Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Toronto – Montreal 4:2 (kon.) | Detroit – NY Islanders 3:4 (po pr.)
Florida – Buffalo 4:3 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.)
Washington – New Jersey 5:3 (kon.) | Nashville – Columbus 4:2 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 7:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (3:2 po s.n.)
San Jose – Minnesota 3:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
7:1 (3:0, 3:1, 1:0)
Vegas Golden Knights
Neděle 08.04.2018, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:32 Mark JANKOWSKI - 7:1
     
    41:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Debakl stále pokračuje. Brouwerovu střelu z mezikruží vyrazil Fleury přímo na MARKA JANKOWSKIHO, který následnou dorážkou překonal brankáře Subbana, jenž vystřídal svého kolegu Fleuryho. Asistence: Troy Brouwer a Nick Shore.
    38:06 Mark JANKOWSKI - 6:1
     
    38:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Čepice létají na led, protože Jankowski zkompletoval hattrick. Ve vlastním oslabení MARK JANKOWSKI nastřelil puk na Fleuryho, který kotouč lapačkou přistrčil zpět na přijíždějícího útočníka Flames, jenž puk bezchybně poslal do branky Knights. Bez asistence.
    32:02 Spencer FOO - 5:1
     
    32:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další velmi rychlá branka domácích Flames. Z přečíslení se Backlund sice neprosadil, ale po zákroku Fleuryho dokázal vybojovat kotouč a posunout jej na SPENCERA FOOA, kterému se jej podařilo dorazit do odkryté branky. Vegas doplácí na laxní přístup své obrany. Asistence: Mikael Backlund a Matt Bartkowski.
    30:27 Garnett HATHAWAY - 4:1
     
    30:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tříbrankové vedení je zpět na účtě domácích. Ti teď skvěle rozebrali obranu soupeře. Po Lazarově přihrávce před pravou tyč už mohl zakončovat Stajan, ale ten ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na GARNETTA HATHAWAYE, který u levé tyče poslal puk za položeného Fleuryho. Asistence: Matt Stajan a Curtis Lazar.
    20:51 Cody EAKIN - 3:1
     
    20:51
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase mění stav utkání také celek Vegas. Po nepřesné přihrávce Gaudreaua vystartoval z obranné modré do protiútoku CODY EAKIN, který z mezikruží bezchybně zakončil k levé tyči do protipohybu GIlliese. Bez asistence.
    07:31 Mark JANKOWSKI - 3:0
     
    07:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky. Velmi smolná branka pro brankáře Vegas. S končícím trestem se dostal na kotouč za brankou hostí MARK JANKOWSKI, jenž se pokoušel poslat puk do brankového prostoru. Kotouč ale zasáhl u pravé tyče Fleuryho do brusle, od níž se puk odrazil přímo za brankovou čáru. Asistence: Nick Shore a Troy Brouwer.
    04:13 Mark JANKOWSKI - 2:0
     
    04:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup do první třetiny! Flames po deseti vteřinách vede o dvě branky. Ihned po vhazování to domácí udělali jako přes kopírák. Gaudreau v pozici asistenta našel před levou tyčí MARKA JANKOWSKIHO, který podobně jako u první branky zakončil do značně odkryté branky. Asistence: Johnny Gaudreau a Michael Stone.
    04:03 Johnny GAUDREAU - 1:0
     
    04:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí Flames potrestali chybu Golden Knights. Po zachycené rozehrávce Ferland z ostrého úhlu našel před levou tyčí najíždějícího JOHNNY GAUDREAU, kterému se podařilo sklepnout kotouč za Fleuryho záda. Asistence: Micheal Ferland.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. J. Gaudreau (Ferland), 5. Jankowski (J. Gaudreau, Mi. Stone), 8. Jankowski (N. Shore, Brouwer), 31. Hathaway (Stajan, Lazar), 33. Foo (Backlund, Bartkowski), 39. Jankowski, 42. Jankowski (Brouwer, N. Shore) – 21. Eakin


    Calgary Flames: Gillies (M. Smith) – Giordano, D. Hamilton, Kulak, Mi. Stone, Bartkowski, R. Andersson – J. Gaudreau, Jankowski, Ferland – S. Bennett, Backlund, Foo – Frolík, N. Shore, Brouwer – Hathaway, Stajan, Lazar.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (41. M. Subban) – McNabb, Engelland, Theodore, C. Miller, Hunt, Merrill – Tatar, W. Karlsson, Tuch – Marchessault, Eakin, Neal – Carrier, O. Lindberg, Reaves – Carpenter, R. Smith, Haula.
    thejrc.org