Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Toronto – Montreal 4:2 (kon.) | Detroit – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Florida – Buffalo 4:3 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.)
Washington – New Jersey 5:3 (kon.) | Nashville – Columbus 4:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 7:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (3:2 po s.n.)
San Jose – Minnesota 3:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
Montreal Canadiens
Neděle 08.04.2018, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Patrick MARLEAU - 4:2
     
    59:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Carey Price v levém kruhu pro vhazování předvedl tragickou rozehrávku a PATRICK MARLEAU dovezl puk do prázdné brány!
    59:19 Mike REILLY - 3:2
     
    59:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    MIKE REILLY na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde si ho nešťastně srazil holí do vlastní brány Ron Hainsey! Naděje Montrealu je sice už hodně malá, ale stále ještě žije. Canadiens se vrátili do hry. Asistence: Brendan Gallagher a Jonathan Drouin.
     
    58:48
    Frederik Andersen byl zasypán sprchou střel, se všemi si ale dokázal poradit v době, kdy už byl Carey Price na střídačce a brána Montrealu zívala prázdnotou!
     
    57:33
    Auston Matthews byl v závěru zápasu vyloučen na dvě minuty za krosček a Montreal má šanci snížit.
    57:10 Nazem KADRI - 3:1
     
    57:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI si rychle zpracoval puk v pravém kruhu a krásnou bekhendovou střelou z úhlu zamířil nad levým ramenem Careyho Price pod horní tyč! Maple Leafs využili druhou přesilovou hru a vedou 3:1 těsně před koncem dnešního zápasu. Asistence: Tyler Bozak a Morgan Rielly.
    56:15 Michael McCarron sestřelil zezadu Austona Matthewse
     
    56:15
    Auston Matthews se u pravé tyče po přihrávce zpoza brány ocital ve velké šanci a Michael McCarron ho na poslední chvíli zezadu v souboji dvou hráčů s číslem 34 podrazil!
     
    55:59
    Brendan Gallagher se po přihrávce z pravé strany opřel do puku a jeho rána bez přípravy mířila ke vzdálenější levé tyči, jenže Frederik Andersen puk pravým betonem vyrazil!
    53:28 Zach Hyman jen těsně nedosáhl na pas Matthewse
     
    53:28
    Auston Matthews z levého kruhu výborně nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde málem vstřelil svůj druhý gól v zápase Zach Hyman, do zakončení se ale těsně nedostal!
     
    46:35
    Vyloučený Michael McCarron se vrátil zpět na led a ve stejném okamžiku Maple Leafs pálili z vrcholu levého kruhu na vzdálenější pravou tyč, Carey Price ale lapačkou vytáhl puk mimo!
     
    44:35
    Michael McCarron byl vyloučen na dvě minuty za sekání a tentokrát bude hrát přesilovou hru Toronto.
     
    42:24
    Leo Komarov fauloval brankáře Careyho Price a byl vyloučen na dvě minuty za faul loktem.
    40:37 Zach HYMAN - 2:1
     
    40:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Carey Price pravým betonem zastavil střelu Austona Matthewse z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování a vzápětí se dostal k dorážce ZACH HYMAN, který o jeho beton puk procedil do sítě! Maple Leafs získali zpět vedení. Asistence: Auston Matthews a Jake Gardiner.
     
    38:24
    Byron Froese byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Toronto si zahraje třetí přesilovou hru. Zatím využilo jednu.
    37:36 Fantastický semafor v podání brankáře Careyho Price!
     
    37:36
    James van Riemsdyk stál u levé tyče na konci nádherné kombinační akce a zápěstím se snažil zamířit do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Carey Price předvedl úžasný semafor, kterým mu ukradl gól!
    36:04 Daniel CARR - 1:1
     
    36:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Frederik Andersen skvěle zasáhl proti ráně Michaela McCarrona z vrcholu pravého kruhu pravým betonem a před bránou poté tak dlouho šavloval s holí DANIEL CARR, až nakonec puk nad jeho tělem dorazil do brány – 1:1! Asistence: Michael McCarron a Kerby Rychel.
     
    34:00
    Tyler Bozak vypálil z bodu levého kruhu pro vhazování a Carey Price s problémy puk dokázal vyrazit!
     
    32:46
    Nicolas Deslauriers byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Toronto si zahraje druhou početní výhodu. První Maple Leafs dokázali využít.
     
    30:41
    Vyloučený Mitchell Marner naskočil na led a sekundu na to krásně sklepl nahození Mikea Reillyho od modré čáry v mezikruží k ledu Brendan Gallagher, jenže Frederik Andersen skvěle zasáhl vyrážečkou těsně nad ledem a poté puk ukryl pod lapačkou! Komerční přestávka.
    29:35 Brendan Gallagher se ocitl ve velké příležitosti!
     
    29:35
    Jeff Petry z levého křídla a ostrého úhlu krásně přenesl hru na vzdálenější pravou tyč, kde se mohl z blízkosti prosadit Brendan Gallagher, jenže Frederik Andersen ho vychytal, když se rychle dokázal přesunout!
     
    28:40
    Mitchell Marner dostal dvě minuty za podržení a Canadiens si zahrají druhou přesilovou hru v řadě.
     
    28:32
    Nikita Zajcev z vrcholu pravého kruhu nahodil puk do mezikruží, kde ho skvěle tečoval Patrick Marleau, Carey Price ale dokázal zakročit a pravým betonem puk vyrazit!
    26:35 Alex Galchenyuk ve skvělé šanci přestřelil bránu!
     
    26:35
    Brendan Gallagher mohl u levé tyče střílet, ještě se ale rozhodl pro přihrávku na vzdálenější pravou tyč, kde z ostrého úhlu přestřelil bránu Alex Galchenyuk!
     
    26:02
    Zach Hyman byl vyloučen na dvě minuty za držení a tentokrát si po reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru v utkání Canadiens.
    18:05 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    18:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS si najel do levého kruhu na krásnou přihrávku z pravé strany přes šířku útočného pásma od Williama Nylandera a střelou zápěstím zamířil k bližší tyči! Carey Price se nedokázal včas přesunout a Maple Leafs po využití přesilové hře vedou nad Montrealem 1:0! Asistence: William Nylander a Jake Gardiner.
     
    17:47
    Jake Gardiner napřáhl od modré čáry k nádherné střele, která se od tyče v pravém horním rohu brány odrazila zpět do hry!
     
    16:29
    Artturi Lehkonen fauloval v blízkosti obranné modré čáry Austona Matthewse a dostal dvě minuty za podržení. Maple Leafs si po reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru.
     
    08:42
    Michael McCarron dobře vystřelil z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování a Frederik Andersen puk vykopl pravým betonem do vzdálenějšího rohu kluziště!
     
    05:26
    Nicolas Deslauriers se ocitl po zpětné přihrávce zpoza brány v mezikruží ve velké šanci, střelou bez přípravy ale nedokázal Frederika Andersena propálit mezi betony!
    04:08 Mike Rielly nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    04:08
    Mike Reilly napřáhl na vrcholu levého kruhu ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, a Frederik Andersen už byl překonán, brankáře Maple Leafs se zachránila horní tyč, od které se puk odrazil do ochranné sítě!
     
    03:33
    Carl Alzner střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování dobře mířil ke vzdálenější pravé tyči, Frederik Andersen ale jeho pokus dobře vyrazil levým betonem a připsal si skvělý zákrok!
     
    01:39
    Connor Brown se ocitl u pravé tyče v první slibné šanci, jenže Carey Price byl připravený a vkleče jeho pokus vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Matthews (W. Nylander, Gardiner), 41. Hyman (Matthews, Gardiner), 58. Kadri (Bozak, Rielly), 60. Marleau – 37. Carr (McCarron, Rychel), 60. Reilly (Gallagher, Drouin)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Dermott, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Kadri, Marner – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – Komarov (A), Plekanec, Kapanen. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Alzner, Juulsen, Jo. Benn, Petry (A), Reilly, Lernout – Byron (A), Drouin, Gallagher (A) – Galchenyuk, J. de La Rose, Lehkonen – Carr, L. Shaw, Rychel – Deslauriers, McCarron, Froese. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Dean Morton. Čároví: Derek Nansen, Devin Berg

    Diváci: 19525
    bahis siteleri