Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Toronto – Montreal 4:2 (kon.) | Detroit – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Florida – Buffalo 4:3 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.)
Washington – New Jersey 5:3 (kon.) | Nashville – Columbus 4:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 7:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (3:2 po s.n.)
San Jose – Minnesota 3:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
New Jersey Devils
Neděle 08.04.2018, 01:10 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:50 André BURAKOVSKY - 5:3
     
    51:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí si teď soupeře doslova rozebrali. Bäckström z pravé strany přihrál na Kempného, který vrátil kotouč mezi kruhy, kde stál ANDRÉ BURAKOVSKY. Ten už jen zvedl hlavu a poslal puk do odkryté části branky. Asistence: Michal Kempný a Nicklas Bäckström.
    45:11 Alexandr OVEČKIN - 4:3
     
    45:11
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN se rozhodl, že ještě dožene padesátigólovou hranici, ke které mu chybí už jen jedna branka. Nyní se prosadil tak, že ukradl soupeři puk v úrovni vrcholu pravého kruhu a okamžitě jej příklepem poslal přesně k levé tyči. Schneider vůbec na ránu nereagoval. Bez asistence.
    42:04 Patrick MAROON - 3:3
     
    42:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! PATRICK MAROON dostal přihrávku od Zachy a z pozice mezi středem ledové plochy a levým bodem pro vhazování zamířil přesně k bližší tyči. Brankář nestihl zareagovat. Asistence: Pavel Zacha a Miles Wood.
    39:08 Miles WOOD - 3:2
     
    39:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils nakonec z ojedinělé útočné akce skórují. Maroon objel branku a z těsné blízkosti přihrál na MILESE WOODA, který překonal Holtbyho. Asistence: Patrick Maroon a Pavel Zacha.
    23:44 Michal KEMPNÝ - 3:1
     
    23:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí zaslouženě odskakují do dvougólového vedení, druhá třetina zatím patří jen jim. Gerich nahrál na osu, kde stál MICHAL KEMPNÝ, který od modré čáry prudkou ránou příklepem propálil všechno včetně gólmana Schneidera. Asistence: Shane Gersich a Chandler Stephenson.
    19:32 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:1
     
    19:32
    Washington právě vstřelil branku!
    NICKLAS BÄCKSTRÖM přidává těsně před přestávkou branku na dva jedna. Connolly si počkal, až se prvně jmenovaný útočník dostane na osu a přihrál mu. Ten pak už tváří v tvář Schneiderovi nezaváhl, když si jej vymíchal a vystřelil přesně pod horní tyč. Asistence: Brett Connolly a John Carlson.
    08:10 Nico HISCHIER - 1:1
     
    08:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils z první vážnější útočné akce vyrovnávají stav zápasu. Maroon vymyslel skvělou přihrávku zpoza branky do prostoru mezi kruhy, kam si mezi obránce sjel NICO HISCHIER a okamžitě vystřelil do odkryté části branky. Asistence: Patrick Maroon a Damon Severson.
    02:21 Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    02:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington jde do vedení v zápase. Kuzněcov přihrál krásně přes celou délku útočného pásma a ALEXANDR OVEČKIN napřáhl ze své oblíbené pozice pravého kruhu z první. Gólman Schneider neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Tom Wilson.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 3. Ovečkin (Kuzněcov, T. Wilson), 20. Bäckström (Connolly, Carlson), 24. Kempný (Gersich, Stephenson), 46. Ovečkin, 52. Burakovsky (Kempný, Bäckström) – 9. Hischier (Maroon, Severson), 40. Wood (Maroon, Zacha), 43. Maroon (Zacha, Wood)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov, Jeřábek, Orpik – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Connolly, Bäckström, Burakovsky – Smith-Pelly, Eller, J. Vrána – Chiasson, Stephenson, Gersich.
    New Jersey Devils: Schneider (Läck) – Müller, A. Greene, Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher – Stafford, Hischier, Bratt – Noesen, Coleman, Gibbons – Maroon, Zacha, Wood – J. Hayes, Boyle, Grabner.
    bahis siteleri