Tampa – Buffalo 7:5 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 4:0 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.)
Anaheim – Dallas 5:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (4:1, 0:1, 2:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 07.04.2018, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Kvalifikace o Chance ligu • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je dnes ode mne z havlíčkobrodské Kotliny vše. Dovolte mi, abych se s vámi rozloučil. Přeji vám hezký zbytek víkendu a u dalších přenosů se s vámi budu těšit na počtenou. (19:26:20)
     
    O konečném výsledku nakonec rozhodla už první třetina, i když to dlouho vypadalo, že se bude bojovat až do konce. Trefa Filipa Beneše ale sebrala hostům vítr z plachet a od té chvíle už všichni domácí příznivci věřili, že dnes oslaví první vítězství v kvalifikaci o postup do WSM ligy. Když se pak v přesilové hře prosadil ještě Lukáš Endál, Jablonečtí musí skousnout druhou šestibrankovou porážku.

    Střely na bránu: 37:26
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Utkání se za potlesku tribun dohrává v pásmu Jablonce nad Nisou. Domácí příznivci si závěr zápasu užívají.
     
    59:21
    Michal Nevyhoštěný dostal kousek prostoru na pravém křídle, jeho ránu ale Čeněk Novák zkontroloval jenom pohledem.
     
    58:48
    Filip Beneš si sjel s kotoučem na okraj levého kruhu a přes obránce hledal skulinku mezi rukou a tělem Lukáše Hosnedla, ten ale rychle přitiskl pravici k tělu a kotouč udržel ve výstroji.
     
    57:37
    Kryštof Kulhánek je zpátky na ledě a Havlíčkův Brod hraje v plném počtu.
     
    57:22
    Až teď se hosté usadili před klecí Čeňka Nováka a hned se dostali do nebezpečné šance. Kamil Bříška dostal přihrávku křížem přes pásmo, střela mu ale nesedla.
     
    56:32
    Bruslaři se brání úspěšně. Zavřeli střední pásmo a Severočechům se tak nedaří přejít do útočné třetiny.
     
    55:51
    Michal Nevyhoštěný nevěděl co s pukem, a tak se z úhlu přiblížil bráně a vypálil. Čeněk Novák jeho pokus vyrazil a domácí se osvobodili.
     
    55:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:12
    David Michálek hraje velký zápas. Ve středním pásmu okradl soupeře o kotouč, pak obešel dva bránící hráče a natlačil se do zakončení bekhendem, které skončilo na betonech Lukáše Hosnedla.
     
    54:04
    Pětiminutový trest Jablonce nad Nisou vypršel a hosté hrají v plném počtu.
     
    53:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vlci propadli v útočném pásmu a Bruslaři se dostali do přečíslení tří na jednoho. To vedl po levém křídle David Michálek, který obešel bránícího hráče, který mu padl pod nohy, a předložil pas LUKÁŠI ENDÁLOVI, který se střelou z první trefil nad betony přesouvajícího se brankáře! Asistence: David Michálek, Jan Milfait.
     
    52:32
    David Vala nahodil puk od modré čáry. Do jeho nahození vložil hůl Patrik Přidal, Lukáš Hosnedl ovšem na změnu směru stačil zareagovat a uklidil puk do lapačky.
     
    51:54
    Po přesilovkové kombinaci se k puku dostal David Michálek, jeho ránu z prostoru před brankovištěm ale Lukáš Hosnedl zastavil.
     
    51:04
    Filip Beneš skáče z trestné lavice do hry a Bruslařům startuje tříminutová přesilová hra.
     
    50:48
    Dobrá zpráva, Tomáš Chlubna se objevuje na ledě. A hned se dostal do přečíslení dvou na jednoho, to ale nebylo zakončeno ideálně.
     
    Dnešní utkání sleduje 1723 diváků.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Milfait (Vala, Kulhánek), 7. Endál (Třetina), 9. Michálek (Milfait, Voříšek), 19. Michálek (Endál, Milfait), 48. Beneš (Chlubna, T. Semrád), 54. Endál (Michálek, Milfait) – 14. L. Tondr (Demel), 25. L. Tondr (Mulač, Havlas)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Lacina, Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis – Endál, Třetina (C), Přidal – Michálek, Milfait (A), Voříšek – Chlubna, Kuchta, Beneš – Kozlík, Ludvík, Šuhaj
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, M. Tondr – Babec, Bříška (A), Tondr (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Demel, Homolka, Peřina

    Rozhodčí: Michal Škrobák, Michal Dědek – Roman Komínek, Henrich Kráľ

    Diváci: 1723
    thejrc.org