     
    52:20
    Nikita Gusev mohl definitivně rozhodnout! Hostující střelec pálil z mezikruží zápěstím, ale jeho pokus schoval Lars Johansson do lapačky!
     
    53:15
    Valerij Ničuškin dohnal prudké nahození za branku Petrohradu, ale okamžitě u něj byl Dinar Chafizullin, který jej připravil o možnost rozehrát.
     
    53:42
    Na druhé straně se zjevil Barabanov, který chtěl zadovkou vybídnout ke střele spoluhráče, jenže jeho pobídku zastavil vracející se zadák.
     
    54:12
    Vojnov chtěl rozehrát dlouhou přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo z hráčů a puk proletěl na zakázané uvolnění.
     
    55:20
    Kirill Petrov si krásnou stahovačkou nachystal puk ke střele zápěstím, ale jeho ránu švihem hostující brankář schoval do lapačky.
     
    55:35
    Pavel Dacjuk získal puk v obranném pásmu a pohotově rozehrál za modrou čáru. CSKA se potřebuje tlačit do útoku, ale vůbec nehraje s kotoučem.
     
    56:06
    Grigorenko mohl pálit zápěstím, ale zbytečně si puk rovnal do lepší pozice a pozorný obránce Petrohradu mu puk vypíchl špičkou čepele.
     
    56:26
    Další zakázané uvolnění na straně Petrohradu. Hosté se už nikam neženou a snaží se kouskovat hru. CSKA se tak nemůže dostat do tlaku.
     
    57:12
    Petrohrad znovu vybojoval puk v obranném pásmu a Šipačov jej vyvezl na opačnou stranu kluziště.
     
    57:39
    Andronov chtěl rozehrát z rohu útočného pásma, ale rozhodčí viděl přihrávku rukou a přerušil hru. Domácí se sice zlobí, ale sudí vytáhl hru mimo útočné pásmo.
     
    57:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Domácí celek odvolal před koncem brankáře. Popov poté ztratil kotouč a ALEXANDR BARABANOV zamířil do odkryté branky! Bez asistence.
    57:44 Alexandr BARABANOV - 2:5
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    59:05
    Domácí celek se ještě usadil v útočném pásmu, ale hráči Petrohradu nenechávají hokejistům v červených dresech prostor ke kombinaci.
     
    59:29
    Jevgenij Ketov nahodil puk bekhendem za branku domácího celku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Petrohrad už dnešní zápas s přehledem dohraje.
     
    59:50
    V závěru je tu ještě jedno vyloučení! Kablukov dostává dvě minuty za hákování.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Petrohrad zvládl třetí třetinu bez problémů a připisuje si druhé vítězství v sérii! Domácí celek se sice v závěrečné části tlačil do útoku a snažil se zápas zdramatizovat, ale obrana Petrohradu v čele s fantastickým Koskinenem nenechala hráčům v červeném prostor. V závěru ještě domácí trenér odvolal brankáře a Alexandr Barabanov pečetil výhru Petrohradu gólem do prázdné branky!
     
    Střely na branku: 29 – 34
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (21:05:45)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. K. Petrov (Andronov, Ničuškin), 33. Grigorenko (Kaprizov) – 17. P. Thoresen (Gavrikov, Šipačov), 20. Koskiranta (Barabanov, Širokov), 22. Hersley, 24. N. Gusev (S. Plotnikov), 58. Barabanov


    CSKA Moskva: I. Sorokin (24. L. Johansson) – Kiselevič, M. Robinson, Nestěrov, Marčenko, Naumenkov, Pašnin, Ar. Sergejev – K. Petrov, Andronov, Ničuškin – Al. Popov, Grigorenko, Kaprizov – Platt, Ljubimov, Scott – Okulov, Popugajev, Světlakov – Kuzmenko.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Hersley, Zub, J. Jakovlev, Rykov – P. Thoresen, Kovalčuk, Šipačov – S. Plotnikov, Dacjuk, N. Gusev – Širokov, Koskiranta, Barabanov – Kablukov, V. Tichonov, Ketov.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Lazarev, Judin
    CSKA Moskva 4 2 Petrohrad
    #1 Čtvrtek 29.03.2018 • 18:30
    Petrohrad - CSKA Moskva 4:5 po prodl.
    #2 Sobota 31.03.2018 • 16:00
    Petrohrad - CSKA Moskva 2:0
    #3 Pondělí 02.04.2018 • 18:30
    CSKA Moskva - Petrohrad 2:5
    #4 Středa 04.04.2018 • 18:30
    CSKA Moskva - Petrohrad 2:1
    #5 Pátek 06.04.2018 • 18:30
    Petrohrad - CSKA Moskva 0:1
    #6 Neděle 08.04.2018 • 16:00
    CSKA Moskva - Petrohrad 3:2 po prodl.
    bahis siteleri